Fatır Suresinin Sırları

Fatır Suresinin Sırları

Fatır Suresinin SırlarıPeygamber Efendimiz Fatır Suresinin Sırları hakkında şöyle buyurmuştur: “Fatır Suresi’ni okumayı vird haline getire kimse, cennete dilediği kapıdan girmeye hak kazanır.” Diğer surelerin olduğu gibi Fatır Suresi de bir takım sırlara sahiptir. Fatır Suresi temiz bir kağıda yazılır ve usulüne uygun şekilde muşambaya sarılıp herhangi bir hayvana bağlanırsa, hırsızlara ve diğer tüm tehlikelere karşı korunmuş olur. Bir kimse anlatılan şekilde bu sureyi celileyi yazıp, hayvanın boynuna asıp onu uzak bir noktaya götürse, onu alıncaya kadar orada o hayvanın başına bir iş gelmez.
Bu sureyi sürekli okuyan kişi kötülüklerden emin olur, kimse ona zarar veremez. Allah-u Teala okumaya devam eden kişilerin ömürlerine bereket ihsan eder.

Bolluk, bereket ve bol kazanç sağlamak için Fatır Suresine ait olan aşağıdaki ayet-i kerimeyi 4 adet yeni ve pamuklu kumaş parçası üzerine yazınız. Daha sonra bu kumaş parçalarını dilerseniz üzerinizde taşıyın ya da iş yerinizde bulundurun. Bunu yapan kişi Allah’ın izniyle hayret edecek şekilde bolluk ve bereket görecektir.

Yazılacak Ayet-i Kerime

إِنَّ الَّذِينَ يَتْلُونَ كِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَنفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلَانِيَةً يَرْجُونَ تِجَارَةً لَّن تَبُورَ

“Fatır Suresinin Sırları” için bir yorum

  1. Ramazan Ayının Hürmetine Allah’a Dua Ediyoruz ki Kalp Gözümüz Açılsın Amma Sizlerde Yardımcı Olun Bilgileriniz Paylaşın Kalp Gözünü Açacak Zikirler Dualar Esmalar Paylaşın Basiret gözümüze İhtiyacımız var Kör olmuşuz Başta Allah’a Muhtacız Güzel Konularınızı Bekliyoruz İnşallah

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: