Faziletli Nurun Ala Nur Duası

Faziletli Nurun Ala Nur DuasıKıymetli Dostlarım! Gayb alemi nedir? Gayb alemine ait varlıklar nelerdir? Gayb alemini görmek için dua var mı? gibi sorularınız bizlere gelmekte. Bu sorulara cevap niteliğinde bir yazı yayımlamak istedik. Faziletli Nurun Ala Nur Duası hikmetleri bakımından oldukça faydalı bir duadır. Bu dua ile nice sır kapılarının sizler için açılacağına Yüce Allah’ın izniyle şahit olacaksınızdır. Duanın okuma usulüne dikkat etmeniz mühimdir. Duanın uygulanışına geçmeden evvel azim sırlarla dolu faziletlerinden birkaçını sıralamak istedik;

Nurun Ala Nur Duası Faziletleri

  1. Karanlıkları aydınlatır. İçinde bulunduğunuz buhrandan sizleri çekip çıkarır
  2. Ayetin melekleri sizleri ziyarete gelerek, onları hissedersiniz.
  3. Melekler sizi gece rüyanızda gayb aleminin kapısından geçirerek dolaştırırlar.
  4. Gayb aleminin varlıkları sizlere gösterilir.
  5. Birçok gizli sırlara bu dua ile vakıf olabilirsiniz.
  6. Kalbinizden nur taşarcasına ferahlık hissedersiniz.
  7. Yüzünüz hiç olmadığı kadar nurlanır. İnsanların size olan bakışları hayretle artar.
  8. Hiçbir gözün görmediği, hiçbir kulağın işitmediği sırları rüyanızda görür ve işitirsiniz
  9. Muhakeme kabiliyetiniz ve anlayışınız bu dua ile artacaktır.
  10. Damarlarınızda dolaşan kanın aydınlandığını hissedersiniz.

Faziletleri ne kadar yazmaya kalksak da satırlar yetmeyecektir. Duayı yapmaya başladığınız andan itibaren zaten kendinizde olan değişikler tercümanımız olacaktır. Lakin burada asla unutmamanız gereken bir husus vardır; Kesinlikle sizlere açılan bu sırları başkaları ile paylaşmayın. Aksi halde bu sırlar verildiği gibi sizden geri de alınır ve bir daha bu tarz bir uygulamada muvaffak olamayabilirsiniz. Bu sebepten dolayı kardeşlerim sırları kendiniz muhafaza ve tecrübe edin. Şimdi gelelim Faziletli Nurun Ala Nur Duası nasıl uygulanır onları anlatalım.

Faziletli Nurun Ala Nur Duası Uygulanışı

Öncelikle olmaz olmazı size açıklamak istiyorum. Evvela tüm okuma, herhangi bir sebepten bölünmeden ve tek celsede, sadece ama sadece aynı yer ve öğle ezanından sonra yalnız olduğunuz bir mekanda yapılacaktır. Okumayı 40 gün boyunca ara vermeden her gün (sadece hanımlarımız regl durumlarında ara verebilirler) aynı yer ve zamanda yapmanız gerekiyor.

Okunması Gerekenler

12 kere İhlas Suresi
12 kere Kadir Suresi
124 kere aşağıdaki ayet-i kerime

Arapçası

Faziletli Nurun Ala Nur Duası

Okunuşu

Allahu nurus semavati vel ard, meselu nurihi ke mişkatin fiha misbah, el misbahu fi zücaceh, ez zücacetü ke enneha kevkebun durriyyuy, yukadu min şeceratin mubaraketin zeytunetin la şarkiyyetin ve la ğarbiyyetin, yekadu zeytuha yudiu ve lev lem temseshu nar, nurun ala nur, yehdillahü li nurihi mey yeşa, ve yedribullahül emsale lin nas, vallahü bi külli şey’in alim.

Sitemizde yayımladığımız diğer havas uygulamalarından faydalanmak için lütfen BURAYI tıklayınız.

Diğer dua videolarımızı kaçırmak istemeyen kardeşlerimiz lütfen BURADAN Youtube kanalımıza abone olsunlar.

“Faziletli Nurun Ala Nur Duası” üzerine 24 yorum

  1. sa hocam ben amerikadan yaziyorum sizlerlen tanismak isterdim cok guzel bilgiler vermissiniz Allah razi olsun

  2. 40 günün sonunda dilerseniz bırakabilirsiniz. Lakin ara ara okunulması tavsiye ediliyor.

  3. Selamın aleyküm hocam bunu 40 gün dediginiz gibi günde 124 defa okuduktan sonra 40 gün sonra etkisinin devam etmesi için günde en az kaç defa okumalıyız yine 124 mu hergün yoksa haftada 1 gün 124 defa okusak etkisi devam edeemi

    1. Sadece belirtilen zamanlarda okunulması gerekiyor ama eğer zamanınız yoksa mecburen yatsıdan sonra okuyabilirsiniz.

  4. Hocam elbette Allaha dua etmek için icazet gerekmez fakat bu gibi havas uygulamaların üstadlardan izin alınması gerekmezmi Allah razı olsun

    1. Siz el vermek denile icazetten bahsediyorsunuz ama bu uygulamaların onunla alakası yok. Bunları sizin tabirinizle icazetsiz uygulayabilirsiniz. Bize çok fazla dönüş oluyor. Birçok kardeşimiz bu uygulamalardan faydalanıyorlar. Sizler de faydalanabilirsiniz.

  5. Hocam bu bahsettiğiniz dua izinlimidir icazeti varmı? Aslında bütün dualarınız icazetlimi? Değilse nasıl okuyabiliriz?

    1. Allah’a dua etmek için bir de icazet mi alacaksınız? Allah aşkına yapmayın. Bu tarz şeylere kulak asmayın.

    1. Siz de mecburen ara vererek yapın. İnşallah muvaffak olursunuz diğer kardeşlerimiz gibi.

  6. öğle namazından sonra demişsiniz çalışanlar nasıl bu uygulamayı yapacaklar… ara vermeden demişsiniz ama hafta sonları sadece bu süreci tamamlamamız uygun olur mu ?

    1. Üzülerek söylemeliyim ki sadece öğle ezanından sonra yapılan bir uygulamadır. Sadece hafta sonları yapılamaz. Arkadaşlarımız öğle ezanında sonra yaptılar ve muvaffak oldular. Akşam ezanından sonra da siz deneyebilirsiniz ama bunun asıl usulü öğle ezanından sonra olanıdır.

    2. Selamun aleykum benim cok ic yakan cikisi olmayan bir derdim var.Anlatsam ağlarsiniz , hayatta bu da mi olurmus dersiniz, benim acımdan saclariniz agarir o derece ciger parcalayan bir durum. Hicbir cikis bulamiyorum.Acaba en mucizevi dua hangisidir kac zamandir epey terkipler okudum.Mevcut durumda degisme olmadi.Şu an bu mesaji aglayarak yaziyorum. Bana Allah icin yardim edin

  7. Allah razı olsun kardeşim. Emeğiniz için tşk ederiz. Çok değerli bilgiler paylaşıyorsunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: