Şifa Salevatı

Şifa Salevatı

Şifa SalevatıDeğerli Dostlarım!
Salavatların önemi hakkında yakında geniş kapsamlı bir yazı hazırlamayı düşünüyorum. Salavatın önemi bir çok hadis ve ayetlerde geçmektedir. Bize düşen, Peygamber Efendimize çokça salatü selam getirmektir. Yalnız bu salavatların için öyleleri vardır ki, bunlar mana alemlerinde çeşitli evliyaullahlara öğretilmiştir. Her salavatın farklı farklı faziletleri mevcuttur. Bu yazımdaki salavatın asıl ismi Salevatı Tıbbil Kulub’dur. Lakin Şifa Salevatı diye de bilinmektedir.
Şifa bekleyen değerli dostlarım, bu Şifa Salevatını dillerinden düşürmesinler. Özellikle zemzeme okuyup içsinler. Zemzem bulamayan kardeşlerim suya da okuyabilir. Lakin okuma yapılırken lütfen zemzem ya da su, cam bir şişede ağzı açık şekilde olsun. Her okumanız sonunda suya üfleyiniz ve okuma bittikten sonra için. Hasta şifa buluncaya kadar, bu şifa salevatının okunulması gerekmektedir. Belirli bir adedi olmamakla beraber, en az 7 kere okuyunuz. Ne kadar çok okursanız, hasta ve sizin için o kadar makbuldur. Allah Azze ve Celle, şifa bekleyen tüm din kardeşlerimize Şafi isminin hürmetine şifa versin. Amin!

Okunacak Şifa Salevatı

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin tıbbil’kulubi ve devaiha ve afiyetil, ebdani ve şifaiha ve nuril’ebsari ve diyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.

Manası

Ey Allah’ım! Kalplerin doktoru ve devası, vücutların şifası, gözlerin nuru ve ziyası olan Muhammed’e (S.A.V.) aline ve ashabına salatu selam eyle.

1 Saat Kesintisiz Şifa Salevatı Dinleyin

“Şifa Salevatı” üzerine 7 yorum

    1. Ben her türlü sifa icin diyorum siz halen daha tek tek saymami istiyorsunuz. Bu kadar zor mu anlamasi???

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: