Tesirli Denenmiş İsmi Azam Duası

Tesirli Denenmiş İsmi Azam Duası

Tesirli Denenmiş İsmi Azam DuasıDeğerli Dostlarım, sizlerle Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (S.A.V)’in yapmış olduğu hazine değerinde bir duasını paylaşmak istiyoruz. Tesirli Denenmiş İsmi Azam Duası, Peygamber Efendimiz tarafından sıkça okunulmuştur. İsmi Azam duaları, hacetlerin kabulüne, sıkıntıların define vesiledir. İçinde Allah’ın gizli ismini barındırır. İsmi Azam’ın hürmetine dualar kabul edilir. Tüm düğümler bu duayla çözülür. Bu duanın sırları içinde saklıdır. Dua ederken, dua adabına riayet ediniz. Duanızın kabul olacağından şüpheniz olmadan huşu bir kalp ile dua ediniz. Bu dua defalarca kere denenmiş tesirli bir duadır.

Okuma Şekli ve Adedi

Bu duayı her vakit namazlarınızın ardından okuyabilirsiniz. Belirli bir haceti yada müşkili olan kardeşlerimiz, gece yarısı 2 rekat namaz kıldıktan sonra 3,7 veya 21 kere bu duayı okusunlar. Bu duayı hacetleri gerçekleşinceye kadar devam ettirebilirler. Özellikle gece uykusundan uyanıp 2 rekat hacet namazı kılındıktan sonra okunulması daha makbuldur.

Tesirli Denenmiş İsmi Azam Duası Arapçası:

Tesirli Denenmiş İsmi Azam Duası

Tesirli Denenmiş İsmi Azam Duası Okunuşu:

Allahümme inni eseluke bismiket tahiril mübarakil ehabbi ileykellezi iza duıte bihi ecebte ve iza suilte bihi e’tayte ve izestürhımte bihi rahımte ve izes tüfricte bihi ferracte entüfarrice anni hemmi ve ğammi ve tekdıye haceti.

Tesirli Denenmiş İsmi Azam Duası Anlamı:

Allahım! Ben Senden, kendisiyle Sana dua edildiği zaman kabul ettiğin, kendisiyle Senden bir şey istenildiği vakit verdiğin, kendisiyle merhametin talep edildiğinde acıdığın, kendisiyle belaları açman istenildiği zaman açtığın o tertemiz, o mübarek ve Sana en sevgili olan ismin hürmetine istiyorum ki benim derdimi, sıkıntımı açasın ve hayırlı muradımı yerine getiresin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: