Kapalı Kısmetin Açılması İçin

Kapalı Kısmetin Açılması İçin

Kapalı olan kısmetinizin açılması için aşağıdaki duayı safran mürekkebi ile yazın ve üzerinizde taşıyın. Bunu yazıp üzerinde taşıyanın kapalı olan kısmeti Allah’ın izniyle hemen açılır. Ters giden bütün işleri düzene girer, bekarsa kısa zamanda evlenir.

Kapalı Kısmetin Açılması İçin Yazılacak Dua:
Kapalı Kısmetin Açılması İçin

“Kapalı Kısmetin Açılması İçin” üzerine 18 yorum

  1. iyi günler hocam bu duayi kismet acma duasini okumamizda uygun olur degilmi,ayrica türkce latin harfle okunusu yada duanin isminide verirseniz cok faydali olur arabca okuma yazma bilmiyorum simdiden tsk .ler

    1. Başka kısmet duaları var. Onları okuyunuz. Bu üzerinizde taşınılması içindir.

  2. Sayın hocam ben bunu yazacam lakin tuvlete vs…girerken üzerimizden çıkarsak sorun olurmu ayrıcahocam beyin gücüyle doğa ustu güçler esma sini yapiyorum bu tılsımları tasımam engel olurmu huddamlara karsı birden fazla tasisamda

  3. Hocam tam 2 kez yazdim yorumum gosterilmedi. Hicam bizim memleketde safran murekkebi yok. O yuzden bu duayi kursun kalemle yaz kabul olarmi?

    1. Dikkat ederseniz hep ayni soruyu soruyorsunuz ve ayni cevabi aliyorsunuz. Sistem olarak spam yaptiginizi algiliyor ve mesajinizi otomatik siliyor. Son kere yaziyorum. Safran mürekkebi yoksa yapacak bir sey yok. O zaman kursun kalem ile yazin. Lakin bunun usulü safran mürekkebi ile yazmaktir.

  4. Hocam siz bana kursun kalemiyle yazsaniz olur demisdiniz. Bu duayi da kursun lalemle yazsam olurmu? Hocam bide ustunumde tasimak icin bir kumasa dikib tasisam ya cuzdanimda tasisam olurmu? Bide erkek kardesim icinde yazsam olurmu? Olarmi o arabasinda tasisin?
    Hocam bide dualariniz icin coook tesekkur ederim. Bu site hayatimin bir parcasina cevrilib. Her gun ziyaret ediyorum. Allah sizden razi olsun. Amin.

    1. Ben size yazarsiniz derken, diger safran mürekkebini bulamazsaniz dedim. Yoksa bunlar safran mürekkebiyle yazilmasi gerekmekte. Kumasiniza dikebilirsiniz, kardesiniz icin de yazabilirsiniz. Arabasinda tasiyabilir.

  5. hocam bazı boyle cok istediğim duaları uzerımde taşımak istiyorum ama arapça yazmayı bilmediğim için ne yapabilirim fotokopisini çıkartsam yazıcıdan yınede fayda sağlarmıyım tesekkurler şimdiden.

    1. Bu tür tasinacak yazilarin safran mürekkebiyle yazilmasi gerekiyor. Yoksa bir anlami olmaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: