Size Bir Sır Vereyim 4

Size Bir Sır Vereyim 4

Size Bir Sır Vereyim 4
Peygamber Efedimiz (S.A.V.) bir hadiste, “Siz yerdekilere merhamet edin ki, göktekiler de (Allah ve Melekleri) size merhamet etsinler” diye buyurdu. Evet dostlarım. Size bir sır vereyim. Mümkün olduğunca sokak hayvanlarına yiyecek ve su verin.
Hep karşılaşmak istediğiniz, duasını almak istediğiniz, Allah’ın ilim verdiği sevgili kulları var ya, işte onlar önemli bir görev için yolda giderken, sizin sokak hayvanlarına verdiğiniz yiyeceği suyu görünce;
“Bu hayvanlara bu yiyecekleri, suları veren kuluna…” diye dua ederler. İşte o duanın hürmetine imkansız dediğin duaların bile şimşek hızında kabul görürler.
Bu sırrın kıymetini bil ve uygula.

Sitemizde yayımladığımız diğer etkili havas uygulamalarını tecrübe etmek isterseniz lütfen BURAYI tıklayınız.

NOT: Sadece Youtube kanalımıza münhasır özel sırlı dua ve diğer video paylaşımlarımızı kaçırmamanız için lütfen hemen BURADAN kanalımıza abone olmanızı tavsiye ederiz.

Size Bir Sır Vereyim 4

“Size Bir Sır Vereyim 4” üzerine 8 yorum

    1. Yani kedilerin veya sokak takı herhangi hayvan ne yiyorsa mesela bi kedi salam yer et yer sut içer yada mama yer köpeklerde ayni şekilde ve en iyi hayır dilsiz hayvanlara bu şekilde yaklaşmak

  1. Allah sizlerden razı olsun. Dua dilek kabul olur olmaz birşey diyemiyecegim. Fakat en azından duaları okuduktan sonra insanın yüreği ferahliyor bir huzur geliyor. Allah’tan ümit kesilmez. Allah’a emanet olun burda bulunan herkez inşallah.

  2. Allah razı olsun. Bu siteyle tanıştıktan sonra hayatım değişti diyebilirim. Nokta atışı yapan paylaşımlar yapıyorsunuz. Maddi ve manevi sorunlarım kalktı. Gerçekten Mucize Dua.

    1. Hasan Beye katiliyorum. Bu sitede cok özgün paylasimlar var. Hayatta giden sevgilinin geri gelmesinden daha önemli seyler de var. Bu konuda mucize dua dan Allah razi olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: