Salavat-ı Suğra

Salavat-ı Suğra

Salavat-ı SuğraGavs-ı Azam Seyyid Şeyh Abdül Kadir Geylani (k.s.) Hz.leri bu salavatı Bağdat’ta yazmıştır. Faziletleri bakımından Dünya çapında ün yapmış, çok kutsal, çok önem, çok etkili mucizevi bir salavattır. Bu salavatta çok özel büyük bir nimet vardır ki, kıymetini iyi bilin. 1001 çeşit faydası var. Hayatınıza %100 başarı getirecek. Kendinizi güvende ve huzurlu hissedeceksiniz. Şanssızlık diye bir şey olmayacak. Değişime hazır olun. Aşağıdaki salavatı 3, 7, 9 gibi tek sayı olarak okuyunuz. Her okumada ellerinize üfleyiniz. Okuma bittikten sonra tüm vücudunuza sürünüz.

Salavat-ı Suğra Okunuşu:

“Allahümme salli alâ seyyidina muhammedinis sabikı lil halkı nuruhu, ve rahmetunlil âlemîne zuhûruhu, adede men medâ min halkıke ve men bekıye ve men seıde minhüm ve men şekıye salaten testağrikul eddu ve tuhîtu bil haddi salaten lâ ğayete lehâ ve lâ müntehâ velenkıdae salâten dâimeten bi devâmike ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim teslîmen kesîran misle zâlike.”

Manası:

“Allah’ım! Nuru, yaratılanlardan önce meydana gelen, ortaya çıkışı alemlere rahmet olan Efendimiz Muhammed’e bundan önce gelip geçen ve halen var olan mahlukat adedince ve bu mahlukat içinde said ve şaki olanlar sayısınca, hatta öyle ki, had ve hesaba sığmayacak, sonu gelmeyecek ve tükenmeyecek derecede ve Senin yüce varlığının devamı süresince salat ve selam eyle. O’nun aline ve ashabına da aynen bu mertebede salat ve selam eyle.”

Sitemizde paylaştığımız diğer faziletli salavatlardan faydalanmak için lütfen BURAYI tıklayınız.

NOT: Sadece Youtube kanalında paylaşacağımız sırlı zikir, dua, salavat ve diğer video paylaşımlarımızı kaçırmamanız için lütfen BURADAN ücretsiz kanalımıza abone olmayı unutmayın.

“Salavat-ı Suğra” üzerine 13 yorum

  1. Arapçası yok mu? Çünkü harfleri bu şekilde yanlış okuruz. Keşke arapça harekelisini de koysaydınız. Bu şekilde okumak bence doğru değil

  2. 40 gündür olan birşey yok. hocam inanarak okuyorum birde ayıp olmazsa siz bu duann etkilerini kaç ayda gördünüz?

    1. dualarınızın kabul zamanı, çekeceğiniz çile dert, sıkıntıların kalkma zamanı daha gelmemiş, daha bitmemiştir. olmadı değişmedi demeyin. Allah rızası gözetip sabredin. her hafta bir tesbih namazı kılın. 100 estağrifullah en azından her gün okuyun tövbe edin.

  3. MERHABALAR SİTENİZİ YENİ KEŞFETTİM HER GÜN BAKIYORUM ,BU SALAVATI NAMAZLARDAN SONRA OKUYORUM,BAŞKA SALAVATLAR VE DUALAR ESMALARDA OKUYORUM NAMAZLARDAN SONRA OKUNAN DUALARIM VAR SİZCE UYGUNMUDUR

    1. Salevatlardan asla ama asla bir agirlik ya da baska bir sey gelmez. Istediginiz esmalar ile birlikte okuyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: