Ahidnamei Süleyman

Ahidnamei Süleyman

Ahidnamei SüleymanArkadaşlar! Son zamanlarda mail ile çok fazla cin daveti konusunda istekler aldık. Sizleri kırmayarak aşağıdaki daveti paylaşıyoruz. Ahidnamei Süleyman bu alanda en etkili davetlerden biridir. Bir ruhanide yardım almak için okunur. Bu gelen melek de olabilir cin de. Bu konuda kesin bir bilgi verilemiyor. Ruhanilerle ne yapılacağı açık açık yazmama gerek yok. Yalnız uyarmam gereken bir nokta var. Bir cin gelirse, sizin isteğinizi yapmak için sizden bir şey isteyecektir. Eğer siz söz verir de yapmazsanız, o zaman size musallat olacaktır. Sizden istenilenler o kadar kolay olmayabilir. Mesela örnek verecek olursam; bir sigara tiryakisinden sigara kullanmayı bırakmasını isteyebilir. Bu yaşanmış bir durumdur. Sakın söz verip de tutmamazlık yapmayın.

Gelelim çağırma metoduna. Bu Ahidnamei Süleyman’ı okuyan herkes başarılı olamaz. Bunun için bazı riyazatlar gerekli. Hayvansal gıdalardan uzak duracaksınız. İbadet ile meşgul olmanız gerek. Bu ulvilerin gelmesi için gereklidir. Yoksa sufli varlıklar gelir. 3 gün oruç tutunuz. Özellikle Arabi Ay’ın 13., 14. ve 15. günleri olabilir. Her namazın akabinden aşağıdaki Ahidnamei Süleyman’ı 7 kere okuyun. Bu okuma esnasında muhakkak buhur yakın. Okuma yaptığınız yerde kesinlikle hayvan ya da insan olmasın. Mümkünse boş alanlarda, orman gibi yerlerde yapın. Size tavsiyem en güzeli boş alanda çadır kurarak yapmanızdır.

Ahidnamei Süleyman Arapçası:

بسم الله الرحمن الرحيم والله على مانقول وكيل بما يأكلون وكيل وعهدتكم بعهدالله وميثاقه واسمائه المقدست بكلمات الله التامات وبعزته وسلطانه وجبروته وطاعت فى خلقه وعظمته وعرشه وكرسه وارضه وسماواته وجنته وناره فخلقتم لسليمان ابن داود عليه السلام ان لايخالق عهدك ولاميثاقكم ولا عن ماينزل الله اليك من اسمائه المباركة الميمونة المقدسة ان لايعود بشئ من معصيتك بعده يومنا هذا وذالك يومك الذى تسمية ذالك اليوم من اوله الى منتها فأذكروها هذه العهد
وهذاليوم الذى عاهدتم بنبى الله بيننا وبينكم كفيل وكيل وهذه يطالبكم منكم ان انتم خالقتم الحمد من بنى آدم وبنات حقا او يخالف احد من جيشكم على ان تأخذوه اعلى برية فأخذيتم بذالك وقلتم سمعنا واطعنا لهاذ الملك المسلط علينا وبخاتم السحر التى سخرلنا لها واقررنا بذالك فيفطوس ومبوس واوبس ولسطينابس فإنى خلقنا عهدك واثره فى جميع بنى آدم وبنات حَوََّاءَ فأنت فى حل مينا ومن دمائنا واشعارنا وابشارنا ولحومنا واللالحاون عندك ولا يعفكنا من بعدنا وبعدك وخاتم سليمان ابن داود على الجن والشياطين من الاسلام على الجن والشياطين والغيلان السحرة وام الصبيان والاياته وبحرمة هذه العهد وللدعوة ولا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم

Ahidnamei Süleyman Okunuşu:

Bismillâhirrahmânirrahîm. Vallâhü alâ mâ nekûlü vekîlün. Ve ahedetküm bi ahdillâhi ve mîsâkıhi. Ve esmâihil mukaddeseti. Bi kelimâtillâhit tâmmâti. Ve bi ızzetihi ve sultânihi ve ceberûtihî. Ve tâatihî fî ḣalkıhî ve azametihî. Ve arşihî ve kürsihî ve erdıhî ve semevâtihi ve cennetihî ve nârihî fe halaktüm li süleymân ibni dâvud aleyhisselâm.  El lâ yuhâliku ahdike ve lâ mîsâkıküm ve lâ am mâ yenzelallâhü ileyke min esmâihil mübâraketil meymûnetil mukaddeseti.  El lâ yeudü bi şey in min ma’sıyetike ba’dehü yevminâ hâzâ ve zâlike yevmi kellezî tesmiyeti zâlikel yevmi min evvelihi ilâ müntehâ feizâ kürûhâ hâzihil ahdi.

Ve hâzel yevmillezî ahedtüm bi nebiyyullâhi beynenâ ve beyneküm kefîlün ve vekîlün ve hâzihi yütâlibüküm minküm en entüm hâliktümül hamdü min benî âdeme ve benâti havvâ ev yühâlifü ehadün min ceyşiküm alâ en te’huzûhü a’lâ beriyyetehin feuhzîtüm bi zâlike ve kultüm semi’nâ ve eta’nâ.  Li hâzel melikil musilleti aleynâ ve bi hâtemis sihîrilletî sehharalenâ.  Lehâ ve ekrarnâ bi zâlike Feyfetûsin ve Mebûsin ve Evbusin ve Lestıynâbisin fe innî halaknâ ahdike ve eseruhü fî cemîı benî âdeme ve benâti havvâ.  Fe ente fî halli mînâ ve min dîmâînâ ve eş arinâ ve ebşârinâ lihûminâ îndeke ve lâ ya’fikenâ min ba’dinâ ve ba’deke ve hâtemi süleymân ibni dâvud alel cinni veş şeyâtîni. Minel islâmi alel cinni veş şeyâtîni. Vel ğaylânis seharati ve ümmüs sübyâni vel âyâti ve bi hurmeti. Hâzihil ahdi ve lid da’veti ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

“Ahidnamei Süleyman” üzerine 14 yorum

  1. Selamın aleyküm hocam bu daveti okumaya devam ettik diyelim hergun göz perdemiz açık değilse de cinler isterse eger bize görünebilirlermi

    1. Bu davetin göz perdesi ile alakası yok. Göz perdesini açmak için sitemizde farklı havas uygulamaları var. Onları inceleyebilirsiniz.

  2. Hocam,
    Ahidnameyi yazıp üstümüzde taşımanın bir fazileti var mıdır?
    ya da bir sakıncı bulunur mu?

  3. Hocam paylasimlariniz çok faydalı çok güzel dualar ve zikirler allah razı olsun sizden size sorum bu ahidnameyi okuduğumuz da bi korkutma musallat problemi ile karşılaşabilirmiyiz ve anlaşma yapabiliyormuyuz

  4. Sayin Hocam, cevabiniz icin Allah razi olsun, okumaya uygulamaya devam edicem, affiniza siginarakdan sizden bir istegim olucak, beni refa ulastiracak maddi yonden rahata ulastiracak bir uygulama onermeniz. Borcum falan yok ama yillardir kafasini calismaktan kaldirmamis birisi olarakdan elinde avcunda bir seysi olmayan biriyim, bazen oyle darda oluyorumki ayimin bir bucuk haftasi nerdeyse aclikla geciriyorum, sizden ricam lutfen bana uygun bir davet yada okuma onermeniz, sartlari ne olursa olsun sabirli birisiyimdir noktasi noktasina uygularim. Allah razi olsun Hocam selametle kalin.

    1. Sitemizde cok fazla rizik okumalari mevcuttur. Bunlari azimle bikmadan sürekli inanarak okuyunuz. Biiznillah faydasini göreceksinizdir.

  5. Hocam ben bu Ahidnameyi okumak istiyorum, ama basalmadan once sunu sormak istiyorum, internette bazi forumlarda cok ilgunc ve degisik tertipler yazilmis, siz ne oneririsiniz. Cevabiniz icin simdiden Allah razi olsun hocam.

  6. paylaşmış olduğunuz zikir ve dualardan çok fayda istifade ediyoruz allah razı olsun emenize sağlık hocam gönülden teşekkürler bide sitenize üye olmayı becerebilsem dahada güzel olacak inşaallah

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: