Dil Bağlama Tılsımı

Dil Bağlama Tılsımı

Değerli Dostlarım!
Sizlere müthiş etkili, mucize bir dil bağlama tılsımı öğreteyim. Kim aşağıdaki dil bağlama tılsımını şartlara uygun şekilde yazar ve üzerinde taşırsa, kimse onun sözünün üzerine söz söyleyemez. Gerek iş yerinde, gerekse normal hayatta sözünüz geçen biri olursunuz. Bu tılsımın etkili olabilmesi için, tılsım yazma şartlarına uygun olması gerekmekte.
Bu dil bağlama tılsımı, çok kişi tarafından tecrübe edilmiştir. Üzerinde taşıyan kişiler, etkisini çok kısa bir zamanda görüyorlar. İnşallah sizlere de bu dil bağlama tılsımı faydalı olur.

Yazılacak Dil Bağlama Tılsımı:
Dil Bağlama Tılsımı

“Dil Bağlama Tılsımı” üzerine 35 yorum

  1. Hocam ben bu şer saat nedir bilmiyorum yorumları okudum ondanda bisey anlamadım bu büyü gibi birşey mi neden bu kadar özel şartları var?bende yapmak istiyorum ancak büyü olup olmadığını anlayamadigim için ve şartlarını anlayamadigim cesaret edip yapamadim yardımcı olur musunuz

    1. Bu bir havas uygulamasi. Havas uygulamalarinin tesirli olmasi icin, tüm sartlara uyulmasi gerekmektedir.

  2. Şer saatde yazılması gerekiyor demişsiniz,aynı zamanda şer bir günde mi olmalı acaba,mesela salı günü için şer bir gün deniliyor,hiç bir şey yapılmaz diye duydum,acaba bu tılsımı salı günü yazmamız uygun olur mu?

    1. Ser saat yeterlidir. Sali ser bir gün degildir. Günler ayin menzillerine göre degisir. Bu cok farkli derin bir konu.

  3. Kendimiz içinde yazıyorsak yine şer bir saati mi seçmemiz gerekiyor? Kusura bakmayın çok soru sormaya başladım ama sitenizi yeni keşfettim ve duaların gücüne tamamen inanan biriyim, birde duanın şartlarının tam olarak sağlanmasının gerekliliğine inandığını için aklıma takılan ayrıntıları sormadan içim rahat etmiyor,herşey için Allah razı olsun..

  4. Hocam yazmissiniz cuzdaninizda tasiyim cok tesekkur ederim. Okumamisdim. Ozur dilerim.

  5. Hocam cok tesekkur ederim. In sa Allah o duayida yakin bi zamanda sitenize eklersiniz. Hocam siz uzerinizde tasimak diyorsunuz. Yani duayi yazib elbisemizdenmi asalim? Yoksa yatdigim.odada ya bas altima koyayim? Lutfen yardimci olun. Allah razi olsun.

  6. Hocam selam. Siz o murekkeb anlatmissiniz coox tesekkur ederim. Amma Azerbaycan oyle karisim cox zor bulunur. Ben baska sade kalemle yaza bilirmiyim. Yani murekkebi olmayan kalemle? Bide hocam barismak icin dua yazacakdiniz sitenize lutfen yazin cok lazim. Okudugunuz ucun tesekkur. Allah razi olsun. Amin.

    1. Bulamayacaksanız kurşun kalem ile yazmaktan başka çareniz yok. Duanız aklımda, çok yoğun olduğumuz için yetiştiremedik. Ama merak etmeyin en kısa zaman inşaAllah.

      1. Selâm hocam çok özel olarak sizinle konuşmak ıstiyorum lütfen sesime kulak ver çok çok çok zor durumdayım çocuklarımın hatırı için yuvam için ne olur

  7. hocam bu tilsim baskasi icin yazila bilir mi? mesela…ailemden biri benim icin yazsa ben de uzerimde tashisam ? mumkun mu? belirli gun ve ya saati var mi?

  8. Selam.Safran murekkebi nasil bisey nerde bulmak olar? Eger bulamasa kalemle yaza bilmirmiyim adi kalemle? Bana cok lazim. Mudirim cok huyu deyismis bunu yapmaliyimki bana karsi iyi olsun. Bide kac zamanadek yuzerimizde tasimlaiyik. Yuerimizemi asmlaiyik. Cuzdana koysak olurmu? Onceden tesekkur.

    1. Safran Mürekkebi, safran, gül suyu, misk karisimidir. Vefk ve Tilsik uygulamalarinda sadece bu mürekkep kullanilir. Piyasadaki sözüm ona sahte medyumlar, internetten buldugu vefk ve tilsimlari, pcden ciktisini alarak insanlara satarak kandiriyorlar. Bunlara kesinlikle itibar etmeyiniz. Mürekkep olmaz, cünkü mürekkepte alkol vardir. O yüzden olmaz. Hic bir sey bulamazsaniz kursun kalem ile yazmaya calisin. Cüzdaninizda tasimaniz yeterli olur.

      1. Hocam lütfen şer saati ve günü hangi gün de ve saatte oluyor lütfen cevap verin acil cevap lütfen

        1. Android tabanlı bir akıllı telefon kullanıyorsanız, gezegen saatleri uygulamasını indirebilirsiniz. Orada şer saatlari ayrıntılı gösterilmektedir. Ben şimdi şu saat desem sürekli değişsen bir şey. Bunu oradan takip edebilirsiniz.

    1. Tilsimlara inanmak yetmiyor. Usulüne uygun yazilmasi da gerekiyor. Bu usül de anlattigimiz gibi safran mürekkebiyle olur. Yazicidan ciktiyla asla olmaz. Ortalikta yazicidan cikti alip, bunlari satan cok fazla sahtekar medyum fazlasiyla var.

      1. Peki safran mürekkebi hakkımı olması gerek çünkü bulmak imkansız yani İnternet’e istediğimiz mürekkep olur mu etki eder mi

    1. Yazilacak mekanin temiz olmasi, kullanilan mürekkebin hazirlanmasi (safran, misk ve gül suyu karisimi), yazilacagi zaman kiyafet ile tuvalete girilmemis olmasi, abdestli mümkünse boy abdestli olmak

      1. Hocam safran rengi mühimmidir birde şer saati dediğiniz gezegen saatlerine baktım ama anlayamadım hocam siz bana ulaşır mısınız lütfen saati söylemek için. ********@outlook.com yasa ********@gmail.com

      2. Lütfen cavablayın bende geritepdi her şey cok kötü oldu bozmak için ne yapmalıyım

        1. Geri teper diye bir şey olmaz ama yine de yazdığınız kağıda abdestli olarak 41 Ayetel Kürsi okuyun. Daha sonra kağıdı yakabilirsiniz.

          1. Hocam okuduğnuz için tesekkur ederim kocam çok kıskanç dözülmez halda yapdım şuan coook kötü durumdayıq kavqamız bir saat bile kesmiyor oda hastalandı bende acil halda bozmam için ne yapayım

          2. Ne yapmanız gerektiğini yorumunuzun altına yazdım Onu uygulamanız kafidir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: