Birinin Zulmünden Korkanın Yapacağı Dua

Birinin Zulmünden Korkanın Yapacağı Dua

Birinin Zulmünden Korkanın Yapacağı DuaBuhari’den nakledildiği üzerine, biri size kötü davranıyorsa aşağıdaki duayı 3 kere okuması gerekiyor. Duada fülan ibni fülan yazan yere, size kötü davranan kişinin ismini anne ve ya babasının ismini ibni ve binti kullanarak söylemeniz gerekiyor. Kötü davranan şahıs kadın ise binti, erkek ise ibni söylemeniz gerekiyor.
Bir örnek verecek olursak;
size kötü davranan şahsın adı Ayşe olsun ve annesinin ismi de Fatma olsun. O zaman, Ayşe binti Fatma diye söylemeniz gerekiyor.
Size kötü davranan şahsın ismi Ahmet olsun ve annesinin ismi de Fatma. Şahıs erkek olduğu için Ahmet ibni Fatma demeniz gerekmekte.
Yıllardır süregelen müccerreb yani defalarca tecrübe edilmiş, çok tesirli bir duadır. İnanarak, o kişiyi ve size yaptıklarını düşünerek dua etmenizi öneriyoruz. Allah zalimlerin şerrinden bizleri korusun. Amin!

Birinin Zulmünden Korkanın Yapacağı Dua:

Allahümme rabbes semavatis seb’, rabbel arşil azim, kun li ca ram min fülan ibni fülan, ve ehzabihi min hala ikik, ey yefruta aleyye ehadüm minhüm ev yetğa, ve cella senaük, ve la ilaha ent.

Anlamı:

Yedi kat semanın Rabbi, Yüce Arş’ın Rabbi Allah’ım! Falan oğlu falanın ve yarattıklarının içerisinde onun tarafını tutanlardan birinin kötülükte aşırı gitmesinden ya da azgınlaşmasından beni muhafaza eyle. Senin himayendeki kimse, izzetli ve Senin övgün yücedir. Senden başka ilah yoktur.

Sitemizde paylaştığımız diğer sıkıntı dualarını tecrübe etmek isterseniz BURADAN inceleyebilirsiniz.

NOT: Sadece Youtube kanalımızın abonelerine özel gizemli duaları ve diğer video paylaşımlarımızı kaçırmamak için lütfen BURADAN kanalımıza abone olun.

“Birinin Zulmünden Korkanın Yapacağı Dua” üzerine 2 yorum

    1. Anne babasının ismini bilseniz iyi olurdu ama bilmiyorsanız baba adı için Adem anne adı için Havva’yı kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: