Ruh İkizinizle Tanışın

Sevgili Dostlarım!
Hiç ummadığınız anda, hiç tanımadığınız bir kişiyi görürsünüz. Zannedersiniz ki, o kişiyi yıllardır tanıyorsunuz. İşte bu aslında sizin ruh ikizinizdir. Bu ruh ikizinizle astral boyutta tanışmanız mümkün. Bunun için aşağıdaki uygulamayı yapmanız yeterli olacaktır.

Öncelikle resimdeki sarmalı sağ avuç içine mürekkep kullanmadan parmağınızla resmedin. Daha sonra yüzünüz kıbleye dönük vaziyette ve sağ elinizi yanağınızın altına alarak yatın. Sol elinizi de diğer yanağınıza koyun ve aşağıdaki duayı 7 kere okuyun. Okuma bittikten sonra hiç konuşmadan uyuyun.

Çizilecek Resim:
Ruh İkizinizle Tanışın

Okunacak Dua:
İnnî veccehtu vechiye lillezî fataras semâvâti vel arda hanîfen ve mâ ene minel muşrikîn. İnne salâti ve nusukî ve mahyâye ve memâtî lillâhi Rabbi’l-âlemîn. La şerike lehu ve bizalike umirtu ve ene minel müslimin

“Ruh İkizinizle Tanışın” üzerine 11 yorum

  1. Selamün aleyküm hocam ben uygulamayı yaptım fakat çok karışık bir rüya gördüm daha doğrusu rüyalar bu rüyalarda yüzü net 3 kişi gördüm şimdi benim kafam karıştı ne anlama geliyor bu bana cevap verirseniz sevinirim.

  2. Ben bu uygulamayi yaparsam yeterlimidir… cünküse astral seyahata ben hic cikmadim nasil yapilir bilmiyorum bile….sadece bu uygulamayi yaparsam olur mu??

  3. ya şedidel batşi duasıyla ilgili bir acıklama yapa bilir misiniz. çeiştli sitelerde farklı farklı gösteriliyor. Aslı nasıldır?

  4. İki elimizde yanağımızda olucağı için duayı ezberlememiz mi gerekiyor ? Sol elimizle duayı kağıttan okuduktan sonra elimizi yanağımıza koyup okusak olur mu ?

  5. Bu uygulama günah değil değil mi bunu anlamadım bide bu resmi elimize kalemle mi neyle çizecegiz

    1. Uyku aleminde ruhlar gezintiye cikar. Baska ruhlarla karsilasir. O yüzden günah degil. Resmi parmaginizla cizebilirsiniz. Ya da kursunkalem de olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: