Ticarethanenin Müşterisinin Bereketinin Artması İçin

Ticarethanenin Müşterisinin Bereketinin Artması İçin

Sevgili MucizeDualılar!
Ticaretle uğraşan kardeşlerimiz için mücerreb bir dua paylaşmak istiyoruz. Müşterileriniz az ise, ticarethaneninizin bereketi yok ise bu uygulamayı muhakkak yapın. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim Allah’ın bizlere lutfettiği bir şifa kaynağı. Bunu çok iyi değerlendirmek gerek. Bu uygulamayı eksiksiz ve ihlasla yaptığınız takdirde, Allah’ın izniyle ticarethaneninize bereket yağacak, müşteriler karıncalar gibi akmaya başlayacak.

Uygulanışı:
Karınca yuvasının olduğu yerden bir avuç toprak alın ve aşağıdaki ayeti celileyi 7 kere o toprağa okuyun. Sonra o toprağı iş ya da evinizin 4 bir etrafına serpin. Müşteriler biiznillah karınca gibi kaynayacaklardır.

Ticarethanenin Müşterisinin Bereketinin Artması İçin Okunacak Ayet-i Celile:
Bismillahirrahmanirrahim. Ve izâ raev ticâraten ev lehveninfeddû ileyhâ ve terakûke kâimen, kul mâ indellâhi hayrun minel lehvi ve minet ticârati, vallâhu hayrur râzıkîn.

وَإِذَا رَأَوْا تِجَارَةً أَوْ لَهْوًا انفَضُّوا إِلَيْهَا وَتَرَكُوكَ قَائِمًا قُلْ مَا عِندَ اللَّهِ خَيْرٌ مِّنَ اللَّهْوِ وَمِنَ التِّجَارَةِ وَاللَّهُ خَيْرُ الرَّازِقِينَ

Anlamı:
Ve ticaret veya eğlenceyi görünce ona yönelip dağıldılar ve seni ayakta bırakıp gittiler. De ki: “Allah’ın katında olan şeyler, eğlence ve ticaretten daha hayırlıdır ve Allah, rızık verenlerin en hayırlısıdır.”
Ticarethanenin Müşterisinin Bereketinin Artması İçin

“Ticarethanenin Müşterisinin Bereketinin Artması İçin” üzerine 4 yorum

  1. Selamün aleyküm hocam hocam toprağın üstüne bu okuduklarımızi üfleyecekmiyiz yoksa sadece üzerine dogrumu okuyucaz.bide bizim işyerine bir sürü başka dükkanda yapışık dükkanın içindeki köşelere dokersem olurmu ALLAH razı olsun cevabınızı bekliyorum

    1. Hafif kendiniz işiteceğiniz şekilde sesli okuyun ve toprağa üfleyin. Sonra bunu iş yerininizin içi de olur duvarlarına doğru dökün. Allah ın izniyle faydasını göreceksinizdir.

  2. Kopyalamak isteyenler için emek hırsızlarına hakkımı helal etmiyorum yazılmış. Peki niye paylaştın babam. Madem.kimsenin faydalanmasını kopyalanmasını istemiyordunda.kendinde kalsaydı kimseyle paylaşmasaydın daha iyiydi.burada millete hak vebali yüklemek için mi paylaşıyorsunuz bunları..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: