Meşîet Duası – Duaların Kabul Olmasına Vesile Dua

Meşîet Duası – Duaların Kabul Olmasına Vesile Dua

Dualarımızın kabul olması için de ayrıca dualar olduğunu biliyor muydunuz? İşte Meşiet Duası, duaların kabul olmasına vesile dualardan biridir. Herhangi bir hacetiniz için yaptığınız dua veya havas uygulamasının akabinde bu duayı okumanız önerilir. Bu duayı, dualarınızın akabinde okursanız, duanızın tesiri artacak, böylelikle dualarınız daha çabuk karşılık görecektir.

Meşiet Duası Arapçası

Meşîet Duası – Duaların Kabul Olmasına Vesile Dua

Meşiet Duası Okunuşu:

Bismillâhirrahmanirrahîm
Allâhümecal mâ eşau müvefikal lima teşau key la yesıra ma eşau muhalifel lima teşa’. Ve ma ena hayye eşau cilafe mallahü yeşa’? Lev cahedelabdu veşa’, ma kane illa ma teşa’. Feltuf bina fi ma teşau ve ma teşaune illa ey yeşa allahu rabbülalemin.

Meşiet Duası Anlamı:

Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm. (O Rahmân ve O Rahîm olan Allâh-ü Teâlâ’nın adıyla.)

“Ey Allâh-ım! Benim dilediğim şeyleri, Senin dilediklerine muvâfık eyle ki benim dilediklerim, Senin dilediklerine muhâlif olmasın. Ben kimim ki Allâh’ın dilemekte olduğu şeyin hilâfını dileyeyim. Kul ne kadar çabalasa da, dileklerde bulunsa da, Senin dilediğinden başka bir şey olmaz. O halde dilediğin şeyler hakkında bize lütfunla muâmele et. Âlemlerin Rabbi olan Allâh dilemedikçe siz dileyemezsiniz.”

BU DUANIN HÂSSASI

Her kim bu duâyı herhangi bir amelin akabinde okursa Allâh-ü Te’âlâ onun hâcetini görür ve ne murâdı varsa zararsız bir şekilde bi-iznillâh murâdına nâil olur.

“Meşîet Duası – Duaların Kabul Olmasına Vesile Dua” üzerine 13 yorum

  1. Selamun aleyküm paylaşmış olduğunuz duaları mail adresime gonderebilirmisiniz.
    Rabbim sizlerden razı gelsin

  2. Cüneyt bey ne yazıkki İnternette bildiğiniz üzere kopyala yapıştır bilgiler mevcut. Eğer Arapca harflerden okuyamiyorsaniz . Arapca okuyan birine Latin harflerinden tasdik ettirerek okuyabilirsiniz. İkinci yazılan doğrudur.

  3. Yazan ama hoca Niye yanlis yazilsinn?? bu duayi namazdan sonra biseyler isteyip sonra bu duayi okumamiz mi gerekiyor??

  4. türkçesinde yanlışlıklar var
    doğrusu
    Allâhümmecal mâ eşaü müvafikan lima teşau key la yesira ma eşaü muhalifan lima teşa’. Ve ma ena hatta eşaü hilafe mallahü yeşa’? Lev cahedelabdu veşa’, ma kane illa ma teşa’. Faltuf bina fi ma teşaü ve ma teşaüne illa en yeşa Allahu rabbülalemin

  5. Bu paylasim cok guzel olmus duanin arapcası okunusu ve anlami butun paylasimlariniz boyle olsa keske

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: