İş Bulma Duası

İş Bulma Duası

İş Bulma DuasıDeğerli Dostlarım! Sizlerle paylaştığım bu İş Bulma Duası, pek çok kardeşimiz tarafından uygulanmıştır. İş arayan kardeşlerimiz Allah’ın izni ve yardımıyla iş buldular. Siz de aşağıda verilen iş bulma duasını inanarak ve eksiksiz bir şekilde uygularsanız, biiznillah en kısa sürede iş bulacaksınızdır. Bu dua aynı zamanda iş yerinin bereketli, bol müşterili olması için de okunabilir.

İş Bulma Duası Uygulanışı

Perşembe günü oruç tutun. O gece Hud Suresi’ni okuyun. Cuma günü yine oruç tutun. Cuma günü öğlen ve ikindi arasında Yusuf Suresi 50, 51, 52, 53, 54, 55 ve 56. ayetlerini okuyun. İftardan sonra yine bu ayetleri okuyun.
Sonra
100 kere Sübhanallah
100 kere Elhamdülillah
100 kere La ilahe illallah
100 kere Allahu Ekber
100 kere Estağfirullah el azim

dedikten sonra Allah’ın iş bulma konusunda yardım edeceğini düşünerek ve niyet ederek uyuyunuz. Diğer günler iş buluncaya kadar, bahsi geçen ayetleri mümkünse farz namazlarının ardından 5er kere okuyunuz. Unutmayınız ki, farz namazlarının ardından yapılan dualar daha makbuldür ve duaların kabulüne bir vesiledir. Namaz kılamayan kardeşlerim ezberleyip gün içerisinde okusunlar.
İş yeri sahibi kardeşlerimiz de, iş yerine girdikleri anda bunu okusunlar. Bu iş bulma duası defalarca faydalanılmıştır.

Okunacak Yusuf Suresi Ayetleri

Ve kâlel meliku’tûnî bihî, fe lemmâ câehur resûlu kâlerci’ ilâ rabbike fes’elhu mâ bâlun nisvetillâtî katta’ne eydiyehunn, inne rabbî bi keydihinne alîm.
Kâle mâ hatbukunne iz râvedtunne yûsufe an nefsihî, kulne hâşe lillâhi mâ alimnâ aleyhi min sûin, kâletimraetul azîzil âne hashasal hakku ene râvedtuhu an nefsihî ve innehu le mines sâdikîn.
Zâlike li ya’leme ennî lem ehunhu bil gaybi ve ennallâhe lâ yehdî keydel hâinîn.
Ve mâ uberriu nefsî, innen nefse le emmâretun bis sûi illâ mâ rahime rabbî, inne rabbî gafûrur rahîm.
Ve kâlel meliku’tûnî bihî estahlishu li nefsî, fe lemmâ kellemehu kâle innekel yevme ledeynâ mekînun emîn.
Kâlec’alnî alâ hazâinil ard, innî hafîzun alîm.
Ve kezâlike mekkennâ li yûsufe fîl ard, yetebevveu minhâ haysu yeşâu, nusîbu bi rahmetinâ men neşâu ve lâ nudîu ecrel muhsinîn.

“İş Bulma Duası” üzerine 6 yorum

  1. hocam hayırlı aksamlar hocam 2 seneye yakın İŞ bulamıyorum ALLAH rızası ici,n yardım edin acaba üzeimde büyümü var hergün ailemle en cok BABAM la hergün dövüşüyoruz ALLAH rızası için yardim edin

  2. Hocam merhaba hayırlı günler. Paylaştığınız duaların 1-2 tanesini okuyup uygularsak hakkınızı helal eder misiniz? Henüz bir okuma yapmadım, işin aslını öğrenmeden bir okuma yapmak istemedim.

    1. Helal olsun, uygulamanız için paylaşıyoruz. Arkadaşlarınıza da tavsiye edebilirsiniz.

  3. paylaşım için Allah razı olsun. bu ayetleri yazıp suyun içinde yazılar silindikten sonra içilmesi ile ilgili bir uygulama var. fayda görenler de çok olmuş. safran mürekkebi alıp yapmak daha uygun tabi. peki bu tarz uygulamaları okuyup suya üfleyip içsek safran mürekkebiyle yazılıp içilmesiyle aynı etkiyi gördürür mü sizce? tecrübeleriniz nedir bu konuda acaba?

    1. Bazi havas uygulamalar su ile bazilari kagit ile olur. Kagit olanlar genelde üzerinde tasinilmasi icindir. Su ile yapilan uygulamar daha etkilidir, lakin ara ara yenilenilmesinde cok büyük fayda vardir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: