Denenmiş Borçtan Kurtulma Duası

Denenmiş Borçtan Kurtulma Duası

Aşağıdaki esma ve duaları günde 21 kere okumayı adet edinen kimseye, Allah borçlarını ödeme kolaylığı verir. Hiç ummadığı yerden rızık kapıları açılır ve para gelir. Ne kadar maddi sıkıntısı varsa kurtulur. Dünya ve ahiret mutluluğuna kavuşur. Borçlarını ödediği gibi, zenginliğe de Allah’ın izniyle kavuşur. Lakin unutmamanız gereken bir şey var ki; Dua teslimiyettir. Kabul olacağından zerre kadar şüpheniz olmaması gerekir. Yoksa duanın bir ehemniyeti kalmaz.

Okunması Gereken Denenmiş Borçtan Kurtulma Duası:
Ya ilahel alihetir rafiı celaluhu. Allahümme ekfini bihalalike an haramike ve eğnini bifedlike ammen sivak.

Denenmiş Borçtan Kurtulma Duası Anlamı:
Ey hakkıyla mabud, şanı yüce ve en yüksek olan Allah’ım! Ey Rabbim! Helalinle beni haramdan koru, fazlınla beni zengin kıl, kendinden başkasına muhtaç etme!
Denenmiş Borçtan Kurtulma Duası

“Denenmiş Borçtan Kurtulma Duası” üzerine 7 yorum

  1. Birseyler okumalisin kendine vird edinmelisin sabah aksam mesela 100er besmele 7ser fatiha ve 3er ihlas 3er felak Nas okunacak cok virdler var Peygamberimizin aleyhisselam kurani bilip okumayan kisi miski amberi bir kenara birakip üzerine sürmeyen kisi gibidir buyuruyor ALLAH yardimcin olsun

  2. sayın hocam 8 ay sonra yoruma cevap vermişsiniz.insanlar manevi olarak sizden yardımcı olmanızı istiyor.biraz daha duyarlı olsak diyorum.

  3. Hocam babam vefat etti ardından kardeşim dolandırdı neden başıma geldi diye isyan etmek istemiyorum ama 1 senedir tefeci bir adamla tüm malları alıp parça parça borç ödüyor çok sıkıldım şu anda göz yaşları ile yazıyorum size tavsiyeniz nedir düşmandan nasıl kurtulabilirim

    1. Allah yardımcınız olsun. Ümidinizi asla kaybetmeyin. Tüm dualara inanarak sarılın ve asla ama asla isyan etmeyin. İnşallah bu sıkıntıdan kurtulacaksınızdır.

  4. Bizim kaynaklarimizda yazdigimiz gibi, ama sizin yazdiginiz gibi de okunabilir. Sonuc itibariyle ayni dua.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: