Dertlere Deva Ayetel Kürsi Terkibi

Dertlere Deva Ayetel Kürsi Terkibi

Dertlere Deva Ayetel Kürsi TerkibiKıymetli MucizeDua Müdavimleri!
Helal istekleriniz için muhteşem bir Ayetel Kürsi okunuşu öğreteceğim. Bu öyle bir dertlere deva ayetel kürsi terkibidir ki, her derde deva, her hastalığa şifa, her isteğe kafi, her dileğe yeter. Bu uygulama asla kötülük ya da helal olmayan şeyler için yapılmamalıdır. Yoksa manevi ceza olarak okuyana geri döner. Helal olmayanları saymama gerek yok sanıyorum.

Dertlere Deva Ayetel Kürsi Terkibinin Uygulanışı

Okumaları gece saat 23:00’dan sabah namazına kadar bitirmeniz gerekiyor. Vereceğim sayılar adedince 7 gün boyunca Ayetel Kürsi okunacak. Okurken temiz kıyafetler giyilmeli, abdestli olunmalı ve kıbleye doğru oturarak yalnız bir ortamda tamamen niyetinize yoğunlaşarak okumanız gerekmektedir. Tüm şartları yerine getirerek 7 gün okuduktan sonra 7. günün sonunda Allah’ın izniyle muradın hasıl olacaktır.
1. Gün 50 adet Ayetel Kürsi
2. Gün 170 adet Ayetel Kürsi
3. Gün 220 adet Ayetel Kürsi
4. Gün 313 adet Ayetel Kürsi
5. Gün 50 adet Ayetel Kürsi
6. Gün 170 adet Ayetel Kürsi
7. Gün 313 adet Ayetel Kürsi

Ayetel Kürsi Arapçası

اَللّٰهُ لَٓا اِلٰهَ اِلَّا هُوَۚ اَلْحَيُّ الْقَيُّومُۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌۜ لَهُ مَا فِي السَّمٰوَاتِ وَمَا فِي الْاَرْضِۜ مَنْ ذَا الَّذ۪ي يَشْفَعُ عِنْدَهُٓ اِلَّا بِاِذْنِه۪ۜ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْد۪يهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْۚ وَلَا يُح۪يطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِه۪ٓ اِلَّا بِمَا شَٓاءَۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمٰوَاتِ وَالْاَرْضَۚ وَلَا يَؤُ۫دُهُ حِفْظُهُمَاۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظ۪يمُ

Ayetel Kürsi Okunuşu

Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm, velâ yü-hîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel’ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim.

Ayetel Kürsi Anlamı

Allah, O’ndan başka tanrı yoktur; diridir, her şeyin varlığı O’na bağlı ve dayalıdır. Ne uykusu gelir ne de uyur. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. O’nun izni olmadıkça katında hiçbir kimse şefaat edemez. Onların önlerinde ve arkalarında olanları O bilir. O’nun ilminden hiçbir şeyi -dilediği müstesna- kimse bilgisi içine sığdıramaz. O’nun kürsüsü gökleri ve yeri içine almıştır. Onları korumak kendisine zor gelmez. O yücedir, mutlak büyüktür.

Sitemizde yayımladığımız diğer çok etkili hacet dualarını tecrübe etmek isterseniz lütfen BURAYI tıklayınız.

NOT: Sadece Youtube kanalında abonelerimizle paylaşacağımız sırlı dua ve diğer paylaşımları kaçırmamanız için lütfen BURADAN kanalımıza abone olmayı unutmayın.

“Dertlere Deva Ayetel Kürsi Terkibi” üzerine 4 yorum

  1. peki misal hocam 2 gun 170 adet deniliyor acaba gece baslasak 50 tane okuyup sonra biraz durup tekrar okusak olurmu yoksa hepsi birdenmi okunmali ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: