Cüzdanınızdan Para Eksik Olmaz

Cüzdanınızdan Para Eksik Olmaz

Cüzdanınızdan Para Eksik OlmazFarklı bir uygulama ile yine sizlerleyiz. Aşağıdaki tılsımı temiz bir ortamda, safran mürekkebiyle yazıp cüzdanında taşıyan kişinin cüzdanından para eksik olmaz. Bu tılsımı kime tavsiye ettiysek Allah’a şükür çok faydasını gördüler. Lakin, bu tılsımı yazarken temizliğe çok dikkat etmek gerek. Yazılan ortamın ve yazılacak kağıdın temiz olması gerekmektedir. Kağıtta daha öncesinde yazılar, şekiller vb. bulunmamalıdır. Bir de tılsımı yaparken abdestli olunması şarttır. Mürekkep olarak, safran, misk ve gül suyu karışımı hazırlanılmalı. Sakın tükenmez kalem ile yazmaya kalkmayın fayda etmez. Bunlara riayet edip tılsımı yazar da cüzdanınızda taşırsanız, cüzdanınızdan para eksik olmaz Allah’ın izniyle.

Yazılacak Tılsım:

Cüzdanınızdan Para Eksik Olmaz

“Cüzdanınızdan Para Eksik Olmaz” üzerine 56 yorum

  1. hocam şimdi benim el çizim kötü bunu fotokobi ile çıkartıp üstünde safran kalemi ile geçsek olur mu ? ve bu gibi safran ile yazılması gereken dua veya ayetleri fotokobisini çıkartıp üzerinden safran ile geçsek olur mu çünkü ayetleri yazarken bir esreyi eksik yazman anlamı değiştiriyor ? olur mu ?

    1. Esre ötre gibi mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’i rahatça okuyabilmemiz için Osmanlı tarafından yapılmıştır. Araplar esre ötre kullanmazlar. Bu sebepten dolayı önemli olan harflerdir. Fotokobi üzerinden yazamazsınız çünkü kağıt temiz olmalı. Yani kağıtta hiç bir yazı, çizim vb. olmamalıdır.

  2. Hocam bu havas ilmi bilmeyenler nasıl uygulasın’ki ehil olmayanlar yapamaz sanırım insanların çok sıkıntıları var aş iş aile hayatları ama zalimce kullanılmasın yeterki

  3. Arkadaşlar safran ucuz bir malzeme değildir bilginiz olsun..Safran ve diğer malzemeler aktarlarda satılır..Bunlar gram ile satılır çünkü safran çok güçlü etkisi olan bir boya bitkisidir..Mesela 100 LT suya 1 gr koysanız o suyun rengi değişir..Sizlerde bir gram alsanız yeter.Lakin uyanık olunuz çünkü bunu fırsat bilen bazı aktarcılar fahiş fiyatlara satmaya kalkıyorlar örneğin 300-400 lira gibi kurşun kalem yazarsanız belli süre sonra yazı silinir..Ben size şunu öneririm..En iyisi şudur 5 vakit namazlarınızı kılın ve sadece yüce ALLAH tan niyaz edin..Rızık kapılarını açacacak odur..Kimseye yattığı yerden para dağıtılmıyor..

  4. Selamun aleykum. Bu cizimi iceriye dogrumu katlayalim disarida gozukecek sekildemi katlayalim.

  5. Selamunaleyküm hocam Safran kalemi nereden bulabilirim annem ve kardeşlerimede yazabilirmi yim ve onlarına söylesem olurmu.Habersiz mi cüzdanı koyacak yanıt verirseniz sevinirim Teşekkürler.

    1. Aktarlardan safran ve gül suyu alıp bir karışım yapabilirsiniz. Hac malzmeleri satan yerlerde bu karışım mevcut. Yapmanıza gerek yok. Sadece hat kalemine batırıp yazmanız yeterli olur. Bunları şayet hiç yapamayacaksanız kursun kalem ile yazın. Ama en makbulü safran mürekkebi ile yazmaktır. Ailenize bahsedeblirsiniz. Haberleri olabilir.

  6. Ben bu tilsimi yazdim çantama koydum 1 hafta oldu çantamdan para eksik olmuyor yani para olan tanta boş kalmiyor azda olsa cokta olsa mutlaka para oluyor.

  7. Hocak tam ve düzgün olması açısından sekiller hafif renkli sekilde ,beyaz bir kağıda çıkarıp üstünden safranla geçilse olur mu

  8. Mrhb bunun yazılması için her hangi bir gün veya saat gerekiyor mu yani normal günlerde istediğimiz bir saatte yaza bilir miyiz birde abdestli olmak gerekiyor mu lütfen acil cevap şimdiden teşekkürler

    1. Normalde vefk yazma usülleri vardır. Bunlardan biri de temiz kıyafetle, abdestli şekilde yazmaktır. Şer olmayan her saatte yazılabilir.

  9. Hocam “Afedersiniz” wc ye girdiğimiz zaman bir sorun çıkmaz umarım. Malum üzerimizde dua var. Cevşen gibi sarmaya gerek varmı?

  10. Hocam detayli olarak yazarmisiniz. Nasil yazilmasi lazim. Hazir getirttim bunu bir kagida kursun kalemi bandiripmi yazacaz.

  11. Iyi gunler kursun kalem le yazilmasin denmis sonrada yazabilirsiniz demissiniz lhangisi dogru ya.nlis yapmayayim .safranida nerden buluruz sagfanla ilgili hic nilgim yok yazilmasi konusunda sivida nasil kaleme batirip yazacagim bilgilendirirseniz yanlis yapmamis oluruz. Cok teskkur ederim bilgilerinizi paylastiginiz icin.. cok ihtiyacim var Sllah razi olsun…

    1. Normalde tesiri olması için safran kalemi ile yazılmalıdır. Ama bunu temin edemeyecekseniz o zaman mecburen kurşun kalem ile yazmanız gerekir. Lakin safran ile yazıldığı gibi olmaz.

  12. Hocam bu resmin tıpatıp aynısınımı çizecez yoksa ordaki arapça yazıyımı yazıcaz eger tamamı yazılıyorsa resmi düzgün çizemessek sıkıntı olurmu cevap yazarsanız çok mutlu olurum ALLAH razı olsun

  13. Hocam esim bililmemesi mi lazim benim onun cebine koydugumu?ya de aile icinde olabilirmi eslerin ikiside bilmesi? Cunki siz kimse bilmemesi lazim demissinizde,ondan yana merak ediyorum.zehmet verdiysem,kusura bakmayin

  14. Selamun Eleykum hocam.ben esim icin yazicem,kendiside bilmemesi mi lazim? Cuzdan tasimiyor,cepine koyabilirmiyim?

  15. Yalniz bunu biz yazarsak bazi sakincalarda olusabilir gibi geldi ? Kim yazabilir murekkebi temin edersek mesela ? Havas ilmine ait olunca biraz korktum gibi ben .. bir de mail attim bakarsaniz memnun olurum

  16. Safran mürekkebini nerden bulabilirim
    Küçük bir ilçede yaşıyorum bulmam da zo r başka ne ile yazabilirm çok tesekkür ederim.

    1. Arkadaşım rızkı Allah cc verir Allah cc çoğaltır dilerse de keser başka aracılar koyup şirke girmeyin.

      1. hocam S:A bir yayın evinden safran mürekkebini aldım hakkaten çok güzel kokuyo yalnız bu tılsımda tütsü yapmadım bide bilgisayara bakarak yazdım malum sorun olmaz demi

        1. Bu tilsimi kimseye göstermeyin ve yaptiginizi söylemeyin. Cünkü bunlarin etkileri gizli oldugu müddetce faydali olur.

          1. Selamun aleykum hocam safran mürekkebini bulamadım kurşun kalemle yazılsa olurmu

  17. hocam bu tılsımı ben yazamam belli ucret karşılığı siz yazıyormusunuz yada tanıdığınız biri varsa yazdırmak isterim….

    1. Hocam ben bunu yapdım ama hala faudası görmedim işim yok bana yardım edə bilərsiz?Azerbaycandan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: