Nûr-u Zâtî Sîğası

Nûr-u Zâtî Sîğası

Ebu’l-Hasen eş-Şazeli (R.A) a ait olan bu Nûr-u Zâtî Sîğası yüz bin kere salat okumaya denktir. Bir sıkıntının açılması için 500 kere okunması gerekmektedir. Bazı web sayfalarında bu salavat çok yanlış şekilde verilmiştir. En doğru olanı yine MucizeDua sizler için yayımlıyor.

Okunuşu

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin nuriz zati ves sirris sarifi sairil esmai ves sifat.

41 Kere Nuriz Zati Salavatı Dinleyin

Nûr-u Zâtî Sîğası

“Nûr-u Zâtî Sîğası” üzerine 5 yorum

  1. selamun aleyküm…. (((Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ Seyyidinâ ve Mevlânâ Muhammedin Nûriz-Zâtî Ves sirrissâri fi cemiil âsâri Vel esmâi vessıfâti Ve alâ âlihi vesahbihi vesellim Adede kemâlillahi ve kemâ yelîku bikemâlihi.))) bende bu şekliyle kayıtlıydı ikilemde kaldım aydınlatırsanız ona göre ezber yapacağin sağlıcakla…

  2. Sayın Airborne ben palmface
    Paylaştığınız bütün salavatlar hoşuma gidiyor emeğiniz için teşekkür ederim.
    Duadan beklentim Rızık , Enerji, Zihin açıklığı, Kuvvet ve Şans. Atama da olabilir 🙂
    Elinizde böyle bir dua varsa alabilirim 🙂 size de bol bol dua ederim tabi. Ayrıca 9000 melek duasını deneyeceğim galiba. Tavsiyeleriniz nelerdir ? 🙂

    1. Öncelikle belirteyim ki, dualar denenmez. Bu duayi bir deneyeyim diye baslanan duadan hayir gelmez. Dua yaparken en önemli olan inanmaktir. O frekansi veremezseniz faydasini göremezsiniz. Inancsiz yapailan dua, silahsiz savasa girmeye benzer. Beklediginiz dualar sitede fazlasiyla mevcut. Istedigini corba yapmadan okuyabilirsiniz.

      1. Denemekten kastım tecrübe etmek. Daha önce tarafınızdan defalarca uyarıldım ama artık bu kelime bende kalıplaşmış maalesef.

        1. Bazen bir yerlere ulasmak icin kaliplari yikmak gerekiyor. Bu da onlardan biri. O yüzden kullanmamaya özen gösterin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: