Peri Daveti

Peri DavetiPeri Daveti Nasıl Yapılır? Cin Nasıl Çağrılır? Cin Davetleri Neledir? gibi sıkça sorularla karşı karşıya kalmaktayız. Bu tür havas uygulamaları kulağa ne kadar mistik gelse de, yapılışı da bir o kadar zordur. Yine de okuyucularımızın istekleri doğrultusunda kaynaklarımızı aralayıp, yıllardır uygulanan ve sonuç alınan peri daveti nasıl yapılır öğretmek istedik.

Davet uygulamalarında esas olan halvet ve riyazettir. Az yemek, az uyumak ve az konuşmak havas uygulamaların temel noktasıdır. Bu bağlamda uygulamanın muvaffakiyeti için mümkün olduğu kadar bu kurallara riayet etmek gerekir. Havas Uygulamalarında Dikkat Edilmesi Gerekenler ile ilgili yazımızı incelemenizi tavsiye ederiz.

Peri Daveti Nasıl Yapılır?

Perileri davet etmek için 7 gün halvete girip, riyazetli olarak oruç tutun ve farz namazları haricinde Allah rızası için 2 rekat namaz kılın. Lakin bu 2 rekat namaza başlamadan evvel gusül abdesti alın. Namazın ardından 25 kere Cin Sure’sini okuyun. Okuma tamamlanınca da 55 kere Peri Daveti Azimetini okuyun. 7 gün tamamlandıktan sonra aynı usül bu sefer 41 kere Cin Suresi okunulur. Okuma bittikten sonra 1057 kere Peri Daveti Azimeti okunulur. Tüm uygulamalar eksiksiz tamamlandıktan sonra Cin Suresi’nin hürmetine nur yüzlü periler belirmeye başlarlar ve selam verirler. “Ey Allah’ın kulu! Bizi ne için rahatsız ettin, bize neden zahmet verip buraya getirdin” diye sorarlar. “Selamunaleyküm ve rahmetullah” diyip selamınızı verdikten sonra “siz beni nasıl Aziz kıldıysanız, Allah da sizleri Aziz kılsın, sizden hacetim şudur ki; aramızda dostluk olsun, içinizden bir peri sürekli yanımda yoldaş olsun, benim gözüm, kulağım olsun” diye hacetinizi bildiriniz. Onlardan biri de öne çıkıp; “sen Hakk Teala’nın yolundan gittiğin müddetçe bizler de sana yoldaş oluruz lakin şartımız şudur” diyip, sizlere şartını söyler. Şartını eksiksiz kabul eder ve bu şarta riayet ettiğiniz sürece, bir peri sürekli size yoldaşlık edecektir.

Okunacak Peri Daveti Azimeti Arapçası

عزمت عليكم واقسمت عليكم يا ملك زوبعة ويا ملك ميمون ويا ملك طوطيار بحق عثود مستطيع ياعنيائيل ياجبرائيل ياطيرائيل انديوش هيقوش غميوش اجيبونى واحضرونى واطيعونى اجيبوا داعي الله بحق اباء العلوية وامهات السفلية وبحق اسرار الحروفات المسرورة والا سلمه الله عليكم شواظ من نار ونحاس فلا تنتصران العجل العجل العجل

Okunacak Peri Daveti Azimeti Okunuşu

azzemtü aleyküm ve aksamtü aleyküm ya meliki zübe-a veya meliki meymun veya meliki tutayyarin bi hakki asudin müsteti-in ya anyail ya cebrail ya tayrail endeyuşin heykuşin gamyuşin ecibuni vahduruni ve etiuni ecibu daiyallahi bihakki abail ulviyyeti ve ümmehatissüfliyyeti ve bihakki esraril hurufatil mesrureti ve illa sellemehullahu aleyküm min narin ve nuhasün fela tentesiran el acel el acel el acel

Değerli Kardeşlerim!
Yıllardır uygulanan bu uygulama kesinlikle bir oyuncak değildir. Lütfen bu uygulamayı yaparken tüm şartlara riayet göstermeniz fazlasıyla önemlidir. Zira uygulamada başarı gösterme şansınız o derece yüksek olur.

Not: Paylaşacağımız videolarımızdan haberdar olmak için lütfen YOUTUBE KANALIMIZA BURADAN abone olmayı ihmal etmeyin.

“Peri Daveti” üzerine 21 yorum

    1. Evde sadece siz yaşıyorsanız halvet olabilir. Fakat ne telefon ne kapı hiçbir şekilde rahatsız edilmeyeceksiniz.

    1. Selam aleyküm hocam bu namazdan sonra 25 cin süresi ve peri daveti okunacak dediniz ya bu günde bir sefer allah rızası için kıldığımız namazdan sonra mı olacak yoksa her vakit namazından sonra mı olacak, birde 2 gün önce alkol aldım 40 gün geçmesi mi gerekli acaba tövbe edip başlasam uygulamaya olurmu bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bilgi olarak

      1. Hadislerde, alkol içenin 40 gün ibadetinin kabul olunmayacağı bildirilmiştir. Fakat tövbe eden kişi ibadetine devam edebilir. Bu tövbe de gerçekten yürekten yapılan ve tekrar o günahın işlenmemesi için olan tövbedir. 25 Cin Suresine gelince; halvete girince 2 rekat namaz kılınır ve ardından 1 kereye mahsus 25 adet Cin Suresi okunur.

  1. Azameti her okumada Besmele çekiyormuyuz..? Yoksa bir kez Besmele çekip ard ardamı azameti okuyoruz..?

  2. sayın hocam gelen periyi nasıl geri göndereceğiz.bazıları gelen perinin musallat olduğu ve insanı korkuttuğunu söyledi.geri gönderme duası var mı.saygılar

    1. Eğer zarar görebileceğiniz uygulamalar olursa biz onları zaten yayımlamıyoruz. Sitemizde gönderme duaları mevcut. Onları okuyabilirsiniz.

    2. hocam periyi göndermek için akvamin akvamin………bu dua olur mu sitede sadece bunu bulabildim.başka varsa konu başlığını yazarsanız sevinirim.saygılar

      1. Aynen onu okuyabilirsiniz. Sorun yaşamazsınız. Sadece uygulama yapılırken kalpte zerre kadar korku olmamalıdır.

  3. Hocam kolay gelsin

    Şimdi her farz namazından önce günde 5 kere gusül abdesti mı alacağız ?
    Teşekkür ederim birde YouTube biraz daha fazla içerik yükleyin güzel olur

    1. Hayır, yazımızda da açıkladığımız üzere, farz namazları haricinde 2 rekat namaz kılınacak. O namaz öncesinde gusül abdesti alınacak.

      1. Kardeşim benim durum biraz farklı oldu Önce halvetsiz yapmaya çalıştım lakin başarılı olamadım Sonra halvete girerek denedim Çok şükür muvaffak oldum Lakin bir arkadaşım halvetsiz denedi Onun oldu O halvetsiz nasıl yaptı anlamadım Ama sonuçta ikimiz de başarılı olduk.

  4. Hocam ben birşeyi anlamadım şimdi biz halvete giriyoruz ya 7 gün boyunca ordan çıkmicaz mı ne yiyeceğiz biz

    1. Aslında bu işin özü 7 gün hiç çıkmamak. Ama hiç çıkmamak derken, hayatınızı davam ettirebileceğiniz durumlar bunların dışındadır. Halvet süresince ihtiyaçlarınız için odadan ayrılabilirsiniz. Zaten halvetin diğer şartları malum.

      1. Normalde bu tür uygulamalar için korunma dairesi falan yapılıyor bunda gerek yok galiba, bi de merak ettiğim bi şey var halvet odasından çıkarken mesele tuvalet veya yemek ihtiyacı için çıktığında korunma amaçlı bi şey okunurmu, evde yapıldığında evdeki diğer kişiler zarar görürmü yada rahatsız edilirmi ben bunları bi türlü öğrenemedim bi aydınlatırsanız sevinirim öğrenmiş olurum bende.

        1. Tehlikeli uygulamalar olunca biz gereken uyarıyı yapıyoruz. Ev halkı bundan rahatsız olmaz. Temel ihtiyaçlarınızı karşılamak için doğal olarak halvetten kısa süreliğine çıkabilirsiniz. Ama ihtiyacınızı karşıladıktan sonra tekrar abdest almanız gerekmektedir. Ayrıca halvette rahatsız edilmemeniz gerekmektedir. Halvetin temel esaslarını öncelikle incelemenizi tavsiye ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: