Bir Kimsenin Rüyasına Girmek İçin

Bir Kimsenin Rüyasına Girmek İçin

Bir Kimsenin Rüyasına Girmek İçinDaha önceki yazılarımızda İrsali Hatiften bahsederek, çok tesirli irsali hatif duasını paylaşmıştık. Bu yazımızda Bir Kimsenin Rüyasına Girmek İçin nasıl bir uygulama yapmanız gerek onu anlatacağız.

Bir kimseden haber alamıyorsanız, ya da size borcu varsa, her ne sebepten olursa olsun kendinizi ona hatırlatmak istiyorsanız en güzel yöntem o kişinin rüyasına girmektir. Rüyasında sizi gördükten sonra rahatsız olacağından, sizi seven biri ise çok mutlu olacağından emin olabilirsiniz.

Bir Kimsenin Rüyasına Girmek İçin Ne Yapmak Gerekir?

Yatmadan evvel güzelce bir abdest alın. Gusül abdesti almak her zaman daha makbuldür. Abdestinizi aldıktan sonra 70 defa aşağıdaki Adiyat Suresi’ni okuyunuz. Okuma işlemi bittikten sonra 120 kere şu esmaları okuyunuz:
Ya Kayyum Ya Rafiu Ya Settar Ya Fettah
Sonra hiç konuşmadan hemen sağ tarafınıza doğru yatınız. Bu işlemi 7 gece tekrar edebilirsiniz. Allah’ın izniyle niyet edilen kişinin rüyasına gireceksiniz.

Okunacak Adiyat Suresi

Bir Kimsenin Rüyasına Girmek İçin

Adiyat Suresi Okunuşu

Bismillahirrahmânirrahîm.
1. Vel adiyati dabha
2. Fel muriyati kadha
3. Fel muğırati subha
4. Fe eserne bihı nak’a
5. Fe vesatne bihı cem’a
6. İnnelinsane li rabbihı le kenud
7. Ve innehu ala zalike le şehıd
8. Ve innehu li hubbil hayri le şedıd
9. E fe la ya’lemü iza bu’sira ma fil kubur
10. Ve hussıle ma fis sudur
11. İnne rabbehüm bihim yevmeizin le habir

Adiyat Suresi Anlamı

Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle.
1. O harıl harıl (savaşa) koşanlara,
2. (Tırnaklarıyla yerden) ateş çıkaranlara,
3. Sabahleyin akın edenlere,
4. Tozu dumana karıştıranlara,
5. Derken bir topluluğun ortasına dalanlara yemin ederim ki,
6. Şüphesiz insan, Rabbine karşı çok nankördür.
7. Ve kendisi de buna şahittir.
8. Gerçekten o dünya malını çok sevdiği için katıdır.
9. Bilmiyor mu ki, kabirlerin içindekiler fırlatılacak.
10. Ve sinelerin içindekiler derlenecek.
11. O gün Rableri onların bütün yaptıklarından haberdardır.

“Bir Kimsenin Rüyasına Girmek İçin” üzerine 23 yorum

    1. Öncelikle kişinin ismini zikredebilirsiniz. Tabii ki anne ismiyle birlikte. Sonrasında ise aklınızdan geçirebilirsiniz.

  1. Hocam sevdiğim adama karşı ne dese yaptım haklı olduğum halde gidip özür diledim bana ümit verdi çekti birşey demeden gidiyorum dedi herzamanki hali dedim engelledi beni şok oldum sonra 12 gün sonra bir mevzu için kavga etme bahanesiyle engeli kaldırdı aşırı inatçı barışmak için yalvarmamı bekledi ama yapmadım böyle durumlarımı onun için paylaştığımı biliyordu laf sokuyordu dalga geçer gibi sildim numarasını 5 gün sonra falan hattını değişti eski hattına döndü benim hala eski mesajları dahi silmediğimi biliyor 5 gün sonra falan baktım ordan da durduk yere aklına geldim heralde silmiş engellemiş aklın sıra beni süründürmeye çalışıyor hiçbir tepki vermedim ne yazdım ne aradım nede peşine düştüm zaten yüz vermedm yalvarmadm sildim diye gitti alıştı salak bana bende sonra canım acıyordu ya şedidel batşiyi okudum o gün bir ağırlık uyku hali daralma oldu sizce etkisini göstermeye başladı mı o gün tabi onu yaptım Allah’ım sen kimin haklı haksız olduğunu en iyi bilensin dedim ağladım sonra yine kıyamadım okumaya ?? hocam çok mu salağım çok mu temiz seviyorum bilmiyorm ama sevgimden en ufak dahi ona yanlış yapmadığımdan onu kırmadgmdan eminim bilinçsiz en ufak sözümde dahi durmadan özür dileyip gönlünü etmeden durmazdım ??

    1. Allah’tan hep hayırlısını dileyin. Allah’ın izniyle hak ettiğiniz sevgiye kavuşacaksınızdır. Zira evleneceğiniz kişi sizin mutlak kaderinizdir.

  2. Merhaba hocamben çok zorda kaldı m iş yok ,para yok,borçlar artıyor,kira ödeyemedim 5 aylık oldu nereye başvuru yaptım tamam denildi ve iptal oldu ben artık kesin üstümde birşeylerin olduğunu düşünüyorum benim bunlardan arınmak için ne hapmam gerekiyor uardım edin ne olur yegemim kibrit çöpleri ile ruh çagırıp istegin soruları sorup cevsplamasını istedi ve bir çok şeyide ögrendi bu dogrumu yardım edin lütfen ben kafayı yiycem

  3. Selamun Aleyküm hocam. Bu duayı şuan yoğun bakımdaki annemle rüyada konuşabilmek için yapsam işe yarar mı ?

      1. bire bir diyaloğu rüyada nasıl yapabiliriz acaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. saygılar

  4. Hocam ben istediğim kişinin rüyasına girdim o kişi ertesi gün beni aradı işte rüyasında gördüğünü filan söyledi ama ben o gün kendimi aşırı yorgun hissettim bu normalmidir?

    1. Bu durumu yaşamış olmanız çok doğal, zira bu tür havas uygulamaları oldukça enerji ister. Eğer bu enerjiye yeterince sahip değilseniz yorgunluk hissetmeniz de kaçınılmazdır.

    1. Bu bir havas uygulamasıdır. Sitemizde bu konuları fazlasıyla inceledik. Lütfen o konulara bakınız.

  5. Bunu sevdiğin kişinin ailesinin rüyasına girip ikna etmek için yapabilirmiyiz

  6. bir kisiye degil de bircok sayida kisiye akrabalara ayni sekilde gorunebilir miyiz ayni mesaji vermek icin? eger gorunebilirsek her birine ayri ayri 70 kere mi okunur yoksa bir islemle hepsine gonderme yapilabilir mi ?

    1. Boş yere hiçbir şey zaten yapılmamalı. Her yapılan şeyin bir gayesi olmalı. Bunlar eğlence araçları değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: