Eldeki Siğilleri Gidermek İçin

Eldeki Siğilleri Gidermek İçin

Eldeki Siğilleri Gidermek İçinDaha önce de vücuttaki Eldeki Siğilleri Gidermek İçin bazı rukye uygulamaları paylaştık. Mail atan dostlarımızın olumlu dönüş yapmaları bizleri çok sevindirdi. Ne mutlu birilerine faydamız dokunuyorsa. Bizler sadece vesileyiz. Şifa, Şafi olan olan Allah’tandır.
Bu olumlu gelişmenin bizi sevindirmesine istinaden, eldeki siğilleri gidermek için başka bir uygulama paylaşmak istiyoruz. Bu uygulamaya başlamadan evvel, bir Fatiha ve üç İhlas Suresi okuyup, Hz. Adem’den Peygamber Efendimiz’e kadar gelmiş geçmiş tüm nebilere, evliyalara, sahabelere ve şehitlere sevabını bağışlayın. Sonra bir baş kuru soğan alıp ortadan ikiye kesin ve üzerine bolca tuz ekip iyice sulandırın. Soğanın üzerine Besmele ile birlikte 11’er kere Tebbet ve Fil surelerini okuyup, soğana üfleyin. Daha sonra Besmele ve Salavat okuyarak siğillerin üzerine sürünüz. Bu çok kere tecrübe edilerek başarıya ulaşılan bir formüldür. Bir an bile şüpheniz olmasın.

“Eldeki Siğilleri Gidermek İçin” üzerine 2 yorum

  1. Hocam bu uygulama sadece siğiller için mi geçerli yoksa temre hastalığına da yapılırsa etkili olur mu
    (Temre) Kolda elde yada bacakda beyaz dökülen yada tahriş olmus deri ama rengi beyaz bilmeyenler için yazdım burayı hocam

    1. Bu sadece siğil için bir uygulama ama isteyen temre için de deneyebilir. Şafi olan Allah her şeye Kadirdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: