Etkili Kahır Duası

Etkili Kahır Duası

Gerçekten haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız, bu uygulamayla size zarar veren kişiyi Allah’ın izniyle kahredebilirsiniz. Size yaptıklarına bin pişman olacaktır. Yalnız şunu hatırlatmam gerekir ki; şayet haklı değilseniz bu uygulama geri döner ve hiç ummadığınız bir bela size musibet olur. O yüzden bu uygulamayı yapmadan önce iki kere düşün, gerçekten haklı mısınız diye. Bazen haklı olduğunuzu düşünseniz bile, Allah’ın indinde haksız olabiliyorsunuz. Bu çok etkili kahır duası, iki ucu keskin kılıç gibidir. Okuyan haksız olursa ona işler, okunan haksız olursa anında o kahrolur.

Kahır Duasının Uygulanışı:
Uygulamaya başlamadan önce, okumayı kim için yapacaksanız onu ve yaptıklarını zihninizde canlandırın. Sonra okuyabildiğiniz kadar “Allahümme Ya Kahhar” diyerek, “Rabbim bana zulmeden falan oğlu falanı Kahhar isminle kahreyle” diye dua edin. Daha sonra bir dilim ekmek ufalayın ve ekmeğe “Ya Kaviyy” diye 1000 kere okuyun. Okuma işlemi bittikten sonra, bu ekmek parçalarını kuşlara yedirin. Kısa zamanda size gerçekten haksızlık yapan kişi biiznillah uykularını kaçıracak, yaptıklarından kahrolacaktır. Bu uygulamayı gece şer bir vakitte yapınız.
El-Kahhar ism-i şerif ile ilgili yazımızı incelemek için lütfen BURAYI tıklayınız:

Etkili Kahır Duası

“Etkili Kahır Duası” üzerine 50 yorum

  1. Ya benim yorumum niye gelmiyor. Ben.kayınvalideme okumak istiyorum. Sürekli arkamızdan kötü konuşan bir sürü kötü meziyeti olan Bi kadın. Namaz kıdıgı içinmi bilmem. Hiçbişeyde olmuyor. Korkuyorum bana dönermi okumam acaba. Mehir hakkımızda gaspettiler. Anne adını bilmiyorum ama okusammıki

    1. Yorumlarınız görünüyor. Bu tür uygulamalarda normalde anne adını bilmeniz gerekir. Bilmiyorsanız Havva kızı diye söyleyebilirsiniz.

      1. MERHABA BU OKUYACAĞIMIZ DUA METODU KAÇ KİŞİ ÜZERİNDE DENEYEBİLİYORUZ VEDE ŞER VAKİTLERİ HANGİ GÜN VE SAATLERİ İÇERİR.

        1. Belirli bir kişi sayısı yok. Fakat her kişi için ayrı uygulama olması gerekir. Şer saatleri, gezegen saatlerine bağlıdır. Net olarak şu saat söylenemez. Zira güneş doğumu ile her gün değişiklik gösterebilir.

      2. Ben daha önceden ya sedidel batsi ismiyle bana zulmedenlere karşı okumuştum. Fakat bana haksızlık yapanlara hiç bir şey olmadı. Ama benim hayatımda çok kötü şeyler vuku buldu. Sebebi bu dua olabilir mi böyle ters etkisi olur mu duanın da

        1. Hiç öyle düşünmeyin. Yüce Allah’ın adaleti şaşmaz. Sadece yeri ve zamanı vardır.

  2. Bu uygulamayı yapmak istiyorum. Bu kişiler benim mehir hakkı olan altınlarımı yediler .,Ve her Allahın günü arkamdan kötü konuşan, insanları etkileyen biri. Hakediyomudur sizce.. Daha çok meziyeti var yalan iftira gibi ama. Özetlemek istedim. ??Tşk ederim. ?

  3. Selamun Aleyküm Hocam,
    Ekmeğe okunacak kısmı da tamamladıktan sonra kuşları nerden bulup yedirecem..
    Ya bu çok kolay değilse ekmek parçalarını daha sonradan kuşların bulup yemesini sağlamak için ne yapmalıyız..
    Bunun için bir öneriniz yada çözümünüz varmı?
    Çünkü dua’ yi eksiksiz tamamlamak istiyorum..
    Cevabınız bekliyorum..
    Şimdiden teşekkürler..

    1. Kuşların gelebileceği bir alana ekmeği bırakmanız gerekiyor. Kuşların yemesini beklemeyin. Zira ne zaman yiyecekleri belli olmaz. Fakat kuşların gelebileceği yere koyun.

      1. Bende öyle düşünmüştüm hocam en kısa zamanda kuşların geleceği yere bırakacam..
        Çok teşekküler..
        Selam ve Dua ile..

  4. Selamın aleyküm bu duayı eşim için yapmak istiyorum çünkü girdiği iş bize hayırlı gelmedi benden evden uzaklastı eve gelmiyor evde tek baiıma kalmaya korktugumu bildiği halde arayıp sormuyor ve alkole başladı kira borcumuz var para yok birikmiyor diyor eşim böyle biri değildi agzına içki sürmezdi beni üzmez nereye gitse peşinden götürürdü bu duayı eşimin vicdanının sızlaması bana karşı yaptıklarına pişman olup bu hayırsız işten ayrılıp evini ev beni eşi bilmesi için okumak istiyorum ?

  5. Mrb size bişey sorucaktım bnde kötülük gördüm biri yüzünden bu duayı okudum akşam vakti okudum ama 1000 defa o kısa cümleyi söylemedim kuşlara ekmek atma kısmını yapmadım dua yinede etkili olur mu?

  6. Bu duayı Okudum kabul oldu diyelim Bize göre biz haklı olabiliriz ama Allah katında Biz haksız olduk tersi olarak tövbe istiğfar duasını okumalıyım

    1. Bu sebepten dolayı kahır duaları 2 ucu keskin bir kılıçtır. Haksız olursanız size geri döner. Gecikmeden tövbe edebilirsiniz.

  7. ailemize büyü yaptırmışlar büyü yaptıranı biliyorum evimizin temeline kağıt yaptırıp koymuşlar o zamanlar yeni yaptırıyorduk bunun içinde okuyabilir miyim çok kötü olaylar yaşadık dönüşü olmayan şeyler.. cevaplayın nolursunuz.

    1. Bu dua büyüyü bozmaz ama büyü yapanlara karşı huzursuzluk vermek için uygulanır.

  8. ne olur yardımcı olun Allah tan başkası yardım edemez bana perişanım. Bir şey söyleyin.

  9. yok hayır bakışlarıyla taciz ediyor adeta kadın kardeşimin sınavı kazandığını duyduğu akşamdan sonra kardeşim sebepsiz yere 3 gün ateşlerde yandı.ertesi yılda kardeşimi kaybettik. bir şey söyleyin ne olur. içim yanıyor adeta.

  10. nazar eden kişilere karşıda okuyabilir miyiz başımıza çok kötü olaylar geldi

  11. selam hocam acaba şer saat dilimi belirmişsiniz hangi saatler ve günler ve şer saat ne oluyor açıklarsanız faydalı olacak teşekkürler.

  12. Haksızlığa uğradığım olayda bir değil, daha çok kişinin payı var. bu duayı uygularken o olayda payı bulunan kişilerin ismini hep birlikte kullanabilir miyim?

  13. Hocam bir iftiraya uğradım o kişi yüzleşmiyo benle kocasına suçlu olmadığını ama bana karşı yüzleşme yapmıyor yapmadığına dair bu kişi için okuyabilirmiyim ve işlerimizin kötü olmadı için uğraşan arkadaşlar var şüphelerim var fakat emin değilim kim uğraşıyordu diye isim söylemeden o kişiyi diye okuyabilirmiyim tesekurler

  14. Salam Ben azeriyI’m. Bu duayi dun gece saat 18-00 da yaptim ekmek parcalani ise bu gun seher durub saat 09-30 da kuslara atdim duzmu yaptim acaba lutfen cavab yazin Rica ediyorum

      1. slm bişey sorucaktım bu kahır duasını yapmak istiyorum ama korkuyorum önce size danışayım dedim ben yıllar önce biriyle beraberdik değer verdiğim biri sonra ayrıldık cok iyi bir dost olduk yıllarca görüşmedik kız kardeşim evlendi rabbim bağışlasın 2 cocugu oldu sonra eşinden ayrıldı çocuklar ben kardeşim yeni bir düzen kurduk kardeşimle okişi bacı kardeşlerdi sonra ikisi kaçtı birikte oldular dünyam başıma yıkıldı yapılan ihanet beni yıktı bi teyze olarak yeğenlerimin hep yanında oldum ama hayatımız darmadağın oldu kardeşim resmen o adama çocuklarını değişti gözü çocuklarını görmedi bu çocuklara cok üzülüyorum odam yüzünden bu hallere düştüler ben bu kahır duasını bize yaşattıkları için okusam sizce ben haklımıyım yada rabbime havale ettim zaten iki yakaları bir araya gelmiyor rabbim çıkarıyor yaptıkları ihanetin kalleşliğin bedelini onlardan eğer şayet okursam sizce haklımıyım cevaplarsanız sevinirim saygılar

    1. Hocam ser saatlerini yazarmisiniz allah icin lutfen turkiye satiyle kaca denk geliyo bilmiyorum

      1. Hocam cevirgel duasinin orjinalini ve suhurbad duasini nerden bulabilirim allah razi olsun

      2. Her bölgeye göre değişir. Bunu hesaplayan uygulamalar var. Adroid işletim sistemi telfonunuzda yıldız saatleri uygulamasını indirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: