Helal Muradının Olması İçin

Helal Muradının Olması İçin

Helal muradının olması için, aşağıdaki duayı gecede 1000 defa 3 gece boyunca oku. Allah’ın izniyle muradın tez zamanda gerçekleşecektir. Bu duayı tüm sevdiklerinize öğretin. Allah dualarımızı kabul eylesin. Amin!

Helal Muradının Olması İçin Okunacak Dua:
Bismillahirrahmanirrahim.
Selamun kavlem mir rabbir rahim. Rabbena atina fid dunya haseneten ve fil ahıreti haseneten ve kına azaben nar.

Helal Muradının Olması İçin

“Helal Muradının Olması İçin” üzerine 6 yorum

  1. bismillahirrahmanirrahim kısmını her bir okumada söylemeli miyiz? Başta bir kez söylense yeterli mi?

      1. S.A hocam.telefondan giriyorum siteye.detaylı bakamıyorum inceleyemiyorum.buraya yazıyorum özür. Bir satıcı ve alıcı var.satıcıyı ikna edebilirsek alıcı ile konuşturabilirsek bizimde bir kazancımız olacak.satıcıyı ikna etmek için yapabileceğimiz bir dua var mı ? Sizin tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?

  2. Afedersiniz ama helel muradının olması için derken ne demek istediniz.Mesela biri var ve o kişi hakkımızda hayırlı olsun gibi mi çünkü sevgilileriyle evlenmek isteyen arkadaşlarım var onlara yardım etmek istiyorum

    1. Sevgilisi olan kisi haramdir. Helali olabilmesi icin nikahi olmasi gerekir. Bunun islami acidan baska izahi asla yoktur. Sevgili olmak islama aykiri bir davranistir. Evlilik mutlak kaderdir. Yani ASLA ama ASLA degismez. Sizin kiminle evleneceginiz zaten belli. Bunu degistiremezsiniz. Cünkü hasa bunu degistirmek demek, karsidakinin de kaderini degistirmek demektir ki buna kimsenin gücü yetmez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: