3lü Kul Duası

3lü Kul Duası

3lü Kul DuasıYine şaşıracağınız bir dua. Hayatınızda ilk defa duyduğunuzdan eminiz. MucizeDua olarak sizleri şaşırtmaya devam ediyoruz. Yıllardır gizlenen ve neredeyse tozlu yapraklar arasında kaybolmaya yüz tutmuş duaları, tekrar canlandırıyoruz. Bu duaya 3lü Kul Duası deniliyor. Eğer bu duayı ihlasla, gerçekten inanarak okursa mucizeler yaşayacak. Tek yapması gereken, huşu içinde, sakin okuması. Sayıyı tamamlamak için yapılan okumalar, sadece vaktinizi çalar. Dualarda önemli olan ihlastır. Hediye niyetinde dua. Sizin yerinizde olsam 1 dk beklemez, hemen abdest alır ve başlardım okumaya.

Okunuşu:

Bismillahirrahmanirrahim.
Kul euzü birabbin nas, melikin nas.
Kul euzü birabbil felak, min şerri ma halak.
Kul huvallahu ehad, allahus samed.
İnnema emruhu iza erade şeyen en yekule lehu kun fe yekun, kun, kun, kun.

Okuma Adedi:
Her türlü hacetler için üç gün içerisinde 3000 defa okumanız gerekiyor. İlk gün 1000 kere okunmalı. Diğer günlerde de 3000 e tamamlanmalı sayı.

Sitemizde paylaştığım daha birçok faydalı duadan BURAYI tıklayarak faydalanabilirsiniz.

NOT: Sadece Youtube videoa kanalında paylaşacağımız sırlı dualar için BURADAN kanalımıza ücretsiz abone olmayı ihmal etmeyin.

“3lü Kul Duası” üzerine 17 yorum

  1. Öncelikle paylaşım için Allah razı olsun. Sorum;her surenin ilk ayetleri mi okunacak yoksa surelerin tamamı mi okunacak? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

  2. Esselamunaleykum Hocam.Size Zor Bir Soruyla Geldim.”Kimya-i Saadet Duasinin Orjinalini Bulabilirmisiniz?
    Bence Bu Mucize Duayi Biliyorsunuzdur.21 Cuma Gecesinde 21 Kez Okunan Bu Duayla,Eğer Doğru Okuyabilen Olursa,1.Kez MIRAÇ’a Çikip Istediği Bir Soruya, Cevap Bulma Hakki,Istediğiniz 1. Dileğin Kabul Olmasi Hakki Verilir.
    2.Sorum Şu:Islamda Makam Nasil Yükseltilir? MESELA:Veli,Evliya,Gibi.Cevaplarsaniz Sevinirim.
    NOT:-Kimya’i Saadet Duasini Makami KüçüK Olanlar Okuduğunda Delilik Tehlikesinide Elde Etmiş Olurlar!!!

    1. Kimya-ı Saadet Duası diye bir dua yoktur. Kimya-ı Saadet İmam Gazali’nin yazmış olduğu bir eserdir. Böyle bir duanın olmasının mümkünü yok, zira Miraç’a çıkma yetkisi beşerilerde sadece Peygamber Efendimiz (S.A.V)’e verilmiştir. 2. sorunuza gelecek olursak; siz gerçek bir mümin olursanız zaten Allah’ın sevgili kulları arasına girersiniz. Bunun için yapmanız ve yapmamanız gerekenler zaten belli.

  3. bu güzel dualar için Allah razı olsun sizlerden. her gün yeni birşey okuyup öğreniyorum sayenizde.

  4. Yani ilk gün 1000 okunup diğer iki günde de ikibin okuyup üçbine mi tamamlayacağız. Borç ödemek için okunup mucize yaşar mıyız

    1. Aynen 3000 e tamamlanacak. Her türlü hacet icin denildigine göre, borc ödemek icin de okunur.

  5. çok güzel bir palaşım teşekkürler. peki okurken niyet ile mi okumalıyız yoksa genel bir okuma mı olmalı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: