Eşi Aldatan Kişinin Yapması Gereken Tılsım

Eşi Aldatan Kişinin Yapması Gereken Tılsım

Eşiniz sizi sürekli aldatıyor mu? Başkalarıyla zina mı yapıyor? Bu zinayı men etmek için aşağıdaki tılsımı yazınız. Eşi sürekli aldatan kişi, aşağıdaki tılsımı misk, safran ve gül suyu karışımı ile gizlice yazsın. Sonra bu tılsım o kişiye gizli taşıttırılır. Zina yapan kişinin kıyafetine dikebilirsiniz. Eğer bunu yapmanız mümkün değilse, o zaman bu tılsımı zina yapan kişinin yastığına koyun. Bunu yaptıktan sonra o kişi artık zina yapmaz.

Eşi Aldatan Kişinin Yapması Gereken Tılsım

Eşi Aldatan Kişinin Yapması Gereken Tılsım

Sitemizde paylaştığımız diğer havas uygulamalarından faydalanmak için lütfen BURAYI tıklayın.

NOT: Sadece Youtube kanalımızda paylaşacağımız çok gizli sırları olan dua ve diğer video paylaşımları kaçırmamanız için lütfen BURADAN kanalımıza abone olmanızı tavsiye ederiz.

“Eşi Aldatan Kişinin Yapması Gereken Tılsım” üzerine 5 yorum

  1. Evden giden ve aldatan kocanın elbisesine dikemem ve yastığı yok artık. O zaman bu uygulamayı nasıl yapa bilirim eve dönsün diye ve aldatmasın pişman dönsün? Bide şunu sormak istiyorum. Bu tılsımı yapsam hap kullanıp ilişkiye giremez değilmi? Komple iradesini bağlar mı??

    1. Bu uygulama ancak yazıldığı şekilde yapılabilir. Bazı hanım okuyucularımız uygulamışlar ve başarılı olmuşlar. Eşlerinin artık zina etmediklerini söylediler. Bunu yapamazsanız sitemizdeki geri döndürme uygulamalarını yapın evvela.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: