Rüyada Bilgi Alma Uygulaması

Rüyada Bilgi Alma UygulamasıDeğerli dostlarım,
Rüyada Bilgi Alma Uygulaması nedir? Rüyadan nasıl bilgi alırız? Rüyalarımızdan gaybı öğrenebilir miyiz? Rüyalarımızdan geleceği görebilir miyiz? gibi sorulara cevap olacak Rüyada Bilgi Alma Uygulamasını sizlere öğretmek isteriz. Yüce Allah bir çok kulunu rüya aleminde bilgilendirmiş, çıkmaz işlerinde çıkış yollarını göstermiş, alimlere ilham verip nice eserlerin ve icatların oluşmasını sağlamıştır. Rüya alemi 18.000 alemden biridir ve nice sırlara sahiptir. Bu sebepten dolayı rüyalar insanlara açılan manevi kapılardır. Bir hadis-i şerifte mealen beyan edildiği gibi, “Salih rüya vahyin 46 parçasından biridir.” denilerek, rüyanın Allah’ın kullarıyla haberleştiği bir araç gibi gösterilmiştir.

Yine alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (SAV) başta olmak üzere, nice alimler tarafından rüya iletişim aracı gibi kullanılmıştır. Muhyiddin ibnü-l Arabi bu konuda en fazla tecrübe etmiş alimler arasında yer almaktadır. Bugüne kadar okuduğumuz ilimlerinin bir çoğunu rüya aleminde kendisine öğretilmiştir. Bu öğretileri sizlerle paylaşıp, bu sırlar hazinesinden sizlerin de faydalanmasını ve bu yazımızda Rüyada Bilgi Alma Uygulaması hakkında sizleri bilgilendirmek istedik.

Rüyada Bilgi Alma Uygulamasının Uygulanışı:

Cuma gecesi (Perşembeyi Cumaya bağlayan gece) abdestli bir şekilde 1 kere Besmele çektikten sonra 66 defa İhlas Suresi’ni okuyun. Başta 1 kere Besmele çektikten sonra her sure okunurken tekrar etmenize gerek yok. 66 kere İhlas Suresi okunduktan sonra 5631 kere “Ya Allah” diye zikredin. Tüm okuma işlemi bittikten sonra uyuyun. Allah’ın izniyle rüyanıza bir melek gelecek ve öğrenmek istediklerinizi ondan öğrenebileceksiniz.

Önemli Not: Bu uygulamayı her hafta aynı yerde yapan kişiye tüm manevi perdeler açılır. Bu uygulamada dikkat edilmesi gereken nokta, uygulamayı yapan kişinin imanının kuvvetli olmasıdır. Yapılan uygulamadan sonuç alınacağından zerre şüphesi olunmamalıdır. Unutmayın ki; “Rüyası en doğru olarak çıkanlarınız, en doğru sözlü olanınızdır.” diye hadis-i şerifte bildirilmiştir. Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın!

Sitemizde yayımladığımız diğer gizemli havas uygulamalarını tecrübe ederek öğrenmek isterseniz lütfen BURAYI tıklayınız.

NOT: Sadece Youtube kanalımızda paylaşacağımız çok sırlı havas uygulamaları ve diğer video paylaşımlarımızı kaçırmamanız için lütfen BURADAN kanalımıza abone olmayı unutmayın.

“Rüyada Bilgi Alma Uygulaması” üzerine 17 yorum

  1. Hocam gūnūnu kacirirsak baska bir gunde yapabilirmiyiz cok Kesin mi Allah razi olsun

  2. S.A hocam öncelikle en baştan teşekkürler şeytanın vesvesinden kurtulmak için neler yapmam lazım ibadet etmek istediğimde sürekli mani oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar hocam

    1. Sitemizde korunmayla alakalı fazlasıyla dualar bulunmaktadır. Ara kısmından istediğiniz duayı aratabilirsiniz.

    2. Sitemizde korunmayla alakalı fazlasıyla dualar bulunmaktadır. Ara kısmından istediğiniz duayı aratabilirsiniz.

  3. Hocam bunu ben bu gece uyguladım ve rüyamda bembeyaz bir varlık bana geldi ve bana bir zikir verdi Verdiği zikrin adedini de söyledi ve bunu bitirince tekrar geleceğini söyledi Sizce bunu yapmalıyı mıyım? Paylaşımlarınız için Allah razı olsun hocam. Yeni tanıdım ama harika paylaşımlar var.

    1. Size verilmiş olan zikri adediyle muhakkak yapın. Çoğu alim zikirlerini uygulamalarını rüyalarında feyz alarak yapmışlardır. Verileni yapmayı asla ihmal etmeyin. İhmal ederseniz tekrar gelmeyebilir.

  4. Hocam merhabalar,
    Sitenizi bir süredir severek takip ediyorum ve uygulamaları en doğru şekli ile biz okurlarınıza ilettiğinizi düşünüyorum. Buradan istifade eden bir çok insan eminim benim gibi size minnettardır. Size nasıl ulaşacağımı bilmediğimden buradan yazmak istedim. Hocam sitenizin çok güzel bir bölümü var. Faziletli salavatlar bölümünden bahsediyorum. Uzun bir süredir bu bölümde yeni salavatlar eklenmiyor. Ben salavatların faydasını gerçek hayatta yaşamış biri olarak çok değerli olduklarını düşünüyorum. Sizden ricam; eklemenizi istediğim bir salavat var. Kırmızı İksir – İksir-i Azam Salavatını okumayı alışkanlık haline getirmeyi istiyorum. Ancak, internette bulabildiğim şekli hep eksik, yanlış yazılmış, anlamı yazılmamış vs. Eğer elinizde varsa bu salavatı şerifeyi, uygulamalarını ve faziletlerini ekleyebilir misiniz?

    1. Değerli kardeşim, Allah ibadetlerinizi daim etsin. Ne mutlu size ki, Peygamber Efendimiz’in özellikle önerdiği salavatları okuyarak, hem Peygamber Efendimiz’i anmışsınız, hem de bunu faziletlerine sahip olmuşsunuz. Salavatlar, kardeş sitemiz olan http://www.salavatiserife.com adresinde yayımlanmaktadır. Bahsetmiş olduğunuz salavat kaynaklarımızda bulunmaktadır. Uzun bir salavat olduğu için, mümkün olan en kısa zamanda yayımlamaya gayret göstereceğiz.

      1. Dikkate aldığınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnanın latince harflerle doğru okunuşunu bulabilmeyi ne çok istiyorum. (Benim ayıbım: Arapça bilmiyorum) Sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

  5. Merhaba , bu uygulamayı yaparken aklımızdan bilgi almak istediğimiz şeyi geçirmeli miyiz ? Başlamadan niyet mi etmeliyiz yada tamamen hiçbirşey yapmaya gerek yokmu ? Dosdoğru uygulamak isterim

    1. Uygulamayı yaparken niyet etmenize gerek yok. Sadece okumalara konsantre olun yeterli. Rüyanızda zaten bilgi almak istediğiniz şeyden haber alıyorsunuz.

  6. Selamın aleyküm hocam hoş geldin gözlerimiz yollarda kaldı.
    Güzel bilgilerin artmasını dilerim
    Hocam cinlerden ve şeytanların musallatları ve şerlerinden korunmak için bir uygulama müsait olduğunuz zaman paylaşırmısınız

    1. Çok teşekkür ederiz. En kısa zamanda bu konuyla da alakalı paylaşımlarımız olacaktır inşallah.

      1. Allah razı olsun bu devirde sizin gibi insanların bilgilerine ihtiyacımız var. Ne olur Arayı açmayın boş kalınca şeytan bizi kovalıyor. Ona göre Hocam 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: