Cinleri Uzak Tutan Vefk

Cinleri Uzak Tutan Vefk

Çoğu kişi cinlerin varlıklarından şikayetçi. Eğer enerjiniz onlardan düşükse, bunu fırsat bilip sizinle oynamaya başlarlar. Cinlerin en sevdikleri durum da, insanların onlardan korku duymasıdır. Korkmazsanız onlar korkar. Ama bazı kişiler yine de korkuyor. Aşağıdaki cinleri uzak tutan vefk temiz bir kağıda safran mürekkebiyle yazılırsa, o vefki koyduğunuz yere cin gelemez. Rahatsız edilmiyorsanız bunu yapmanıza gerek yok.

Yazılacak Vefk:

Cinleri Uzak Tutan Vefk
DMCA.com Protection Status

“Cinleri Uzak Tutan Vefk” üzerine 4 yorum

  1. siz müslüman kardeşlerime bir tavsiyem cinlerle ugraşmayın.cinler define işini de bilir ama dogrusunu söylemelerine izin yok.falan yerde var der gider bakarsın yok.yalan..onların size faydası olmaz onlardan uzak olmak için korunmak için ayetler var.o ayeti belirtildigi şekilde vefkleriyle arabi ayın kaçında hangi saat yazılacak onu bilmen lazım

  2. Hocam ben cini bizzat görüyorum karşıma çıkıyor korkuyorum rüyamda ilişkiye girmeye çalisiyor bi kez de konuştuğum arkadaşım kılığında geldi uyuyamiyorum ve cini gördüğünden beri üzerimde agirlik var uyumak istiyorum sürekli yardim edin.

    1. Sitemizdeki korunma dualarini muhakkak yapin. Cogu insan gibi siz de faydasini cok kisa bir zamanda göreceksinizdir Insaallah.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: