Mutluluk Duası

Mutluluk Duası

Mutluluk Duası
Peygamber Efendimiz (SAV) üzüntü veya keder anında aşağıdaki duayı okumamızı söylemiştir. Bunu okuyandan Allah-u Teala üzüntü ve kederi giderir, yerine mutluluk getirir.

Üzüntü ve Kederi Gideren Okunacak Mutluluk Duası:

Allahümme innî abdüke, ebnü abdike, ebnü ümmetike nasıyetî biyedike, mâdin fiyye hukmüke, adlün fiyye kadaüke, eseluke bikülli ismin huve leke semmeyte bihi nefseke, ev enzeltehu fî kitâbike, ev allemtehu ehadem min halkıke, eviste’serte bihi fî ılmi’l-ğaybi ındeke en tec’ale’l- kur’âne rabîa kalbî, ve nûra sadrî, ve celâe huznî,ve zehabe hemmî

Manası:
Allah’ım! Ben Senin kulunum, erkek ve kadın kullarının çocuğuyum. Alnım Senin elindedir. Hakkımda Senin hükmün geçerlidir. Hakkımdaki tadirin adalettir. Kendini isimlendirdiğin, kitabında indirdiğin, kullarından birine öğrettiğin veya katındaki gayb ilminde kendine has kıldığın Sana ait her isimle, Kur’an’ı kalbimin baharı, göğsümün nuru, hüznümün ortadan kalkması için vesile kıl.

Not: Çeşitli sitelerde bu dua paylaşılsa da, yazım yanlışları yapmışlar. En doğru şekli Mucize Dua dadır.

Sitemizde yayımladığımız diğer sıkıntılardan kurtulma dualarını tecrübe etmek isterseniz lütfen BURAYI tıklayınız.

Sadece Youtube kanalımızda paylaşacağımız sırlı, gizemli dua ve diğer video paylaşımlarımızı kaçırmamak için lütfen BURADAN kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Mutluluk Duası

“Mutluluk Duası” üzerine 4 yorum

  1. Bu duayi okuduktan sonra üzülmen gereken seye üzülemiyon mu yada düzeliyormu yada güzel biseyler oluyor mu??

  2. Allah razı olsun çok faydalı sayfanız dualariniz paylaşımlarnz. Cezaevinden kurtulmak için bir duâ veya zikiriniz varmı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: