Saadet Salatı

Saadet Salatı

Bu salavatı bir kere okumak altı yüz bin salavatı okumaya denktir. Bu salavata Saadet Salatı denilmesinin nedeni, iki cihan saadetini kazandırmaya vesile olduğu içindir. Bin kere okunması dünya ve ahiret saadetini kazandırmak için yeterlidir. Seyyid Ahmed Dahlan bu salat hakkında şöyle beyan etmiştir:
“Faziletli ve mükemmel salat sığalarından olan bu salatı her cuma bin kere okumaya devam eden kişi iki cihanda da said kimselerden olur.”

Saadet Salatı Okunuşu:
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ılmillahi salaten daimeten bidevami mülkillahi

Saadet Salatı Manası:
Allahım! Muhammed’e Allah’ın ilmi adedince sürekli ve Allah’ın mülkü devam ettiği sürece salat et.

Saadet Salatı

“Saadet Salatı” üzerine 9 yorum

  1. Öncellikle paylaşımlar için teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden.
    O kadar çok salvatt varki hangisini okuyacağım bilemiyorum. Birini okuyorum başka bi tane daha buluyorum. 14 bin değerinde salavat ile başladım. Şimdi 100 milyon değerinde salavat buldum. Hangisi en güzeli hangisine devam etmeli bilemedim. Lütfen yardımcı olur musunuz

    1. Değerli kardeşim! Allah sizlerden de razı olsun. Yüce Allah salavatlara daha fazla önem vermiştir. Bunu Peygamberimiz bir çok hadiste belirtmiştir. Hal böyleyken her salavat çok değerlidir. Faziletli bu salavatlar, farklı İslam alimleri tarafından gerek mana aleminde gerek farklı yollardan bizlere aktarılmıştır. Kardeş sitemiz http://salavatiserife.com adresinden daha fazla faziletli salavatlara da ulaşabilirsiniz. İçinize sinen salavatları gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz.

  2. Hocam Sizden Allah binbir kere razı olsun.Her duanizdan ayrı ayrı sonuç aldım.Rabbimden yalvarak dua ettim.Rabbim den bir istedim.Rabbim bana rahmet kapısını açtı.Kat kat verdi.Elhamdülillah.

    1. Allah sizlerden de razi olsun. Dualari birakmayin ve sükre devam edin. Allah dualarinizi kabul eylesin.

  3. Cuma günü dışında başka günlerde de okunabilir mi? Veya etkisi artması için cuma ve başka bir günde beraber okunabilir mi?

    1. Salavatlar her an vakitli vakitsiz okunulabilir. Ama Persembe aksam namazindan sonra cuma namazina kadar olan vakitlerde en cok sevap kazanilir, zira o vakit araliginda okudugunuz salavatlari Peygamber Efendimiz direkt isitir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: