Gözlerin Daha İyi Görmesi İçin Rukye

Gözlerin Daha İyi Görmesi İçin Rukye

Gözleri ağrıyan ya da az gören kişi, her gün 100 defa İhlas Suresi ve ardından da 70 kere aşağıdaki rukye ayetini okursa, biiznillah gözlerindeki rahatsızlıktan kurtulmuş olur. Ayeti okuduktan sonra baş parmaklarınızın arkasıyla gözlerinizi mesh edin. Şafi Allah hastalıklarımıza deva olsun. Amin!

Okunacak Rukye Ayeti:
Bismillahirrahmanirrahim. Fe keşefna anke ğıtaeke fe basarukel yevme hadid.

فَكَشَفْنَا عَنكَ غِطَاءكَ فَبَصَرُكَ الْيَوْمَ حَدِيدٌ

Gözlerin Daha İyi Görmesi İçin Rukye

“Gözlerin Daha İyi Görmesi İçin Rukye” üzerine 10 yorum

  1. Hocam merhaba benim babam 3 hafta önce bir beyin kanaması geçirdi buna bağlı felçlik geçirdi suanda evimize cıkardık ama gözlerinde görmede zorluk cekiyor cok halsiz burundan mama ile besleniyor yürüyemiyor kolunu hissetmiyor yatakta yatıyor buna göre okuyabileceğim bir dua varmı ? Daha önce evlenme için duanızı okumustum Allah razı olsun oldu suan evliyim bana yine bir dua önerirseniz onuda okumak isterim. Şimdiden Allah razı olsun

    1. Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda babanız sağlığına kavuşur. Şifa ayetlerini ve şifa salavatlarını okumanızı tavsiye ederim. Sitemizde bununla ilgili arşivi bulabilirsiniz.

    1. Onu ancak alemlerin Rabbi olan Allah-u Teala bilir. Bu ilaç mı şu kadar günde etki eder diye söyleyelim. Lütfen biraz mantıklı olun.

    1. Tabiki ilerleyen günlerde insallah paylasalim, ama sifa dualarini ve salavatlarini da okumayi ihmal etmeyin. Sitemizde halihazirda mevcut. Allah sifanizi versin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: