Kıskançlık ve Huysuzluğa Karşı

Kıskançlık ve Huysuzluğa Karşı

Kıskanç, kavgacı, geçimsiz, sürekli dırdır eden, huysuz bir kadını veya aynı özelliklerde huysuz bir erkeği bu huyundan vazgeçirmek için herhangi bir Arabi ayın son Cumartesi günün Zühal saatinde aşağıdaki dua safran mürekkebi ile 2 nüsha olarak yazılır. Birinci kağıt 7 kat naylona sarılır ve yatarken baş koyduğu yastığın altına ya da içine konulur. Diğer nüsha ise, bir bardak suyun içine koyularak kısmen de olsa yazıların silinmesi beklenir. Daha sonra yazılan bu yazıyı 70 kere de okunup, huysuz ve geçimsiz kişiye içerilir. Daha sonra biiznillah o kişi bu huylarından vazgeçer.

Kıskançlık ve Huysuzluğa Karşı Yazılacak Dua:
Kıskançlık ve Huysuzluğa Karşı

Kıskançlık ve Huysuzluğa Karşı Okunacak Dua:
Bismillahirrahmanirrahim.
Ve kefa billahi şehiden muhammedün rasulullah. Muhammedün rasulullah. Muhammedün rasulullah. Cibril eminullah. Musa kelimullah. Davud halifetullah. İsa ruhullah. Azrail kabidülervah. Elem tera ila rabbike keyfe meddezzıllü velev şae lecealehu sakinen sakinen sakina.

“Kıskançlık ve Huysuzluğa Karşı” üzerine 8 yorum

  1. Merhaba ben bu duayı suya arabca yazılışını değilde yazılışını yazarak atsam suya olurmu

  2. Iyi aksamlar,
    Yapilan bu calismalara ve emeklere gercekten cok saygi duyuyorum ve cok tesekkür ediyorum fakat Size sunu sormak istiyorum ;bu yazdiklarinizin Arapcasinida ilaveten yazamazmisiniz,?Ben örnek olsun diye soruyorum cünkü Arapca yazmasini bilmiyorum ama yapip uygulamak istediklerimide bu yüzden yapamiyorum,, Siz Arapcasinida yazsaniz daha iyi olmazmiydi hemde cok makbule gecerdi diye düsünüyorum.. Cok tesekkür ederim iyi calismalar diliyorum..

    1. Güzel dilekleriniz icin tesekkür ederiz. Arapcasi zaten mevcut. Eger fotografa bakarsaniz nasil yazilmasi gerektigini göreceksiniz.

      1. Merhaba bn bunun yuza arabaca olarak değilde !Türkçe Arapça yazısını atsam olurmu? Ve bn bunu kendime yapicam.eşimden soğuma yapmazdemi? teşekkür

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: