Mucize Arınma Yöntemi

Hayatınızda hep bir şeylerin ters gitmesinden bıktınız mı? Bütün aksiliklerin sizi mi bulduğunu düşüyorsunuz? Kendinizi diğer insanlara kıyasla daha mı şanssız hissediyorsunuz? İşte tüm bunlara artık bir DUR! deme zamanı geldi. Tunus’lu bir dostumdan öğrendiğim bir uygulama olan Mucize Arınma Yöntemi ile tüm olumsuzluklara engel olabilirsiniz.
Mucize Arınma Yöntemi

Daha önceki Hayatınızı Değiştirecek Muhteşem Sır adlı yazımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Mucize Arınma Yöntemi muhakkak yapılması gereken uygulamalardan biridir. Elimizden geldiği kadar bu tür paylaşımları sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.

Mucize Arınma Yöntemi hem kolay hem de bir o kadar zor bir uygulamadır. Aslında zor olan kısmı, tamamen sizin elinizde olan bir durumdur. Bu uygulamayı yaparken kalbiniz ile tasdik edip inanmanız gerekmektedir. İnanmak bu uygulamanın temel esasıdır. Çok önemli bir noktaya da değinmek istiyorum; Uygulama esnasında kesinlikle ama kesinlikle odada yalnız olunuz. Bölünmenize engel olacak telefon veya ses gibi etkenleri kendinizden uzak tutun.

Mucize Arınma Yöntemi Ne Zaman Yapılır

Mucize Arınma Yöntemi ayın en parlak olduğu gece, yani dolunay olduğu gece yatsı ezanından sonra başlanır. Dolunay ne zaman olacak diye merak eden okuyucularımız için, 2019 yılındaki tüm dolunay gecelerinin zamanlarını yayımlıyoruz:

2020 Dolunay Zamanları
9 Mart 2019
8 Nisan 2020
7 Mayıs 2020
5 Haziran 2020
5 Temmuz 2020
3 Ağustos 2020
2 Eylül 2020
2 Ekim 2020
31 Ekim 2020
30 Kasım 2020
30 Aralık 2020

Mucize Arınma Yöntemi Nasıl Yapılır

Yukarıda yazdığımız tarihlerden birinde başlanılmak üzere, cam bir sürahiye su doldurun. Suyu önünüze alın ve hayatınıza dair ne kadar endişe ve korkularınız varsa, başınıza gelen tüm olumsuzlukları, talihsizlikleri hepsini sesli bir şekilde anlatın. Siz bunları anlatırken sanki birinin de bunları not ederek size o an çözüm ürettiğini düşünün. Sorunlarınızı anlatırken bunlardan kurtulup hafiflediğinizi, başınızın üzerinden göğe bir ışık hüzmesinin oluştuğunu, bu kanaldan dertlerinizin sizden uzaklaştığını hayal edin. Bu işlem bittikten sonra suyu evin dışında bir yere dökün.

Daha sonra duş alın. Duş alırken Kevser havuzunda Meleklerin sanki sizi yıkadığını hissedin. Yıkanırken sürekli Ya Kuddüs esmasını zikredin. Bedeninizin rahmet yağmuruyla yıkanıp tüm negatifliklerden arındığını hayal edin. O an hafiflediğinizi hissedeceksiniz. Gusül abdesti alarak yıkanma işlemini bitirin.

Az evvel kullanmış olduğunuz sürahiye yine suyu doldurun ve önünüze koyun. 19 Kere Besmele çekin ardından 489 kere Ya Fettah esmasını zikredin. Sonrasında sürahiye hayatınızdaki olumsuzlar sanki hiç olmamış gibi isteklerinizin nasıl gerçekleşiyor olduğunuzu sesli anlatın. Yani hayatınızdaki o olumsuzların yerini tam tersinin aldığını, olmasını istediğiniz dileklerinizi sanki yaşıyormuş gibi hayal ederek anlatın. Anlattıktan sonra 41 adet Ayet-el Kürsi okuyunuz ve Amin diyerek suyu içip hiç konuşmadan yatınız. Bu uygulamayı baştan sona 7 gece aralıksız devam ediniz. Allah’ın izniyle tüm olumsuzluklardan arındığınızı hissedeceksiniz.

Bu uygulamayı aşağıdaki BUNU PAYLAŞ butonlarından sosyal medya hesaplarınında paylaşırsanız, daha çok kişinin faydalanmasına vesile olmuş olursunuz.

Allah yaptığınız ve yapacağınız dualarınızı kabul eylesin. AMİN!

Youtube kanalımıza da BURADAN abone olmayı lütfen unutmayın.

“Mucize Arınma Yöntemi” üzerine 26 yorum

  1. Hocam 2020 yılındayız artık..Mucize arınma yöntemi ile ilgili son güncellemeleri ne zaman yapacaksınız?

    1. Bu yazımız zaten günce. Sadece dolunay ne zaman onu takip etmeniz gerekiyor. Sizin bahsettiğiniz sanırım azamet duası. Onu da hafta sonu güncellemiş oluruz inşallah.

      1. evet 2020 yılı için internetden dolunay tarihlerini biliyorum..belki sizin vereceğiniz tarihler farklı olabilir diye size danıştım..Ayrıca azamet duası içinde tarihleri verirseniz çok makbule geçer 🙂

  2. Hocam ben bu uygulamaya önümüzdeki aralık ayında başlamayı düşünüyorum..Ancak 2020 yılına ait hangi aylarda bu uygulamayı yapacağız? Onları da eklermisiniz?

    1. Çok faydalı bir uygulamadır. Bir çok kardeşimiz faydalandı. İnşallah siz de faydasını görürsünüz. 2020’nin tarihlerini 2-3 güne yazmış oluruz.

  3. hocam keşke sitenizi daha önce bulsaymışım Bir arkadaşım tavsiye etti Hayat bana gülmüyor dediğim anda bu uygulama ile bismillah dedim 2 haftada hayatım nurlandı desem yeridir Hakkınızı helal edin var olun

  4. Hocam olmasını istediğimiz demişsiniz peki ben mesela dilek olarak uçmak istiyorum bu uygulamayı yaptım eksiksiz ve hatasız olarak peki Allah’ın izni ile uçarmıyım

  5. Hocam ben 4 ile 24 arası çalışıyorum bunu yatsı namazı sonrası yapın demissiniz ben anca gece yapabilirim yinede olurmu acaba

    1. Yatsı namazı sonrası derken hemen ardından yapmanıza gerek yok. Yatsı ile sabah namazı arasında yapmanız uygundur.

      1. kolaylar gelsin hocam Muhiddyn arabi hazretleri ve Niyazii Mısri hazretlerinin salavatları var mı sizde. yardımcı olursanız sevinirim ..Allah razı olsun .

  6. Hocam geçen ay yapmıştım ve 10 gün kadar sonra sevgilimle barıştım. Dün yine yaptım ve daha uygulamayı tamamlamadan bu sabah iş görüşmesi için çağırdılar. Hocam Allah razı olsun sizlerden. Bu uygulamayı her ay aralıksız yapmayı düşünüyorum. Çok faydasını gördüm. Hakkınızı helal edin.

  7. 19 Şubatın gelmesini dört gözle bekliyorum. Bir arkadaşım tavsiye etti bunu. O yapmış ve sonuç almış. Çok güzel bir paylaşım. Teşekkürler.

  8. Hocam Allah sizlerden razı olsun. Bahsettiğiniz tarihte başladım ve eksiksiz yaptım. Zaten o ilk gece bir ferahlama ve rahatlık hissetmiştim. Rüyam bile farklıydı. Çok şükür o saydığım olumsuzluklar gitti. İnanın gözlerim yaşlı yazıyorum. Allah sizlerden razı olsun. Çok faydasını gördüm. İnşallah herkes faydalanır.

  9. İyi akşamlar.. çok güzel bir yazı güzel bir Öner’i olmuş, öncelikle teşekkürler.. fakat bu uygulamayı aralıksız 7 gün yapın demişsiniz; yani uygulamanın son kısmı olan cam sürahiye isteklerimizi söyleyip içme kısmını mı 7 gün aralıksız yapıcaz?? Yoksa bütün uygulamayı mı?? Yani önce dökülmesi gereken su, duş, sonra içmemiz gereken su kısmını toplamda hepsini mi 7 gece aralıksız yapıcaz, orayı çok anlayamadım.. şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar..

    1. Bu uygulama baştan sona 7 gün uygulanılması gerekiyor.Yani toplamda 7 gün duş alınacak, 7 kere su dökülüp içilecek. Allah’ın izniyle faydasını göreceksinizdir.

  10. Yine muhteşemsiniz. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, takip ettiğim tek site sizsiniz. Allah razı olsun sizden. Çok faydanızı gördüm. Sitenizle tanıştığım zaman hayattan bıkmış, yaşama sevinci olmayan, inancını kaybetmiş biriydim. Ama ta ki yazılarınız bana tekrar hayat verene kadar. Hayatımın mucizelerine vesile oldunuz. Dolunay olmasını dört gözle bekliyorum. Allah ilminizi artırsın, yolunuzu açık etsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: