Sırlı Zikir

Sırlı Zikir

Sırlı ZikirDeğerli Dostlarım,
çok sayıda Mail alıyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Paylaşımlarımdan fayda sağlayanları görmek beni sevindiriyor. Sizlere en doğru ve en etkili şekilde ulaşmayı bir borç bilirim. Sağda solda forumlarda, gerçeği olmayan paylaşımlara itibar etmeyin. Çoğu kopyala yapıştır mantığıyla yapıyorlar. Neyse lafı fazla uzatmayayım. Gelen maillerde esrarengiz, mistik, sırlı paylaşımlar da bulunmamı istiyorsunuz. Sizleri kırmayıp Sırlı Zikir adı verilen, gerçekten adı gibi sır olan bir zikri yayımlıyorum.

Bu Sırlı Zikir, faziletleri bakımından oldukça esrarengiz. Faziletleri şunlardır demem doğru olmaz. Ama size şunu yürekten söylüyorum, bu Sırlı Zikir Allah’ın bir lütfudur. Bu zikrin anlamını düşünerek, ihlaslı bir şekilde hissederek zikrediniz. Herkes için fazileti ayrı ayrı olacaktır. Bir hediye gibi düşünün. MucizeDua sadece bu hediye için bir vesile. Asıl hediye Allah-u Teala’dan. Sizleri daha fazla heyecanlandırmadan uygulanışına geçiyorum.

Uygulanışı:

İlk olarak 7 Fatiha Tevessül ile başlıyoruz. (Peygamberimize, 4 Büyük Meleğe, 4 Halifeye, Ashab-ı Bedir Ehline, Seyyid Abdülkadir Geylani Hz.lerine, Şeyh Muhyiddin ibn Arabi Hz.lerine ve tüm Allah dostlarına)
3 Kere Euzübesmele
3 Kere Fatiha
3 Kere Fatiha Sığası (<<< Fatiha Sığası >>> Buradan Tıklayarak Öğrenebilirsiniz )
100 Kere La ilahe illallah
1000 Kere Huvellezî yusallî aleykum ve melâiketuhu li yuhricekum minez zulumâti ilen nûr, ve kâne bil mu’minîne rahîmâ
1 Kere Subhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel murselîn, vel hamdu lillâhi rabbil âlemîn

Bu uygulamayı, eksiksiz bir şekilde temiz mekanda gece yarısı 10 gün tekrarlayın.

Sitemizde paylaştığımız diğer sırlı zikirleri tecrübe etmek için lütfen BURAYI tıklayınız.

NOT: Sadece Youtube kanalında paylaşacağımız sırlı zikir ve gizemli, hikmetli dua videoaları için lütfen BURADAN kanalımıza ücretsiz abone olmayı ihmal etmeyin.

“Sırlı Zikir” üzerine 14 yorum

  1. Merhaba, yorumlarda birisi yazmış ki, namaz kilmayan, oruc tutmayan, kalbi möhürlü birinin duası kabul olmaz. Çok kötü oldum. Kalbimizin mühürlendiyini nerdem bile bileriz? Ben uzun zikirleri mesela 1000 tane yapamıyorum. Sıkılma ve baş ağrısı hiss ediyorum. Bu dualarımın kabul olmayacağı anlamına mı geliyo? Ve zikirlerden bir gün sonra bunalıma giriyorum, depresyona giriyorum. Bunun sebebi ne ola bilir? Allah dualarımı istemiyor mu? Ya kalbimi mühürledi mi? Çok rica ediyorum cevaplandırın….

    1. Kalpler Allahın elindedir mühür lenip muhurlenmedigini Allah bilir sizin sıkıntınız nefs ten kaynaklanıyor bol istiğfar salavat çekin ve tevhid zikri var tavsiye ederim rabbim size şifa versin

  2. Hocam nasıl niyet edicez okumaya baslarken. Niyet ettim allah rızası için sırlu zikiri okumaya mı dicez

  3. 7 Fatihe Tevessül nasıl oluyor. Misal, 1 tane fatiha okuyup Peygamberimize (s.a.v.), 1 tane okuyup 4 meleğe… hediye etmek gibi mi

    1. 7 adet Fatiha okuyorsunuz. Ama her okumanin sonunda birine hediye ediyorsunuz. Misal 1 Kere okudunuz Peygamberimize hediye ettiniz 2. okuma 4. büyük halife 3. okuma sonrasi 4 büyük melege gibi.

      1. 1000 kez yapilan yerin yani huvellezi yusalli aleykum ile başlayan yerin anlami nedir biliyormusunuz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: