İş Bulma Duası

İş Bulma DuasıKıymetli dostlarım!
İş bulma duası nedir? İş bulmak için hangi dua okunmalı? İş bulmak için ne yapılmalı? gibi günlük yaşantımızı fazlasıyla etkileyen bu sorulara cevap olacak iş bulma duasını sizlere tecrübe ettirmek istiyoruz. Yüce Allah, bizlere rızkı Allah’ın yanında aramamızı emretmiştir. Bu sebepten dolayı rızkımızı helal yollardan arayıp, tevekkül etmek de bizlere düşüyor. Birazdan sizlere açıklayacağım iş bulma duası, diğer kardeşlerimiz tarafından çok kere tecrübe edilmiştir.

İş bulma duası uygulanırken sizlerden istenen, duaya olan inancınızı bir saniye dahi olsa yitirmemenizdir. Zira dualarda ısrar ve inanç çok mühimdir. Ayriyeten iş bulma duası uygulanırken, kesinlikle haramdan uzak durmanızdır. Aslına bakarsanız haramdan uzak durma sadece bu duada değil tüm yaşantımız çerçevesinde bize önerilmiştir. Fakat yine de şeytana uyup haramdan sakınmayan kardeşlerimiz ne yazık ki olmaktadır. Özellikle bu duayı yaparken, kesinlikle haramdan uzak durmanız gerekmektedir.

İş Bulma Duası Nasıl Yapılır?

Öncelikle belirtmek istediğim bir husus var; bu duaya kesinlikle ara vermemelisiniz. Dua 21 gün sürüyor ve bu süre zarfında inancınızda da zerre kadar eksiklik olmamalıdır. Uygulamaya Pazar sabahı başlanılacaktır. Abdestli bir şekilde imsak ile sabah ezanı arasında

100 kere Estağfirullâh Estağfirullâh Estağfirullâh el azîm ellezî lâ ilâhe illâ hu el Hayyel Kayyûme ve etûbü ileyh
132 kere Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (SAV) Hz.lerine salavat
okuduktan sonra secdeye kapanıp hayırlı bir iş için hacette bulunun ve sabah ezanını bekleyin.
Sabah ezanı okunduktan sonra 2 rekat sünneti kılın ve seccadeden kalkmadan Vakıa Suresini 1 kere okuyun.
Vakıa Suresi’nin okuması bittikten sonra sabah namazının farzını kılın. Selam verdikten sonra yine yerinizden kalkmadan 1 kere Yasin Suresi’ni okuyun. Yasin bittikten sonra

308 kere ya Rezzak
129 kere ya Latif
489 kere ya Fettah
202 kere ya Berr

okuyun ve sabah namazı için bu uygulamayı bitirin. Aynı şekilde ikindi namazı için de bu uygulamayı adetleriyle yapın. Yani bu uygulama aynı şekilde hem sabah namazında, hem de ikindi namazında uygulanacak. Sadece imsak ile sabah ezanı olan kısımda okunacakları, ikindi ezanına yakın vakitten okuyup, diğer kalanları uygulayın.

Sabah ve ikindi namazlarındaki uygulamaların yanı sıra,diğer vakit namazlarını da kılarsanız, hem dinimizin emrini yerine getirmiş olursunuz, hem de uygulamanın tesiri artmış olur. Bu iş bulma duası 21 gün boyunca aralıksız tekrar edilmelidir.

Allah rızkınızı artırsın. Amin!

Sitemizde daha önce yayımlanan diğer tecrübe edilmiş rızık dualarından faydalanmak isterseniz lütfen BURAYI tıklayınız.

NOT: Sadece Youtube kanalımızda paylaşacağımız yüce sırlara vakıf gizemli dua ve diğer video paylaşımlarımızı kaçırmamanız için hemen BURADAN kanalımıza abone olmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

“İş Bulma Duası” üzerine 8 yorum

  1. hocam bana iş bulma duasını kompile gönderirmisin sitede kafamız karışiyr bide nazar dua sı hocam şimdiden teşekkür ederim

  2. Hocam eski işimize dönmek içinde bu duayi okuyabilirmiyiz. Ne yaptimsa eski işime dönemedim. Gorusmedigim kimse araya sokmadigim kimse kalmadi. Geri donmek cok istiyorum. Lütfen bana dua edin bi mucize gerek

    1. Bu sadece iş bulma duası. Eski iş diye bir özel istek için değil. Bu duayı okuyan kardeşlerimiz hayırlı işlere girdiler. İnşalla siz de istediğiniz işe girersiniz.

  3. Selamünaleyküm Hocam. Allah razı olsun demek için yazıyorum. Her türlü duayı yaptım ama en son bu duayı yapmıştım ve işe başladım. En son bunu yaptığım için bunun vesile olduğuna inanıyorum. Hakkınızı helal edin ve dualarınızın takipçisiyim. Lütfen ilminizden mahrum etmeyin.

  4. Merhaba hocam,
    bu uygulamaya geçen hafta başladım ve 1 hafta sonra beklediğim yerden haber geldi ve işe kabul edildim. Duaların gücüne hep inanmışımdır ve sizin paylaşımlarınız ise eşsiz. Allah razı olsun hocam tekrar bizleri ilminizden bilginizden mahrum bırakmadığınız için.

  5. Hocam merhabalar,

    Gene ben başınızı ağrıtıyorum ama kusura bakmayın. Bir yorumda sizden İksir – İ Azam (Kırmızı İksir) Salavatını eklemenizi rica etmiştim. Hala paylaşmanızı bekliyorum. Bu salavatın eksiksiz şekilde, düzgün yazılmış şekli hiçbir yerde bulunmuyor. Eğer bu salavatı paylaşırsanız hem sitenizin ziyaretçi sayısı artar hem de böylesine değerli ama gizli kalmış bir hazinenin yayılmasına vesile olursunuz. Salavatın faziletleri ve doğru havvas uygulamaları da hiçbir yerde bulunmuyor ne yazık ki…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: