Duaların Şahı Şahmeran Duası

Duaların Şahı Şahmeran Duası

Duaların Şahı Şahmeran DuasıŞahmeran Duası her kim tarafından her ne maksatla okunursa, dileği yerine getirilir. Bu duaya Şahmeran Duası denilmesinin nedeni de, duaların şahından gelmektedir. Duaların Şahı Şahmeran Duasını okuyanın kısmeti açılır, satılmayan malı satılır, ticarette başarılı olur ve psikolojik rahatsızlıklarla, evham ve vesveseden kurtulur. Her hangi bir helal niyet için okunulursa, okuyan kişinin haceti hemen yerine getirilir, isteğine kavuşur. Duaların Şahı Şahmeran Duasının tesiri çok büyüktür. Sayısız kere tecrübe edilmiştir. Çünkü bu duada Yüce Allah’ın azametli isimleri geçmektedir. Duanın terkibi Allah’ın bu isim ve sıfatları üzerinedir. Tüm kalbinizle inanarak ve içtenlikle okuyunuz. Bu duayı vird olarak okuyabilirsiniz. Sabah ve akşam günde en az 2 defa okumalısınız.

Duaların Şahı Şahmeran Duası Uygulanışı:

İlk gün okumaya başlamadan evvel gecenin 3/4 lük kısmında 2 rekat hacet namazı kılınır ve hacet için niyet edilir. Diğer günlerin okumalarında, niyet akılda tutularak dua edilir. Tüm okumalara besmele ile başlanarak abdestli olarak okunulmalıdır.

Faziletleri ve Adetleri:

1- İşe girmek, iş sahibi olmak ya da bir iş başarmak için günde 7 defa olmak üzere 7 gün süreyle okunursa, biiznillah haceti yerine getirilir.
2- Kısmetinin açılmasını isteyen kişi, ikindi namazından sonra kıbleye dönük oturarak 21 kere okursa, Allah’ın izniyle kısmeti açılır.
3- Satılmayan mal için, ikindi namazından sonra kıbleye dönük oturarak 11 kere okursa, biiznillah o mal satılır.
4- Psikolojik rahatsızlıklar ve manevi hastalıklar için 21 gün boyunca günde 21 kere okunmalıdır.
5- Korku, panik atak ve depresif durumlar için keza 21 kere defa okunarak 21 gün boyunca devam edilmelidir. Özellikle sabah ve ikindi namazlarının akabinde kıbleye dönük oturarak okunulmalıdır.
6 – Evham, vesvese gibi durumlarda yine 21 gün boyunca günde 21 defa okunursa, biiznillah bu dertlerden okuyan kurtulur. Sabah ve ikindi namazlarından sonra kıbleye karşı oturarak okunulmalıdır.

Duaların Şahı Şahmeran Duası Okunuşu:

Bismillahirrahmanirrahim
Allahu la ilahe illa hüvel hayyul kayyum
Allahu la ilahe illa huvel aliyul hakim
Allahu la ilahe illa huves semiul alim
Allahu la ilahe illa huver rahmanür rahim
Allahu la ilahe illa huvel vahidul ehad
Allahu la ilahe illa huvel ferdül varid
Allahu la İlahe illa huver raufur rahim
Allahu la ilahe illa huvel azizur rahim
Allahu la ilahe illa huvez zahirul batın
Allahu la ilahe illa huvel ehadus Samed
Allahu la ilahe illa huvel fettahul alim
Allahu la ilahe illa huvel azizul alim
Allahu la ilahe illa huvel hannanul mennanul deyyan
Allahu la ilahe illa huvel kadir’ul kahir
Allahu la ilahe illa huver rafiul alim
Allahu la ilahe illa huver rabbül arşil azim
Allahu la ilahe illa huvel melikul kuddüs
Allahu la ilahe illa huvel hamdul mübin.
Allahu la ilahe illa huvel baisul varis
Allahu la ilahe illa huvel esmaul hüsna
Huvel hayyu la ilahe illa huve fadiu muhlisine lehuddin
Subhane birahmetike ya erhammerrahimin
Velhamdu lillahi rabbil alemin.

Sitemizde yayımladığımız diğer faziletli duaları tecrübe etmek isterseniz lütfen BURAYI tıklayınız.

NOT: Sadece Youtube kanalımızda paylaşacağımız sırlı duaları ve dahi diğer videoları kaçırmamak için kanalımıza lütfen BURADAN abone olmayı unutmayın. Teşekkürler!

“Duaların Şahı Şahmeran Duası” üzerine 24 yorum

    1. Hatırlatma için teşekkür ederiz. Yazım yanlışı düzeltilmiştir. Allah razı olsun.

  1. Hocam Selamunaleykum öncelikle bu gecenin 3/4 lük zamanı tam anlamıyla nezaman denk geliyor nasıl hesaplayacağız bunu

  2. Selam. Ikindi namazi azerice hangi namazdi oyrendim. Ben azeriyim diye calsdigim kadar turkce yaziyorumki anlayasiniz. Dualar icinde tesekkurler. Allah razi olsun. Hz Ebelfezl aga her zaman yardimciniz olsun. Amin.

  3. Selam. Ben ikindi azerice ne demekdi bilmirem diye sordum. Pazarliga grldikde. Ben asla hic bi zaman Yaradanlda ne pazarlik etdim,ne de sekk etdim. Sadece bipmek istedimki siz orda yazmisiz ikindi vakti 21 kere.yani gece namazi kilmadan okumak olarmi. Bence cevaplarjen uyeleri kirmayin. Dualari yaziyorsunuz bu bi muslimanlik borcu kimi. Kendinize sevap kazaniyorsunuz. Amma cevaplarken calisin kalp kirmayin.

    1. 5 Vakit namaz olduguna göre ikindi vaktini de biliyor olmalisiniz. Bunun baska türlü bir anlatimi olamaz. Ikindi ikindidir. Ayrica sizin yazdiklarinizi okurken anlamakta cok güclük cekiyoruz. Aciklamalari yaptigimiz gibi uygulayin. Gece kilinacak diyorsa gece kilin.

    1. İkindi demek ikindi namazından sonra demek. Uygulamaların etkili olması için de, yazıldığı üzerine yapılmalıç Onu yapmasam bunu yapsam olur mu gibi dua pazarlığı yapmak, duanın kabulünü baştan sekteye uğratır.

  4. Selam. Ben bi daha yazdim. Benim 4 dileyim var. Her dileyim icin ayrica 2 rekat namaz kilib ve her sabah 1kez aksam 1 kez her dileyim icin okumaliyim.
    Kismet icindemi ayrica 2 rekat namaz kilib. Ikindi yani azerice gunorta saat 13:00-da kilinan namazi o zamanmi 21 kere okunmali duzmu anladim?
    Okuyup cevablabdirdiginiz icin sorularimi.
    Allah razi olsun Resullulah her zaman şifatciniz olsun. Amin?

  5. Salam. Dualar ucun Allah razi olsun. Burda yazmisiz ki, seher axsam en azi 2 defe oxuyun Sahmeran duasini. Sonra yazmisiz ilk gun namaz qilin. Namazi qilib in sa Allah sonra 2 defe oxuyum. Muradima erenecen seher axsam 2 defe oxuyum he?

      1. Selam.oncelikle dualar icin tesekkur. ALLAH razi olsun. AMIN.(azerice turkce ayni neden anlamadiniz onu bilmedim amma:(( ) sormak istediyim. Yani Şahmeran duasini okumaya basladigim ilk gun gece yarisi 2 rekat namaz kilib sonra baslayim ve seher aksam 2 kez okuyum? Namaz bir gun kilinmalidi yoksa her gun?

        1. Tüm açıklama zaten sitede yazıyor. Gece kalkarak namaz kılacaksınız ve diğer günler okuyacaksınız

          1. Tesekkur. Anlayamiyor diye soruyor. Sitede yazildigini bilirem. Anlasam zaten sormam ki. Amma yinede tesekkurler 🙁

    1. Bir müminin baska bir mümin icin yaptigi dua makbuldür. Ama baskasi adina bu duayi yapamazsiniz.

        1. Boş söylentilere kulak asmayın. Biri ortalığa bir söylenti atıyor, sonra da kendisi inanıyor. İçinizden gelene daha çok kulak verin. Korkuyla, endişeyle zaten bunlar olmaz. Tam inanç ile dua edilmeli.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: