Sevdiğiniz Aşkınızdan Yanıp Tutuşacak

Sevdiğiniz Aşkınızdan Yanıp Tutuşacak

Sevdiğiniz Aşkınızdan Yanıp TutuşacakBunu ne yazık ki tam paylaşmayacağım, çünkü cinsellik gibi kötü amaçlar için kullanan olabilir. Etkisi inanılmaz çok kuvvetli. Bıçak gibi keskin bir uygulama. Bunu yaptıktan sonra sevdiğiniz aşkınızdan yanıp tutuşacak. Sürekli ama sürekli sizin yanınızda olmak isteyecek, sizi arzulayacak. İçindeki ateşten gözü sadece sizi görecek. Bu uygulama hiç bir sitede verilmedi.

Uygulanışı:

1- Perşembeyi Cumaya bağlayan gece yatsı namazından sonra 2 rekat namaz kılınır.
2- 1000 defa salevat getirilir
3- XXXXX Suresinin 2 Ayeti 300 defa okunur.
4- Sonra şu dua edilir: ************* Duayı paylaşmıyoruz *****************

Allah’ın izniyle o kişi o günden sonra kendine itaat edecek duruma gelir.

“Sevdiğiniz Aşkınızdan Yanıp Tutuşacak” üzerine 117 yorum

  1. boşuna kendinizi yormayın kimseye verilmiyor bu uygulama! paylaşılmasaydı keşke.. böle yarım paylasılmasındaki amaç ne anlayamadık zaten, gerçek ihtiyaç duyanlara bile verilmedgne göre… ☺ ha vermiyosanz siz özelden bilgileri alıp vekaleten siz okuyun madem dimi ama ☺

  2. Adını vermediğiniz bir duayı neden yayınlarsınız anlamış değilim insanlar resmen yalvarmış. Amaç gerçekten yardım etmekse yolu bu değil. Yazmayacağınız duayı yayınlamayın. Hoş olmamış.

  3. Keşke paylaşmasaydınız hocam,,belki duaların tamamını vermişsinizdir diye her gün bakıyorum,,çünkü ben dahil buna muhtaç olan birçok kişi var ,,ben yine de büyük bir umutla bekliyorum,,evliliğim için çok önemli bir terkip

  4. Kaç gündür uğraşıyorum kayıt olamadım ? hocam konunun tamamını bana gönderirseniz ömür boyu duacınız olurum ?

  5. ihtiyacı olana siz vekaleten okuyun madem paylaşmamakta diretiyosunuz, çünkü zor durumda pekçok insan var ?

  6. Meraba Hocam burda mail olarak ulasabilirsiniz demissiniz mail attim fakat ciddiye almadiniz geri donus yapilmadi dikkate alirmisiniz

    1. Çok fazla mail geldiği için hepsine geri dönüşlerde zorlanıyoruz. Bu uygulamayla alakalı mail attıysanız dönüş olmayacaktır. Boşuna mail talepte bulunmayın. Kimseye yollamıyoruz.

  7. Hocam duaylada mı büyü yapılıyor yani.Duaların belli sayıda okunması büyü oluyorsa bu çok kötü o zaman insanları bu konuda da uyarmanız gerek.

  8. Surenin adini demeyeceksinizse insanlari umutladirmayin benimde esim meni atti bir oglumla qalmisam caresiz menimde ehtiyacim var bu duaya haksizlik edir siniz inanin nerdese yalvariram kac gundur yazin yazin deye zina niyetiyle oxuyana quran ayesi yardim edermi hec olmasa surenin bas herfini deyin bu nedir ey size niye yalvariram her sey Allahin elinde deyil? Ona yalvararam de.

    1. Sevgili kardeşim,
      Siz Allah a kul, Peygambere ümmet olmak için çabalayın olması gereken olacaktır. Bu dünya imtihan yeri bunu unutmayın ve geçtiğiniz bu imtihanda Rabbimiz sizden nasıl davranmanızı ister onu düşünün. Namaz ve sabırla O ndan yardım dileyin. Kula neden yalvarıyorsunuz ki? Size açıklasa bile Rabbimiz istemeden yaprak kıpırdamaz. Bol bol tövbe edin, salavat ve tevhid çekip Rabbimize yönelin. O size bir kapı açacaktır.

  9. Hocam bu duayı bende sizden istemiştim.iyi ki de vermemişsiniz çünkü büyü .Ne yaparım ne de cezasını çekerim.sitenizdeki dualar gerçekten çok güzel. Ve yaptığım dualarda Rabbim kabul etti.Allah Razı Olsun.

  10. Hocam buna büyü demişsiniz ama benim aklımı karıştıran şey burda yapılan şey dua etmek ve ayet okumak benim bildiğim büyüler kağıt ile yada ne bileyim başka malzemeler ile yapılıyor diye biliyorum ?

  11. arkadaşlar açıp dua edin elinizi yasin okuyun. nedense bu zor geliyor insanlara 2 şey okusun her şey güllük gülistanlık. evlilik birden bitmiyor hatalar hatalar özverisizlik uyumsuzluk. duanızı edin elbet ama olmuyorsa da olmuyordur. herkese ders olsun evliliğin içindeyken herkes tabusu bende pis olsam da, uyumsuz olsam da gitmez bırakmaz derdinde. son noktaya gelince herkes ne okusam oluyor. evliliğin boşanmaya gittiği o kadar belli ki herkes çocuğum var bırakamaz derdinde. sonra öyle olmadığını anlıyor. tabi bu “büyüyle ayrılanlar” için değil. bunun çaresi de gene dinde. korunma sureleri okumuyor insanlar. sabah kalkarken-akşam yatarken 7şer defa fatiha, ihlas, felak, nas ve ayetel kursi okuyun. eşinize de okutun. evinize okuyun. bakalım o zaman sizi ayırabiliyorlar mı? her gün okumak zor gelirse olacağı bu. büyücülerin hasedcilerin maskarası olursunuz.

    1. bu arada bende eşinden büyüyle ayırılmış biriyim. namaz kılıyordum ama koruma sureleri okumadan korunamazsınız. aksi olsa peygamberimizi büyü yapılmazdı. sonradan felak nas suresi indi ve bunları okuyarak büyü bozuldu. her gün akşam-sabah 3 er defa okuyup eline üfleyip vücuduna sürermiş. sünnet budur. ben de okumadım şeytanların uğraşmasına fırsat verdim. siz bu hatayı yapmayın şuan dilimden düşmüyor.

  12. Gerçekten durumum ciddi olmasa istemem ayrica ben bi kizin yani erkeklere vermemenizi anlarim

  13. ben sitenizede üye oldum fakat emailime onay gelmedi henüz ilgilenirseniz sevinirim.

      1. Hocam bende nişanlımdan ayrıldım hemde sebepsiz yere bi suçumda yok annesi eşyalar pahalı tuttu bu iş olmaz dedi bizi ayırdı banada bi yardımcı olsanız ne yapabilirim dönmesi için bir yıl nişanlı kaldıktan sonra bizi ayırdı

  14. Hocam bu duaya benim çok ihtiyacım var cunku eşimin cinsellikle ilgili sorunları var daha çocuğumuz bile yok hatta ben cok istiyorum o osyemiyo birturlu iknada olmuyo onun icinde bir dua varmi.sürekli hastaneye gidiyoruz eşimin sorunu icin ve hep aynı sonuç stres tamamen düzelsin istiyorum allahın izniyle anne olmak istiyorum artık inş yardimci olursaniz çok sevinirim gerçekten çok dar durumdayım hergün dua ediyorum Rabbim büyüktür.

  15. Yuvamın Yıkılmaması için Çok ama çok lazım bu dua verirseniz çok sevinirim ben avustralyadan yazıyorum

    1. Hocam lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Ablam 30 yaşına geldi ancak ne bir isteyenei ne de bir kısmeti var? Allah’a şükür çok güzel olmasına rağmen hayırlı bir kısmet çıkmadı karşısına. Kısmetinin açılması için yapacağı en etkili dua nedir? Onun için çok üzülüyorum psikolojisini de etkiliyor bu durum. Lütfen yardımcı olun hocam.

    1. Büyüyle kurulacak yuvadan hayir gelmez. Sadece bilgi amacli oldugunu yüz kere söyledik.

  16. Merhabalar ben eşimle ayrı evlerde yaşamaya başladık boşanmak istiyor duanı tamamına ihtiyacım var

      1. Hayırlı akşamlar esselamün aleyküm hocam bu duaya çok ihtiyacım var Allah razı için bu duanın tamamını verirmisin

  17. hocam kusura bakmayında madem yuvasını gerçekten kurtarmak isteyenlere yardımcı olmuyorsunuz neden böyle paylaşım yapıp insanların iyi niyetini suistimal ediyorsunuz anlamış degilkim kaç kişi yalvarmış bu dua için size bende isteyecektim abone olup 3 çoçugum var 1 lösemi hastası eşim bizi terk etti çoçugumun iyileşmesi için babasına ihtiyacı var fakat sizin cevaplarınızı okuyunca bana vermiyceginizi anladım buyuzden istemiyorum fakat şunu bilinki sizden bu duayı isteyenlerin çogu yuvasını kurtarmak için istiyor sizde yardımcı olmuyorsunuz günahları sizin boynunuza çünkü yuva kurtarmak enbüyük sevaplardan biridir kaba olduysamda kusuruma bakmayın…

    1. Yuvasini kurtarmak isteyenler icin sitemizde cok fazla dua mevcut. Bu konuda bize gelen mailleri bilmediginiz icin, böyle yorum yapmanizi dogal karsiliyoruz.

    2. ALLAH (c.c) yardımcınız olsun inşallah.Yapılacak enguzel şey,güzelce bir abdest alıp,sakin sessiz bir yerde,seccadenizi koyup,sadece ALLAH(c.c) den istemektir.onun yardımı olmadan hiç bir şey fayda vermez.Ikincisi de size bir tavsiyede bulunmak isterim derya hanım.Eger namaz kiliyorsaniz,sabaha namazını ve akşam namazını bitirdikten sonra,dünya kelamı konuşmadan,peygamber efendimize (s.a.v) 100 tane salavat-i serife getirin.en kolay hangi salavat size uygun geliyorsa.bunu mutlaka yapın.ama namaz bitince dünya kelamı konusmicaksiniz.ALLAH (c.c) yardımcınız olsun inşallah.Efendimiz hürmetine en kisa zamanda göreceksin faydasını.ALLAHA emanet.

      1. hocam tşkr ederim ama namaz kılmıyorum çogu zamanım hastanede geçiyor ama sagolun allah razı olsun inşallah başka bir arkadaşa faydası olur tkrar tşkrler allaha emanet olun…

          1. Allahım in selamı üzerinize olsun hocam Rabbim sizin gibi ehli kullarıni bizlerden eksik etmesin inşallah hocam bu duayı sizden Allah rızası için istiyorum sizin yazdığınız görünce içimi öyle sevinç öyle umut kapladıki Allahım biliyor hocam bu duayı Allahim Muhammedim aşkına Yuvam için verin hocam Allahıma emanet olun.

          2. SelamunAleykum hocam yine ben serpil hocam tli elimden biakamiyorum sizden gelecek olan o dua için Allah rızası için beni de bu duaya ihtiyaci olan arkadaşlarımizida görün hocam perşembe akşamına kadar inşallah önce Rabbimin sonra sizin Yardımınız elimizde olur inşallah Amin hocam ne olur okuyun.

          3. Üzgünüm ama kesinlikle paylasmiyoruz, hele ki bunca kisiye hayir dedikten sonra sizinle paylasmamiz hic dogru olmaz.

        1. Derya hanım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi arz eder Rabbimin Şafi sıfatıyla size ve tüm hastalara şifa vermesini dilerim. Size tavsiyem bende 4 yıldır sadece hastanedeyim ama Namaz kılmanıza bu neden bir manidir anlamış değilim. Bırakın siz yok öyle dua yok böyle duâ diye zamanınızı boş harcamaya. Rahman kulunun içinden geldiği gibi el açıp tertemiz niyetle sadece ondan derman isteyerek tevekkül ile yakarış bekler ve inanın ki sizde olanlara şaşıracaksınız. ..size haddim olmayarak bu şekilde yazdığım için özür dilerim, hakkınızı helal edin. ..dertlinin halinden aynı dertle muzdarip olan anlar bu nedenle size yazma ihtiyacı duydum..

          İslamda tesadüf yoktur tevafuk vardır yani kaderde sizinle iletişime geçmek varmış. .
          Hamd alemlerin Rabbi olan Allah’a olsun
          Rabbim bir an önce tüm dert ve sıkıntılarımızı hala etsin inşallah. .

          Selam ve dua ile. ..

        2. DERYA HANIM MAİL ADRESİNİZİ YADA HER HANGİ BİR SOSYAL MEDYA ADRESİNİZİ ALABİLİR MİYİM

    1. Daha anne ismini bilmediginiz biri üzerinde uygulamayi düsünüyorsunuz ve asla kötü amacla kullanmam diyorsunuz. Iste sizin gibiler yüzünden acikca bunu yazmadik ve iyiki de yazmamisiz. Sonra da diger kullanicilar neden yazmiyorsunuz demesinler. Neden apacik belli.

      1. bu olay doğrudur çok görmüşüğüm var ama kötü amaç için kullanmamki allahutealaya hesap verem korkum o eğer hesap günü olmasaydı herkese yalan söyler kötülük yapardım hesap günü olduğu için böle bir aptallığı asla yapmam yapamam allahu teala izin vermez inşallah fakat isteğim sevdiğim kız beni sevsin bana ilgi duyusn sevsin yeter 🙂

  18. Hocam Selamun Aleykum. Duanın tamamı bende isterim eğer mumkunse. Yorumlara bakıyorum insanları neredeyse dizlerinize kapattıracaksız. Öncelikle dualar niyyete bağlı .Cinsellik için edilen duayı Allah c.c kabul edermi? Dua dedigin niyyete baglıdır .Güclusu zayıfı olmaz .Ne kadar inanırsan o kadar güçlüdürŞimdi ya duayi paylaşırsanız paylaşın yada insanlara böyle davranmayın . Vebalı var.Allahın bu yaptığınız höşuna gidecegini sanmiyorum.Sizide anlıyorum yalnış niyyetlere vesile olmak istemezsiniz. Amma Dua kapisinin sahibi içeri alacağını ve almayacagini bilir. Duayi verirseniz Allah O ayet ve duaların hatrı ve hariflerinin hikmeti kadar sizden razı olsun.Vermezseniz Allah bilir. Selametle .

    1. Siz bir büyü ile duayi daha ayirt edememissiniz. Büyünü isleme mekanizmasini bir inceleyin, sonra yazdiginiz yaziyi tekrar okuyun lütfen. Öyle etkili ask büyüleri var ki, karsidakinin gözünü resmen kör ediyor. Bunun vebaline bizler asla giremeyiz. Bu bir bilgilendirme amaclidir. Basina böyle bir sey gelenin kendisini bilmesi icindir. Umarim anlatabilmisimdir.

  19. Dua hiçbir sitede verilmedi derken siz de vermemişsiniz hocam 🙂 duayı isteyenlere ücretli mi gönderiyorsunuz ücretsizse ben de eşime niyetle okumak isterim boş bırakılan yerlerdeki okunacak duayı ve ayeti gönderir misiniz ramazanda da okuyabiliriz sanırım sonuçta helalimiz

    1. Üzgünüm, ne ücretli ne ücretsiz kesinlikle paylasmiyoruz. Sadece bilgilendirme amacli verilmistir.

  20. Hocam ben Ahmet üniversite öğrencisiyim bu duanın suresiyle duasını bana e epostayla yollarmıısın tamamıyla kötü bir amaç icin kullanılmayacak bi tane hayır işi için şimdiden teşekkürler e postam budur mc_son_27@hotmail.com

      1. hiçbir şekilde yollamıyorsanız paylaşmanın da bir anlamının olmadığını düşünüyorum, özelden bile yollamamakta inat etmenizin sebebini anlamış değilim açıkçası 🙁 neyse şu andan itibaren siz verseniz de biz almayız artık 🙂

        1. Ben anlayamadım sizi zaten sıkıntısız olsak size yazmayız madem paylaşmayacaksanız nıye bunun bilgisini beriyorsunuz sanırım büyü bu

          1. arkadaşlar yorumlarınızın destekçisiyim bade ve jade haklısınız sizinle aynı görüşteyim . ama yazan arkadaşımızın da muhakkak haklı sebebi vardır . ama şunu da belirteyim bizim gibi çok zor durumda olanlara mailden atılabilinir

          2. sorun zaten buranın dışında msjla da paylaşılmaması zaten, çok tuhaf geldi bu davranış bana bilemedim yani

      2. devam.. Bu duanın tamamını paylaşmayacaksınız en baştan internette paylaşmamalıydınız. Doğru veya yanlış birçok bu konu ile ilgili problemi olanlar doğal olarak tamamını istiyor. Kusura bakmayın, madem art niyetli kişilerin eline geçmesini istemiyorsunuz neden bu şekilde paylaştınız. ?

        1. Yorumları okursanız neden paylaştığımızı da öğrenirsiniz. Ama yine de yazayım. Büyünün olabileceğini ve doğru olmadığını anlatmak amacıyla paylaşıldı. İnsanların bu konuda dikkat etmeleri gerektiğini vurgulamak için bunu yaptık.

  21. duayı paylaşan sevgili arkadaşım sizinle iletişime geçmek için yazı yazıyorum soru ve istek bildirin başlığından ama geri dönüş olmuyor. lütfen iki kız çocuğum var ( babaları gitti) lütfen bana ulaşın lütfen

          1. Eger sözkonusu olan bu dua ise yazmaniz bir seyi degistirmez.

          2. Lütfen yanlış anlamayın, madem dediğiniz gibi hassas bir konu ve

      1. Anladım sizinle iletişime geçmek istiyorum ama nasıl ulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

  22. Merhaba hocam bu duayî tam vermemişsiniz ve.haklısıniz kimi kötü amaç için kullanan olabilir fakat benim 13 senelik evliliğim bitmesin eşiğinde eşimin hayatında biri olduğunu düşünüyorum ve bana nefretle bakıyor ve.sürekli boşanmaktan bahsediyor sürekli dengesiz küfür artık çocuklarımın etkilenmesine üzülüyorum lütfen ne yapabilirim bana yardımcı olun

      1. hocam madem kimseye vermiyosunz açıklamasını nie paylaşıp insanlara eziyet ediyosunz yazık ama, gerçekten ihtiyaç duyanlara özel mesajla paylaşın bari ne olacak

        1. Bu paylasim eziyet icin degil, sadece bu tür uygulamalarin mevcut oldugunu göstermek icindir.

      2. hocam yanlış anlamayında cevaplarınız güldürdü beni =) her isteyene öğrenemezsiniz, hayır, üzgünüm, öğrenemezsiniz üzgünüm yazmışsınız.. Açıklamıcaktınız madem, neden insanları merak içinde bıraktınız,yarım yazacağınıza hiç yazmasaydınız =)

  23. hocam ben mail adresi yazmıstım bana msj atmanız için bu duayı hala gelmedi yardımcı olsanız mumkun mu onemli cünkü …

  24. Hocam bu surenin ve duanın adını lütfen mail adresime gönderirmisiniz? Eşimle aylardır ayrıyız barışmak için.

      1. hocam size nasıl ulaşabilrim iletişim kısmındaki mail adresine atıyorum mesaj aama ulaşmıyormu size

  25. Bu yapilacak sey dua ise istiyorum.. yani buyu ise istemem… esim icin yapicam buyu ise istemem.. birde ben abone olmak istiyorum aboneligi onayliyorum olmuyo….

  26. hocam ilk iki ayet insan süresimi yardım lütfen yuvam yıkıldı diyom bundan sevap birşey olmaz herhalde yardım lütfen

  27. hocam 14 yıllık evliliğim sebepsiz bitti eşim beni ve oğlumu terkedip gitti lütfen bu duayı mailime gönderin inş. yuvam kurtulur

      1. Kusura bakmayin o surenin adini sormustum bir yuvayi yiklmamasi icin uygulamada surenin adi yazmiyor sadece 300 defa yaziyor

          1. merhaba.. size iki defa yazdım bu link üzerinden ama cevap alamadım 🙁 yardımcı olurmusunuz bana lütfen 🙁

          2. hocam merhaba 17 yıllık evliligim bitti çok zordayım ortada bir cocuk var cocugun piskolojisi bozuldu ne yaptımsa eşimi ikna edemedim bana yardımcı olurmusunuz evliligimi kurtarmak için bu sure ve duayı verebilirmisiniz

          3. Sayin hocam bu duaya çok ihtiyacım var haklı olarak vermemissinz hocam Allah rızası için eşim Yuvam için sizden bu duayı arz ediyorum Allah sizden razi olsun bizleri Rabbimin güzel dualari yla bulusturduğunz için.

          4. Merhaba bende pgrene ilirmiyim duayı yalvaririm Yuvam çok kötü durumda yalvaririm ne olursunuz bebeğimiz olucak ama eşim gidiyor başkalarına sürekli yalvaririm yardım edin

          5. Bu kişiye vermişsiniz biz isteyince veremem haksızlık diyorsunuz ztn bize haksızlık yapıyorsunuz böylede fark yok nese

          6. Kimseyle paylaşmadık paylaşmayacağız da. Boşuna mail atmayın. Vaktinize yazık. Bu konuda kesinlikle geri dönüş olmayacaktır. Bilginize.

        1. Lütfen bana nası yapıldığı söyleyin eşim aldatiyo sevgi uzaklaşıyor benden çocuklarımız var Allah rızası için bana ulaşın yardım edin ben eşimi cokk seviyorum bi dedini iki etmiyrum lütfen o da beni sevsin huzurlu mutlu olalım

      2. Hocam bu duanın tamaminı bana yazarmısınız size özelden mesaj attim kocamla bosanıyoruz ortada cocugumuz kalcak gunahsiz cocugun hatrina bana gonderirsenjz sevinirim

      3. Hocam bu duayı tam olarak alabilir miyim tam evlilik asamasindaydik birden sevdiğim canımın içi ellerim den kayıp gidiyor

      4. Banada yardımcı olun ben birini çok seviyorum oda önce istiyordu şimdi vazgeçti bana yardımcı olun

    1. Merhaba hocadan o duayı istemiştiniz 13 yıllık evliliğim bitmek üzere banada verme şansınız var mı

        1. pardonda kimseye vermiyosanız bu dua neden burda amaç insanlara yardımcı olmak değil mi insanları ümitlendirip bırakıyorsunuz buda bir çeşit kul hakkıdır!!!!!!!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: