Çok Kıymetli Dua Terkibi

Çok Kıymetli Dua Terkibi

Kabul olmasını istediğiniz her türlü hacetler için bu çok kıymetli dua terkibini sizlerle paylaşmak istedik. Hacetiniz için yeşil bir kaba su koyun ve üzerine bir kere Yasin-i Şerif okuyun. Sonra o su ile abdest alın ve iki rekat namaz kılın. Namazın her rekatında Fatiha’dan sonra üç kere Ayetel Kürsi okuyun. Namaz bittikten sonra el açıp dua edin ve hacetinizi Allah’tan dileyiniz. Biiznillah kabul olacağını göreceksiniz.
Çok Kıymetli Dua Terkibi

“Çok Kıymetli Dua Terkibi” üzerine 6 yorum

  1. Ben hayatımı dua üzerine kurmuşum bütün arşivimi dua ve tasavvuf üzerine topladım
    ALLAH razı olsun güzel şeyler paylaşmışsınız fakat sadece şahmeran duanıza baktım ismi Şerif Yalnış yazılmış

    Bilakis biz insan olarak en kolay yola başvuruyoruz oysaki Rabbim oku diyor oku Kuranı Kerim’i okumuyoruz gidiyoruz internette en tesirli en etkili duaları araştırıyoruz.
    Namazlarınızı vaktinde kılın Kuranı Kerim’i okuyun okutun istemesini bildikten sonra bir besmele bir Fatiha üç ihlas bile en etkili duadır.
    İstemesini bilmedikten sonra Kuranı bırakıp kendi ihtiyacın için internetlerde farklı farklı sualtı istediğin duayı istediğin kadar oku :(((

  2. Bunu yapmak icin devamli namaz kilan birisi mi olmak gerekiyor cunkuse ben devamli hic kesmeden kilan birisi degilim…bunu yapabilirmiyim??

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: