Fakirlikten Kurtaran Para Duası

Fakirlikten Kurtaran Para Duası

Değerli Dostlarım!
Kim geçim sıkıntısı çekiyorsa bu duayı muhakkak okusun. Belirli bir sayı yok. Özellikle evden çıkarken okursanız, o günkü rızkınız size şimşek gibi gelecektir. Bu duayı sürekli okuyanlar, fakirlikten kurtulurlar. Geçim sıkıntısı çekmezler. Bu duayla rızıklarına kavuşan kardeşlerim, Allah’a şükretmeyi sakın ihmal etmesinler. Bu duayı Peygamber Efendimiz özellikle tavsiye etmiştir. Hamd alemlerin Rabbi olan Allah’a dır.

Okunacak Fakirlikten Kurtaran Para Duası:
Fakirlikten Kurtaran Para Duası

Fakirlikten Kurtaran Para Duası Okunuşu:
Bismillahi ala nefsi ve mali ve dini. Allahümme raddini bikadaike ve barik li fima kuddire li hatta la uhibbe ta’cile ma ahherte vela te’hire ma’accelte

Anlamı:
Nefsim, malım ve dinim için Allah’ın adıyla O’ndan yardım dilerim. Allahım! Senin hükmettiğine beni razı kıl. Benim için takdir edilende bereket ver ki, benim için geciktirdiğin nimetin acele gelmesini ve acele verdiğinin de geciktirilmesi istemeyeyim.

“Fakirlikten Kurtaran Para Duası” üzerine 3 yorum

  1. Selamün aleyküm ben zengin olma duası varmıdır bazı sitelerde yazılıyor doğru müdür yada sizin tavsiye edeceğiniz hangi duadır teşekkür ederim

    1. Başka sitelerde ne yazıyorlar bilemeyiz fakat sitemizde yayımlanan dualar, bir çok kişi tarafından da tecrübe edilmiştir. Duaları uygulayanların kimisi yorumlarda yazıyor, kimisi bize özelden geri dönüş yapıyor, kimisi de kendine saklamak istiyor. Bu sebepten dolayı size uygun duayı inanarak yaparsanız, Allah’ın izniyle diğer kişiler gibi sizler de muvaffak olabilirsiniz.

  2. ES SELAMÜN ALEYKÜM,HAYIRLI GÜNLER YÜCE ALLAH TAN DİLERİM,ŞEHİTLER iÇiN FATİHA OKUYALIM iNŞALLAH.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: