Esmaül Hüsnalarla Dua 4

Esmaül Hüsnalarla Dua 4

Yolundan çıkan herkes Senin ilmindedir. Ben bana mukayyet olamam. Savrulur, sapa yollara düşerim. Ayağım kayar, yüzümü kirletirim. Beni Sana gelen yollarda yürüt ey Alîm.

Esmaül Hüsnalarla Dua 4

Gürültüyle konuşan gökler Seni tesbih etmektedir. Melekler tatlı bir havf ile Seni kusur ve noksandan takdis etmektedir. Seni andığını bilince, gürültüler ahenge dönüşür. Seni takdis eden dudaklar güzelleşir, nefesler temizlenir. Seni anan, Seninle anılan bir kul eyle beni ey Kuddus.

Esmaül Hüsnalarla Dua 4

Rüzgarlar rahmetinin müjdecisi olarak esmektedir. Göğümü rahmet bulutlarıyla süslersin. Toprağıma elimin erişemediği yerlerden yağmur indirirsin. Rüzgarı alnıma rahmetinin dokunuşu gibi dokundurursun. Rahmetine kandır beni ey Rahman.

Esmaül Hüsnalarla Dua 4

“Esmaül Hüsnalarla Dua 4” üzerine 2 yorum

  1. Hacı selam
    Allah razı olsun Esmaül Hüsna çok güzel hazırlamışsın. Dizayn çok güzel. Bunları kopyalayıp Evimin duvarına hepsini asmak istedim. Kopyalamak istediğimde “emek hırsızına hakkımı helal etmiyorum” yazısı çıktı. Nedir yani satıyor musun? Allahın isimlerinin yayılmasından mutlu olman gerekmiyor mu? Senden yazılı izin mi almak gerekiyor çıktısını almak için?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: