Zenginlik Getiren Uygulama

Zenginlik Getiren UygulamaÇoğu kardeşimizin aklında Zengin Olmak İçin Ne Okumalıyım? Zengin Olmak İçin Hangi Dua? Zengin Olmak İçin Ne Yapmalıyım? gibi bir takım sorular vardır. Kul olarak bizim ilk yapmamız gereken, Yüce Rabbimize şükretmektir. Bizler şükrettikçe Ğaniyy sıfatıyla nimet ve rahmet hazineleri sonsuz olan Allah-u Teala verdiği nimetleri artıracaktır. Unutmayın ki, bir kulun Rabbinin nimetine şükretmesi, öncelikle kulun kendisine yarar sağlayacaktır. Bu bağlamda sizlere tecrübe edilmiş bir uygulama paylaşmak istiyoruz. Zenginlik Getiren Uygulama olarak anılmakta. Şartlara riayet edildiği müddetçe Allah’ın izniyle muvaffak olacaksınızdır.

Zenginlik Getiren Uygulama İçin Yapılması Gerekenler

Aşağıdaki vefki Pazar günü güneş doğduktan hemen sonra gül ve safran karışımı bir mürekkep ile temiz beyaz bir kağıda yazınız. Burada dikkat edilmesi önemli noktalar yazılacak gün ve mürekkep. Kesinlik pazar günü güneş doğduktan hemen ilk 1 saat içinde yazılmalı. Kullanacağınız mürekkep de safran ve gül suyu ile olmalı. Tüm yazma işlemi yapılırken abdestli olunması da şarttır. Yazma işlemi bittikten sonra temiz bir naylona 7 kat sarmanız gerekmektedir.

Vefk tamamen hazırlandıktan sonra daima abdestli bir şekilde 41 gün boyunca yanınızda taşımanız gerekmektedir. Yanınızda derken kıyafetinizin iç kısmında bir yerinde olabilir. Hanımlarımız özel günlerinden dolayı istisna olarak o günlerde abdestsiz olarak taşıyabilirler. 41 gün boyunca üzerinizde taşırken, günde 7000 kere olmak şartıyla Ya Kafi Ya Ğaniyy zikrini yapmanız gerekmektedir. Günlük zikir sayısını tek seferde okumanız gerekmemektedir. Tüm zikri günün belirli zamanlarına bölebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken husus, taşıma esnasında ve dolayısıyla okuma esnasında abdestli olunmasıdır. Bahsettiğim gibi hanımlarımız özel günlerinde abdestsiz olarak zikirlerine devam edebilirler.

Bu vefki sadece 41 gün ile sınırlı kalmayarak dilediğiniz kadar üzerinizde taşıyıp, zikrini yapabilirsiniz. Ziyadesiyle faydalı bir zikirdir. 41 gün olmadan bile bir çok kardeşimiz Allah’ın izni ve vefkin enerjisiyle emellerine ulaşmışlardır. Hiç ummadığınız yerden size farklı yollardan nimetler gelecektir Allah’ın izniyle. Tüm bu faziletlerden Allah’ın izniyle sizlerin de faydalanmasını istedik. Her nimet bizim için birer imtihandır. Bu sebepten dolayı, Yüce Rabbimizin bize verdiği ve vermediği her nimet için şükredelim. Allah dualarımızı kabul eylesin. Amin!

Yazılacak Vefk

Zenginlik Getiren Uygulama

Diğer faziletli havas uygulamalarımızı tecrübe etmek için lütfen BURAYI tıklayınız.

“Zenginlik Getiren Uygulama” üzerine 19 yorum

  1. SELAMLAR EFENDİM zenginlik getiren uygulama KİTABI SATILIK MI NERDEN BULURUM YARDIMCI OLURMUSNUZ LÜTFEN

  2. SAYIN HOCAM HAYIRLI AKŞAMLAR.
    7000 ADET YA KAFİ YA GANİY zikrini inşâAllah yapabilmek için gerekli olan VEFK’ini yazdırabilmek için bir üstadımızdan yardım almak istiyoruz. Bu konuda Allah rızası için yardımınız olabilir mi.?

    Hâk Teâla sizden razî olsun.

  3. Bunun için yapabileceğim bisey varmi acaba Kızım olması için hayırlı sağlıklı bir kiz evlâdı.

    1. Öncelikle sağlıklı olması için dua edin ve şükredin. Emin olun bu sizin için daha hayırlısı. Zira nice aileler var; kız erkek ayırt etmeden, sadece sağlıklı bir evlatları olması için uğraştıkları halde, evlatları olmuyor.

  4. Hocam bu vefki yazabilecek birisi varmı? çünkü doğru yazmak lazım ve bu malzemeler herkeste yok bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

  5. Hocam yoğunsunuz biliyorum..Sizden ricam var..Bu hafta sevmek sevilmek kısmet baht şans açıklığı için vefk paylaşacacaktınız..Henüz daha internet sitesine yükleme yapmamışsınız..onu merak ettim..Hayırlı günler diliyorum

    1. Notumu aldım. Çok yoğun olduğum için yükleyemedim ama ilk işim o olacak inşallah.

  6. Selamun Aleykum Hocam
    Bir isyerimiz var butun sıkıntilar üst üste geliyor. Tüm kapilar tek tek yüzümüze kapaniyor. uzun süredir böyle 10 yil kadar. Artik dayanicak gücüm kalmadi psikolojik olarak. Isimizi acacak bizi bu durumdan kurtaracak ne yapabiliriz.

    1. Değerli kardeşim! Allah öncelikle yardımcınız olsun. Sitemizde ziyadesiyle rızık duaları bulunmaktedır. Onların içinden, içinize sinenleri uygulayabilirsiniz.

  7. Hocam şansımızın bahtımızın kısmetimizin açılması için yada sevmek sevilebilmek için elinizde bu türden vefk varmıdır? Eğer böyle bir vefk mevcut ise paylaşırsanız benim için mükemmel olur

    1. Biraz zaman verin. Haftaya paylaşayım. Mümkün olduğu kadar tecrübe edilmiş olanları öncelikle paylaştığımız için haliyle zaman almakta.

  8. selamun aleykum
    değerli paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
    söylemiş olduğunuz vefk’i normal kalemle yazsak olabilir mi?
    selameti dua ile

    1. Safran ve Gül suyu ile yazmak vefkin esas uygulamasıdır. Nitekim bu karışımları hazırlamak zahmetli olabiliyor. Eğer safran ve gül suyu ile karışımı hazırlayabilirseniz her zaman olduğu en makbulüdür. Şayet bunu hazırlayamazsanız, o zaman sadece ama sadece kurşun kalem ile yazmanız gerekmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: