Erba’in-i İdrisiyye Dokuzuncu İsm-i Şerifi

Çok faziletli Erba’in-i İdrisiyye’lerin dokuzuncusunu bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. Şimdiye kadar paylaştığımız diğer 8 tane İsm-i Şerifi aşağıda bulabilirsiniz:

Erba’in-i İdrisiyye Birinci İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye İkinci İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye Üçüncü İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye Dördüncü İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye Beşinci İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye Altıncı İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye Yedinci İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye Sekizinci İsm-i Şerifi

Dokuzuncu İsm-i Şerif

Erba'in-i İdrisiyye Dokuzuncu İsm-i Şerifi

Okunuşu
Ya Samedu min ğayri şebihin fela şeye kemislih, ya Samed

Anlamı
Ey Kendisinin hiçbir benzeri bulunmayan, herkes Kendisine muhtaş olup, Kendisi hiçbir şeye muhtaç olmayan ve hiçbir şey Kendisine benzemeyen. Ya Samed.

Faziletleri

  1. İçki, zina, kumar gibi kötü şeylerden tevbe edip kurtulmak isteyen kişi, perşembe gününden başlayıp 3 gün oruç tutmalı. Bu üç gün içerisinde her türlü hayvani gıdalardan ve haram işlerden uzak durarak perşembe günü imsaktan sonraki ilk saatte, cuma günü imsaktan sonraki 5. saatte ve cumartesi günü imsaktan sonraki 2. saatte bu ismi şerifi 1000 kere zikrederse, tüm kötü alışkanlıklarından kurtulur ve Allah-u Teala onu hidayete erdirerek, doğru yola kavuşturur. Allah-u Teala bunu yapana lütf-u keremiyle Nasuh Tevbesi nasib eder. Bu saaatlerde okuyamayan kardeşlerimiz 3 gün boyunca günde 1000 kere olmak üzere bu zikri herhangi bir saatte yapabilir.
  2. Davranışları kötü olan biri bu davranışlarını düzeltmek isterse bu ism-i şerifi sürekli zikretmelidir. Eğer bu zikre devam ederse tüm kötü davranışlarından kurtulur. Kişinin davranışları ne kadar bozuk olursa olsun Allah-u Teala bu ismi sürekli zikredenin davranışlarını düzeltir.
  3. Eşi aldatan biri eşinin onu aldatmasını istemiyorsa, bu ism-i şerifi safran mürekkebiyle temiz bir kağıda yazıp, aldatmamasını isteyen kişinin kıyafetine gizler. Aldatan kişi bu yazıyı üzerinde taşırsa, artık o kimse eşi dışında kimseyle birlikte olmaz.
  4. Bu ism-i şerif Allah-u Teala tarafından Yuşa Aleyhisselam’a indirilmiş ve Yuşa Aleyhisselam da bu ismin bereketiyle halkını ıslah etmiş ve onları yola getirmiştir.
  5. Açlıktan ve yoksulluktan endişe eden ir kimse bu ism-i şerifi sürekli zikrederse, Allah-u Teala o kimseyi hem manevi olarak hem de maddi olarak doyurur. Allah-u Teala’nın gücü şüphesiz her şeye yeter.
  6. Bu ism-i şerif oldukça kemali bir isim olduğundan, bu zikre devam edeni Allah-u Teala bütün söz ve davranışlarında kemale erdirir. Bütün herkes işlerinde ona yönelir.
  7. Bir kimsenin ne muradı varsa bu ism-i şerifi 9000 kere okumalıdır.
  8. Eşler arasında nedensiz bir geçimsizlik varsa, eşlerden biri diğerini sevmiyorsa bu ism-i şerifi porselen bir fincan ya da tabağa yazın ve daha sonra temiz bir su ile yazıyı bozun. Su da eşlerin her ikisini de içirilirse, Allah’ın izniyle aralarındaki muhabbet tekrar artar.
  9. Aralarında husumet olan iki kişinin düşmanlığının ortadan kalkması için bu ism-i şerifi misk ve safran ile temiz bir kağıda cuma günü imsaktan sonraki ilk saattee yazın. Daha sonra temiz bir suda yazıyı bozun ve suyu araları bozuk olan taraflara içirin. Allah’ın izniyle suyu içen kişilerin arasında husumet kalmayacaktır.
  10. Bu ism-i şerifi her gün 1000 kere okuyanın günahları sevaplara döndürüldüğü gibi bunu okuyan kişi de artık günah işlemek istemeyecektir.
  11. Kocasının kendisini terk etmemesini ve kendisinden başka kimseye bakmamasını isteyen bir kadın, bu ism-i şerifi bir kaseye yazsın ve daha sonra o kaseden eşine suyu içirsin. Suyu içtikten sonra artık eşi kendisinden ayrılmaya tahammül edemez.

Diğer paylaşımlarımızdan haberdar olmak için BURADAN lütfen Youtube kanalımıza abone olmayı ihmal etmeyin.

Sponsorlu Video

“Erba’in-i İdrisiyye Dokuzuncu İsm-i Şerifi” üzerine 13 yorum

  1. Merhaba hocam , psişik güçlerimi geliştirmek için dua arıyordum da mümkünse bu konuyla ilgili paylaşım yapar mısınız

    1. Öncelikle 6. hissi güçlendiren dualar ile başlayabilirsiniz. Bu dualar sitemizde ziyadesiyle mevcut.

  2. selamünaleyküm, sizi yıllardır takip ediyorum ve paylaşımlarınızdan yararlaniyorum hakkınızı helal edin. paylaştığnız gizli ilimler cok ilgimi cekiyor ve sabırsıklıkla devamını bekliyorum.

    1. Allah sizlerden de razı olsun. İnşallah en kısa zamanda yeni dualar paylaşacağız.

  3. Hocam bayadır dualar paylaşmıyorsunuz.. Nerelerdesiniz? Sizden bir ricam var.. Eğer uygunsanız hayırlı bir kısmet için evlilik yapmak için benim için vefk hazırlarmısınız? Gerekli olan ücretini sizin hesabınıza yatırırım

    1. Maalesef vakit ayıramadık. Ama Allah’ın izniyle tekrar eskiden olduğu gibi paylaşımlara devam edeceğiz. Bugüne kadar tek kuruş asla ücret talep etmedik, etmeyeceğiz de. Sizlere tavsiyem de Allah’tan ümidinizi asla kesmeden, dualara devam edin. Muhakkak karşılığını er ya da geç göreceksinizdir.

  4. hocam 9000 defa demişsiniz tek birgünde mi yoksa pazartesi 1000 salı 1000 vs vs olur mu

    1. Daha çok paylaşılacak dualar var fakat zamandan dolayı hepsini dijital ortama dökmek vakit alıyor. İnşallah en kısa zamanda yeni paylaşımlar olacaktır.

    1. Hocam iyi akşamlar evladımın zina yapmaya tövbe edip Allah’a yönelmesi için ne yapmalıyım tsk

      1. Sitemizde bununla alakalı zinadan men duaları, imana yönelme duaları mevcut. İnceleyip okuyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: