Tecrübe Edilmiş Çok Etkili Hacet Duası

Tecrübe Edilmiş Çok Etkili Hacet Duası

Tecrübe Edilmiş Çok Etkili Hacet DuasıBaşlıkta da okuduğunuz gibi, tecrübe edilmiş çok etkili hacet duası paylaşıyoruz. Çok etkili olması, Ayet-i Kerime’nin azametinden geliyor. Fetih Suresi’nin 1. Ayet-i Kerimesin’den bahsediyorum. Bu sure başlı başına tüm kilitleri açar, düğümleri çözer. Ama bu sureninde bir kilit noktası var. O da birinci ayeti.

Tecrübe Edilmiş Çok Etkili Hacet Duası Uygulanışı:
Önce Allah rızasını gözeterek, cuma sabah namazının akabinde 2 rekat namaz kılınır ve namazın ardından 7 istiğfar, 7 salavat okunur ve niyet her ne ise ona niyet edilir ve 9999 defa fetih suresinin 1. ayeti celilesi 7 gün içerisinde okunur. Hacetinizin olmasına engel olan şeyler, bu okuma vasıtasıyla da kalkmış olur. Helal olan ve sizin için hayırlı sonuçlanacak her uygulamada şimşek gibi hacetiniz Allah’ın Şanı ve Yüceliğiyle kabul görür. Lütfen bu duayı tüm sosyal medyalarda aşağıdaki Bunu Paylaş butonundan paylaşarak, sizler de sevaba vesile olunuz.

Okunacak Ayet-i Celile:
İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا

Anlamı:
Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.

“Tecrübe Edilmiş Çok Etkili Hacet Duası” üzerine 52 yorum

  1. Sabah namazından sonra kaza namazı hariç namaz kılmak uygun değildir diye biliyorum bu konuda hadis var. Yanlış mı biliyorum acaba ?

    1. Güneş doğduktan sonra kılınabilir. İkinci bir vaktin girmesine yani öğle ezanını beklemeye gerek yoktur.

  2. Hocam birşey sorabilirmiyim ben şöyle yapsam olurmu mesela cuma günü başladık diyelim ilk gün 500 okuduk sonraki günde 500 okuduk 1000 her gün 500 veya daha fazla okusam olurmu

    1. Sayısıyı 7 güne bölerek yapmanız gerekiyor. Bunu zaten yazıda açıkça belirttik. Nasıl böleceğiniz de size kalmış.

  3. selamün aleyküm ben bi kac soru sormak istiyorum1. bu 9999 mucizesi icin illaki bu duayi sabah namazından sonramı başlamak gerek istediğimiz zaman başlanamıyo mu ?
    2. 7 gün boyunca 2 rekat namazi kılıncak mı?
    3. ayeti 7 gün boyunca 9999 kere okucaz değl mi doğrumu anladım ??

    1. Sabah namazından sonra başlanılması gerekmektedir. Sadece ilk gün 2 rekat namaz kılınacak ve 9999 kere 7 güne paylaştırılacak. Ne 6 günde ne de 8 günde okunacak. 7 gün içerisinde adetler eşit olmadan dağıtılabilir.

  4. Lütfen bana yardımcı olun. Ben bir çok tespih denedim. Gerek sizin sitenizde gerek alimlerin uygun gördüğü uygulamalarda kaynaklar şuan aklımda değil ama bir çok kaynaklarda belirtilen alimlerin uygulamarını demedim. Şimdi sırasıyla yazamam ama gerçekten tam 1 sene boyunca çeşit çeşit uygulamalar yaptım. Evliyarın mezarında onların hürmetine Allahtan istedim. Aklınıza gelebilecek her türlü yolu denedim. Ve bu yollarda Allaha şirk koşmamaya dikkat ettim. 5 vakit namaz kılan birisiyim. Allaha isyan etmekten çok korkarım. Ve dualarda asla neden kabûl olmuyor demeyeceğimi de biliyorum. Tam 1.5 senedir resmen sürünüyorum. Yaptığım zikirler ettiğim dualar sığğalar terkipler ayetli sular süreler okudum 12 günlük 7 günlük terkipler 7 günlük ayetel kürsi uygulamaları. Peygamber efendimizin s.a.v hadislerinde beyan ettiği tavsiye ettiği sığınmalar dilekler dualar ne varsa hemen hemen hepsini denedim. Yürekten ve inanarak şüphe duymadan uyguladım. Bir türlü maddi sıkıntımı gidertemedim. Elde avucta kalmadı. Sığıntı gibi yaşar oldum. Ele bakar oldum. Gittikçe fakirleştim. Çoluğumdan çocuğumdan ayrı düştüm ev kirası ödeyemez oldum. Girdiğim bütün işlerde iflas ettim battim tükendim. Ya Allah kitap aşkına peygamber melek aşkına yerin göğün sahibi olan yaradan aşkına buna sebep nedir? Ben kimseye muhtaç olmamak için ne kadar dua ettiysem rabbim beni en muhtaç olmak istemediğim insana muhtaç etti. Ben rabbime sığındıkça rabbim beni ondan başka herkese muhtaç etti. Ya kardeşlerim ben insan olmaktan yoruldum. Ben çocuklarıma bakamamaktan utandım. Ben eşime geçimini sağlayamayan koca olmaktan yerin dibine girdim. İnsan olmak ne kadar zormuş kurban olduğum! Yalvarırım yardım edin ben napim? İmanım gitti gidiyor yoruldum. Elimi hangi ise attıysam kurudu. Hangi işe yöneldiysem elime yüzüme bulaştırdım. Rabbim canımı al artık ben bu dünyada başaramadım yapamadım olmadı. Beceriksizin biriyim bu dünya bana göre değil beni al yanina diye dua etmeye başladım. Böyle imanımı koruyamayacağımı biliyorum. Bu dünya olmasa da bari ahiretimden yana başarılı olayım diyorum ama bu gidisle yerim sonsuz cehennem. Çünkü imanım gidiyor İMANIMM!!!!

    1. İsyan etmiyorum diyorsunuz ama şu an isyan etmetesiniz. Hz. Eyüp yıllarca malıyla ve evlatlarıyla sınandı. Bu sınavın zamanı yoktur. Kimileri bir müddette atlatır, kimileri ise Hak’ın Rahmetine kavuşuncaya kadar sınavla mücadele eder. İşte insan olmanın zorluğu da burada başlıyor. Unutmayın, zaman sadece bizler için var. Evveli ve sonrasını Allah bilir. O yüzden size tavsiyem, her ne sebep olursa olsun isyan etmeyin. Şöyle düşünün; bir uçak düşüyor. Bu sırada dua etmek mi daha faydalı olur yoksa ağlamak mı? Dua ederek uçağın suya inmesi gerçekleşebilir ama ağlamak çarpışmanın sonunu değiştiremez. Allah yardımcınız olsun.

    2. Halit Bey zaten siz bu düşünce ve hissiyatta olduğunuz müddetçe siza çare zaten gelmez.Çünkü siz şükür konumunda değilsiniz.Şükretmek her durum ve şekilde durum ahval ne olursa olsun bundan mutlu olmak Allah’ın size verdikleri ve vermedikleri ile gönülden mutlu olmayı bilmektir.Ayrıca dua ederken en önemlisi korkmamak..İmanlı kişi kendini rabbine teslim eder.O yüzden duaya sığınır zaten..lütfen yapmayın..kendinize gelin yüce rabbim Kuran da ne demiş…”HAKTAN SAPANLAR DIŞINDA KİM ALLAH’IN RAHMETİNDEN ÜMİDİNİ KESER Kİ” siz kesmişsiniz ..bütün cümleleriniz isyan cümlesi..bu durumda zaten siz daha sınavı geçmemişsiniz..Şunu unutmayın ki ”İMAN EDEN KORKMAZ..KORKU ŞEYTAN İŞİDİR”Sizin her cümleniz korku ve endişe içinde..Önce şunu bilin siz Rabbimin yarattığı çok yüce bir varlıksınız..kendinizi böyle aşağılamayın lütfen..Şu andan itibaren ayağa kalkın.Hayata tutunun.Aileniz ve cocuklarınız ile birlikte Allah’a gönülden sığınarak hayata yeniden başlayın..Rabbim sizi sınamış ancak siz henüz bu sınavdan geçememişsiniz.Ne zaman her durumda şükretmeyi öğrenirsiniz o zaman yüce Rabbim size bütün hayır kapılarını açacaktır.Siz farkında değilsiniz fakat her cümleniz..isyan..her cümleniz çok tehlikeli..lütfen hayata dönün ve şükredin..

  5. Sn Hocam öncelikle bütün güzel bilgiler için teşekkür ederiz.bir sorun olcak size sabah namazında sonra kılincak 2 rekatlik namaz ne oluyor acaba cevap verirseniz sevinirim

  6. 5yıllık beraberliğim bir başka kadın için bitti yalanlar girdi araya ve güvensizlik,ben çekildim fakat şuursuzca seviyorum o kadın gözünde kararsın ve bana dönmesi için ne Allah rızası için bana bir dua ayet Esma-ül-Hüsna ne yoluna koyacaksa yardım edin

  7. Merhabalar ilk gün sabah namazından sonra diğer günlerde müsait olduğumuz günün herhangi bir saatinde aynı saatlerde okusak olur mu?

    1. Bazı dualar bazı vakitlerde daha etkilidir. İmsak vakti de bunlardan biridir. Elbette başka zamanlarda da okunmaz değil ama okuma zamanına riayet edilmesi daha uygun olur.

  8. sabah namazının ardından demişsiniz benim bildiğim kadarıyla sabah namazının arkasından nafile kılınmaz?

  9. Hocam diğer dualarınızı inceleme fırsatı bulamadım sevdiğim birinin aşkıma karşılık vermesi için bir dua önerebilir misiniz

  10. merhabalar benim kafam karıştı.bunu 7 gün içinde 9999 kere ayni saatlerde okuyacagiz yani dimi. yoksa 7 gün aynı saatlerde 7 kere 9999 kere mi okuyacağız. teşekkürler

  11. bunu 7 gün aynı saattemi okumak lazım yoksa sadece ilk gününü bu şekil diger günleride uygun bi saattemi okumalıyız hocam, detay alabirmym

  12. Hocam bu uygulamaya başlamışken yarısında özel gün başlarsa yarım bırakmak zorunda kalıyoruz değil mi, bu durumda özel günler bitince herşeye sil baştan tekrar başlamak gerekiyor değil mi?

      1. Selamunaleykum bu ayeti araştırıyordum baska bir sitede sabah namazi sarti yok diyor istediginiz satte 2 rekat namaz kılıp istiğraf ve selavat cekerek baslayabilirsiniz diyor siz sabah namazindan sonra sarti koymuşsunuz hangisi dogru ben ögle namazının ardindan 2 rekat kilmadan basladim sonradan iki rekaat nanaz kılınması gerektiğini gördüm şimde ne etmeliyim cevap yazarsaniz memnun olurum

        1. Bizim notlarımızda cuma sabah namazının akabinde başlanır diye geçmektedir. Tavsiye ettiğimiz birçok kardeşimiz de verdiğimiz usule göre yaptılar. Dilerseniz bir sonraki cuma günü sabah namazına müteakip tekrar uygulayabilirsiniz.

  13. İyi akşamlar ben başladım fakat çeşitli engeller çıktı bitiremedim .Yeniden okumak istiyorum ,yarım kalan duayı bitirmeden yeniden başlayabilir miyim?

      1. Bu 9999 7 güne bolunce hangi vakitlerde okumalıyız onu anlayamadm yardimci olursanız sevinirim

          1. Bir sorum daha olucakti şimdi bu uygulamayı Allah’ın izniyle yaparken başka bir uygulamada yapınca aynı gün sorun olur mu ?hangi şekil daha uygundur?

          2. Birden fazla hacet duasını aynı gün uygulamayın. Fakat aynı gün başka zikirleriniz varsa devam edebilirsiniz.

          3. Hayırlı günler ben bu uygulamayı yapmaya niyetlendim ve dediğiniz gibi cuma gününü bekledim başladım Allah’ın izniyle tam da başladığım günün akşamı hacet ettiğim konu ile ilgili guzel haber aldm acaba bu bir tesadüf muydu yoksa rabbimin gosterdigi lutfumuydu❤️❤️

          4. Yüce Allah’ın sonsuz kudreti vardır. Bu sebepten dolayı şükredin. Allah dualarınızı kabul eylesin.

  14. Selam.Rica etsem bana kus olan kisilerin barismasi icin dua onermirsiniz? Aradim bulmadim. Size sorayim dedim. Lutfen cok onemli. Babamla erkek kardesim tam 1aydi kusuludu.yardimci olun lutfen.

      1. mrb kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum bana küslerin barışması için bir dua önerirmisiniz lütfen çok yakınım olur ikisideee ALLAH rızası içinn

  15. Tesekkurler emeginize yureginize saglik,Fetih suresi cok sevdigim ve hergun okumaya gayret ettigim bir suredir.Bu uygulamaya baslarken gezegen saatlerine dikkat etmelimiyiz..tabiki Allah cc herzaman dualari kabul eder fakat internette belli bir niyet icin dua edilecekse said ve nahis saatlere dikkat edilmesi hususunda bir cok uyarilar var sizin fikrinizi ogrenmek isterim,Tesekkurler.

    1. Dualarin kabulünde zaman ve mekanlar cok önemlidir. Mesela kutsal mekanlarda yapilan dualar daha cabuk kabul görür. Yine evliyaullah dualari genelde gecenin 3/4’lük zaman diliminde, yani seher vaktinde yapilmasinin daha efdal oldugunu söylemistir. Lakin Kur’an-i Kerim okurken böyle bir zaman söz konusu degildir. Böyle bir seyin olmasi Bi’dat olur ve küfre kadar gider. Günün her saatinde Kur’an okunmalidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: