Cin Musallatından Korunma Uygulaması

Cin Musallatından Korunma UygulamasıKıymetli dostlarım,
Cin çarpmasından nasıl korunulur? Cin musallatından nasıl korunur? Havas uygulamaları yapılırken nasıl korunulur? Sihir ve büyülerden nasıl korunuruz? gibi sorulara çözüm olan kılıç gibi keskin cin musallatından korunma uygulamasını bu yazımızda paylaşıyoruz. Cin musallatı denilince aklınıza sadece cin ya da hüddam davetleri sırasında karşılaşabileceğinizi zannetmeyin. Size karşı kötü niyetli insanların negatif enerjilerini bile gün içerisinde ruhunuz hisseder. Hatta büyü yapan kişiler bile olabilir. Ayrıca bazı zikir uygulamalarınızda sizlere şeytan tarafından vesvese verilebilir, uykunuz gelebilir ve böylelikle zikirlerinizi yapmanız engellenmiş olabilir. Tüm bunlara engel olmak için sizlere anlatacağımız cin musallatından korunma uygulamasını eksiksiz yerine getirmeniz Allah’ın izniyle yeterli olacaktır.

Yapılışı

Önünüze iki kap su alın. Birinin içine biraz sirke koyun. Okuma esnasında iki kap da önünüzde durması gerekmektedir. Önemli bir nokta ise, tüm okuma işleminin tek oturumda yapılması gerekmektedir. Yani herhangi bir dış etken tarafından bölünmemesi önem arz etmektedir. Okumaya başlamadan evvel abdest alın. Gusül abdesti alınırsa çok daha iyi olur. Okumaya başlarken her surenin başında 1 kere Euzübesmele çekmek şartıyla, 7 Fatiha, 7 Ayetel Kürsi, 11 İhlas, 11 Felak ve 11 Nas Suresini okuyun. Yalnız her surenin okumasını tamamladıktan sonra her seferinde su dolu kaplara üfleyin. Okuma işlemi bittikten sonra sirkeli suyu havas uygulaması yapacağınız yerin etrafına (sizin etrafınıza bir çember olacak şekilde) ya da sadece genel koruma için odanızın her köşesine serpin. Havas uygulaması yapmayacak kişiler sadece odanın her köşesine okunmuş sirkeli suyu serpmesi yeterli olacağı gibi, havas uygulamanız bittikten sonra da evin her köşesine elinizle sirkeli okunmuş suyu serpebilirsiniz.
Sirkeli kaptaki suyu serpme işlemi bittikten sonra, 2. kaptaki okunmuş suyu içmelisiniz. Lakin içmeden önce 3 kere
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.

demeniz gerekmektedir. Bunu söyledikten sonra suyu içiniz.

Tüm bu işlemi her gün tekrarlayabilirsiniz. Cinlerin musallatından ve şeytanların şerrinden
korunduğunuz için, hayatınıza Allah’ın izniyle olumlu etkisi olacaktır. Farkı 7 gün içerisinde hissedeceksiniz. Okunmuş suyu dilediğiniz kişilere de (Örneğin çocuklarınıza ya da aile üyelerinize) içirerek şifalanmalarına ve korunmalarına sebep olabilirsiniz.

NOT: Bu uygulamaların çok kişiye ulaşması, buna sebep olarak sevap ve hayır kazanmak için lütfen aşağıdaki BUNU PAYLAŞ butonlarından sosyal medyada paylaşmanızı rica ediyoruz. Allah dualarınızı ve hayırlarınızı kabul eylesin!

Youtube kanalımıza da BURADAN ücretsiz abone olmayı lütfen ihmal etmeyin. Teşekkürler.

“Cin Musallatından Korunma Uygulaması” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: