Hz Hızır As’nın Şifa Duası

Hz Hızır As’nın Şifa Duası

Hz Hızır As'nın Şifa DuasıAllah-u Teala’dan her türlü şifa dileyen kişi, aşağıdaki duayı sabah akşam 7 defa okusun. Allah’ın izniyle bu duayla Allah’tan şifa bulur. Cenabı Hak tüm hastalara Şafi isminin hakkı için şifa versin. Amin!

Hz Hızır As’nın Şifa Duası:
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme la tüşmit e’dai bidai vec’alil kur’anel azime şifai ve devai feenel alilü ve entel müdavi.

Anlamı:
Allahım! Bana verdiğin bela ile düşmanlarımı sevindirme. Kur’an-ı Azimü-ş Şan-ı bana deva ve şifa eyle. Ben hastayım,tedavi edecek de sensin.

Sitemizde yayımladığımız diğer şifa dualarını tecrübe etmek isterseniz lütfen BURAYI tıklayınız.

NOT: Sadece Youtube kanalımızda paylaşacağımız sırlı şifa duaları ve diğer videolar için lütfen BURADAN kanalımıza abone olmayı unutmayın.

“Hz Hızır As’nın Şifa Duası” üzerine 4 yorum

  1. Hocam bu duaların zikirlerin faziletini görüp yaşayan var mı günümüzde bende 4-5 senedir biraz manen aşırıya gidip kendimde biraz sıkıntılar olduda maddi ve manevi hallerimizi nasıl sürdürmeliyiz sanırım aceleci olmadan yavaş yavaş sabırla şükürle inşaAllah Rahmani duygulara bilhassa rızayı ilahiye kavuşuruz biiznillah vessalam saygılarımla

    1. Paylaştığımız duaları, zikirleri uygulayıp faziletlerini göre kardeşlerimiz oldu.

  2. Hocam iyi akşamlar,
    Öncelikle sitede yazdığınız dualar için binlerce kez teşekkür ederim. Ben elimden geleni yaptıktan sonra Allah’tan isterim hep ve siteye koyduğunuz bir duayı okuyarak istediğim gibi iş buldum. Bunun için minnettarım.
    Bir haftadır erkek arkadaşımla hastaneden çıkamıyoruz. Kan testi endoskopi derken doktor helicobakter pylori ya da pankreas kanseri dedi. İlk önce bakteri için olan tedavi uygulanacak gerek görülürse tomografi çekilecek. Onun dışında gözünde üveyit (gözünü kaybetmeye kadar varan tedavisi 1-2 yıl süren ve ömür boyu 3 ayda bir kontrol gerektiren inatçı bir hastalık) tespit edildi. Moral olarak bitmiş durumdayız.
    Özetle sorum şu olacak; hem moralinin yükselmesi hem de şifa bulması için onun adına bu duayı etsem kabul olur mu?

    1. Öncelikle Allah sifasini versin. Bu duayi da edebilirsiniz, diger sifa dualarini da.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: