Abdülkadir Geylani Hazretlerinin Besmele Duası

Abdülkadir Geylani Hazretlerinin Besmele Duası

Abdülkadir Geylani Hazretlerinin Besmele DuasıEvliyaların Sultanı Seyyid Gavs-ı Azam Şeyh Abdülkadir Geylani (k.s.) Hz.leri’nin bu mübarek hizibi birçok sırlar ihtiva eder. Bu sırlar zamanla kişinin itikatına göre hediye olarak verilir. Siz siz olun size verilen sırları izin verilmediği sürece paylaşmayınız. Aksi halde bir daha size sır verilmez. Abdülkadir Geylani Hazretlerinin Besmele Duası vird edebileceğiniz kıymetli bir duadır. Besmelenin hikmetleri zaten malumunuz. Besmele 19 harften oluşuyor ve bu hizibde de 19 tane besmele var. Çoğu yazılarımda bahsediyorum ve sürekli de bahsedeceğim. İnanın altın verseler bu duaya değişmeyiniz. Zira bu duanın sırları altından da değerlidir. Farklı uygulanışlar mevcut. Gönlünüze hangisi siniyorsa onu okuyunuz.

Okunacak Abdülkadir Geylani Hazretlerinin Besmele Duası:

Bismillahirrahmanirrahim
Allâhümme innî eselüke bi hakki bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi hurmeti bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi fadli bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi azameti bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi celâli bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi cemâli bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi kemâli bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi heybeti bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi menzileti bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi melekûti bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi ceberûti bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi kerâmeti bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi senâi bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi behâi bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi Kibriyâ bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi sultâni bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi bereketi bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi ızzeti bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi kuvveti bismillâhirrahmânirrahîm.
Ve bi kudreti bismillâhirrahmânirrahîm.

İrfa’ kadrî veşrah sadrî ve yessir emrî. Verzuknî min haysü la yahtesib.
Bi fadlike ve keramike ya men hüve kef hâ yâ ayn sâd hâ mîm ayn sîn kâf ve es’elüke bi celâlil ızzeti ve celâlil heybeti ve ceberûtil azameti en tec’alenî min ıbadikes salihîn ellezine la havfün aleyhim ve lâ hüm yahzenûn.
Bi rahmetike ya erhamerrahımin ve en tusalliye ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed… (Burada ihlasla dileğinizi söyleyiniz).

Besmele Duası Arapçası:

Besmele Duası
Besmele-Duası-2
Besmele-Duası-3

Uygulanışı:
1- Sırlara vakıf olmak için vird edinip sayısız ve sürekli okuyabilirsiniz.
2- Önemli bir hacet için seher vakti yani imsak vaktinden 45 dk önce kalkılır, abdest alınıp 2 rekat namaz kılınır, ardından 786 defa Besmele okunur, ardından 132 defa dilediğiniz herhangi bir salavat okunur ve bu dua okunup bitirilir. UNUTMAYINIZ! Allah-u Teala için samimiyetle okunan besmeleler ve salavatlar makbuldür.
3- Herhangi bir dileği olan kimse Besmelenin yukarıdaki hizbini 118 defa okuduktan sonra dileğini söyleyerek dua ederse, Aziz ve Azim Allah’ın izniyle istediğine kavuşur.
4- Her gece yukarıdaki hizib 19 kere okunur.

Faziletleri:
Bu konuda bahsettiğim gibi bu duanın faziletleri gerçekten saymakla bitmez. Yine de bir kaçını yazalım. Bu duayı sürekli her gece okuyan evliyalar listesine yazılır, ömrün boyunca duan kabul olur, Cenneti görmeden ölmezsin, Cennetin meyvelerinden ve serin ırmaklarından tadarsın, dünya ve ahiretle alakalı hayırlı dileklerin anında kabul olur. Sana sırlar verilir. Bu sırları iyi koruyun ve izin verilmediği sürece kimseyle paylaşmayın. Bunlar ledün ilmine ait sırlardır ve kıymeti bilinmesi gereklidir. Bir gün ne demek istediğimi anlarsınız İnşaAllah.

Sitemizde yayımladığımız diğer faziletli duaları tecrübe etmek için lütfen BURAYI tıklayınız.

NOT: Sadece Youtube kanalımızda paylaşacağımız diğer sırlı dua ve video paylaşımlarımızı kaçırmamak için lütfen BURADAN kanalımıza ücretsiz abone olmayı unutmayın.

“Abdülkadir Geylani Hazretlerinin Besmele Duası” üzerine 120 yorum

    1. Öyle bir şart yok ama bu duanın ne kadar faziletli olduğunun farkına varırsanız siz zaten ömrünüz yettiğince bu duayı okumaya gayret göstereceğinizden eminim.

  1. Selamün Aleyküm hocam. Okunacak pek çok güzel dualar olunca hepsini okumak mümkün olmayınca haftalık program yaptım. Günlük okumaların peşinden haftalık okuma sırasına göre okuyorum. Mesela Besmele Duasını pazar akşamları okuyorum. Cevşen, Celcelutiye, Yasin, Hızır Duası, Sekine, Virdi Settar, Salavatlar gibi duaları haftada bir sıraya göre okuyorum. Doğru mu yapıyorum yardımcı olurmusunuz. Selamlarımla.

    1. Aleykümselam. Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsunuz Zaten hepsini bir arada okumanız imkansız. Her zaman önerdiğimiz; İçinize sinen, sizi cezbeden duaları okumanızdır. Okuduklarınız epey vakit alan dualar olduğu için belirli bir aralığa yayarak okumanız faydalı olacaktır. Allah dualarınızı kabul eylesin.

      1. Hocam verdiğiniz bilgiler beni memnun etti. Sizlerden Allah Razı Olsun. Eskiden beri namazımızı kılar doğru yoldan ayrılmadan hayatımızı idame ettirirdik. Fakat iş-meslek konusunda biraz hırs yaptık kredi ile işleri büyütmeye kalktık. Kredi ile birlikte maalesef işlerimiz tersine gitmeye başladı. Halbuki kredi işleri tarzımız değildi. Hocam bu sıkıntı ile öyle güzel dualarla tanıştım ki tarifi imkansız. Verdiğiniz dualardan da çok faydalandım. Emeklerinize sağlık. Sizlerden de dua bekler işlerinizde kolaylılar dilerim.

  2. O kadar güzel dua ve virdler paylaşıyorsunuz ki bazen hangisini okuyacağımıza şaşırıyoruz. Besmele virdini hergün severek okuyoruz. Tavsiyeleriniz için Allah Razı olsun.

  3. Hocam iki rekat Allah rızası için namaz kılıyorum 786besmele çekiyoruz132selavat okuyoruz sonrada 19defa o duamizi okuyup en niyetmizi soyluyoruz…buraya kadar anladım peki bir defami bunu yapicaz yada kaç gün devam edecez.birde hocam ben ayrıldığım isimle tekrar evlenmek için okuyabilirmiyim bu duayı ..

    1. Evlenmek içim okuyabilirsiniz. Çok faydalı bir duadır. Hacetiniz kabul oluncaya kadar devam edebilirsiniz.

  4. Esselamun aleykum ve rahmetullah.Allah razı olsun ben bu duayı yeni öğrendim sizin siteniz karşıma çıktı iyice öğrenmiş oldum.siz en sonda ne demek istediğimi anlayacaksınız inşallah yazmışsınız belli ki bu duayı okuyup etkisini görmüşsünüz.peki siz nasıl uyguladınız bu duayı sizde her gece mi okudunuz yada günlük ne kadar okudunuz? Şimdiden Allah razı olsun inşallah.

  5. Selamün aleyküm hocam öncellikle böyle kıymetli bir duayi paylaştiginiz için teşekkurler ben anlayamadim yanlişlik yapmamak adina sormak istiyorum
    1. seher vaktinden once kalkip 2 rekat hacet namazi kilincak
    2. 786 besmele çekilecek
    3. 19 besme hizbi serifi 19 kere okunacak
    4.ifra kadri ile başlayan dua 132 kere okunup niyetimizi Rabbimden istiycez
    Siralama dogrumu yanliş mi bildirirseniz çok sevinirim

  6. Allah razi olsun. Bu dua’nın Arapca yazısını arįyordum. Sizin sitede buldum çok teşekkür ederim

  7. Hocam hasta kızım var bana yardim edin Rabbım sifa sını verir ins okumak cok onemlı bende okumak istiyorum kac defa hastanın uzerıne okumak gerekir yada nasıl daha iyi yapsam faziletli Olur bıde Facebook da adresiniz varmı

    1. Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda inşallah şifasına kavuşur. Şifa dualarını okumanızı tavsiye edeceğim.

    2. Selamünaleyküm hastalar icin kirk gün boyunca hastaya 41 Fatiha okuyun cok faidesini görürsünüz

  8. Her gece 19 defa okuyun demissiniz ya her defasinda 786,tane besleme
    Cekilecekmi bide 118,defa oku yazir onu da okunmaya başlarken 786 defa besmele cekecekmiyiz…. Cvb verirseniz mutlu olurum

  9. Hocam selamun aleyküm yaklaşık 6 aydır çok kötü günler geçiriyorum depresyon hastasıyım dua kervanınıza benide katın bende duanızı bekliyorum bu besmele’i şerifi de okuyorm Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. (AMÎN)

  10. Selamun aleyküm. Kardeşim bu besmele duasının arapca yazılışını paylaşırmısınız.

  11. Selâmün Aleyküm Mucizedua

    Soru 1 = Gece 19 defa okuduktan sonra konuşabilirmiyiz yoksa dünya kelamı etmeden uyuyacakmiyiz

  12. Merhaba hergece 19 okunur . Peki yanlışlıkla 19 gecersek bir sıkıntı olurmu çünkü ben gectimde ?

  13. Merhaba Hergece 19 defa okuduktan sonra dünya kelamı etmeden hemen uycakmıyız yoksa 19 dan sonra konuşa bilirmiyiz

  14. Merhaba besmele çekip mi ihlas süresini okuyacaz yoksa direk ihlas suresini okuyacaz duamızı edecez ?

  15. Hocam benim görüşmem gereken biri var ve ona ulaşmam o kadar imkansız ki onun bana ulaşması ve onunla görüşmem için bu duayı okursam faydasını görür müyüm?

  16. ALLAH dan baska kimsem yok yalniz yasiyorum ve hastaliklarla mucadele veriyorum gercekten psikolojik ve bedenen zor durumdayim ALLAH icin banada bir fatiha yada besmele duasi okuyunca bana ve cumle hastalara gonderin lutfen site yonetimine selamlar huzur buldugum tek site ADİM ALPER

  17. Öncelikle hizmetleriniz için Allah razı olsun. Sormak istediğim bir kaç soru var. Cevap verirseniz çok sevinirim.
    Site çok güzel, faydalı bir site ancak girişte aşk büyüleri yazısı neden var? Burada Allah kelamından, dualardan, hadislerden bahsediliyor. Büyü kelimesinin orada ne işi var anlayamadım. İkincisi ben bunu yazıcıdan direk çıkarıp anneme versem okuması için (bilgisayar kullanamıyor) hakka girer miyim?
    Teşekkür ederim

    1. Yazıcıdan çıktı alabilirsiniz, aşk büyülerine gelince; Onun adı artık öyle olduğu için. Yoksa zararlı olanları zaten paylaşmıyoruz.

  18. Ben Abdul kadir Geylani soyundanim ve bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Dualarınızı Allaha tam teslim olarak yapın.Sadece okumak işe yaramaz .isterseniz bin kere okuyun.Ama öyle içten okursunuz ki o bir okuyuş bile rabbim tarafından kabul bulunur.Olmayan seyler icin zorlamayın vardır sebebi.Allaha inanın güvenin.Namazınızı kılın ve rabbimden bekleyin.Çok dara düstügünüzde yetiş Geylani deyin ? Allah sizin icin hayırlı neyse onu verir emin olun…Ben bir seyidiyeyim ve geceleri zikir yapar Yaradana sıgınırım.bu tavsiyrmdir.Yaradana emanetsiniz

    1. Canım benim keşke tanışabilsek. Bende sıkıntılı anlarımda Yetiş Ya Abdulkadiri Geylani diyorum.

    2. Duayı olmuyor ise bırakın demek yanlıştır. Bu konu da binlerce hoca duada ısrar ediniz diye tavsiyede bulunuyor. Birde geceleri yaptığınız ibadetin reklamını neden burada herkese göstermek istediniz onu anlamış değilim. İbadetin gizlisi makbuldür. Sevabı gider böyle yapınca bilginize

  19. Selâmün aleyküm sevgili hocamız ve değerli din kardeşlerim size kısa bir şey söylemek istiyorum bana bir hastalık musallat oldu çok çare aradım sonunda rabbim bana güzel kapılarını açtı elhamdülillah ve seyidi Abdülkadir hazretleri benim eşimin dedelerinden biridir ve ben onun hakkında çok şey işittim ve son zamanlarda bu mübarek gavsı çağırmayı rabbim bana nasip etti ve günden güne daha iyiye gidiyorum inşaallah darda zorda olan tüm ümmeti Muhammedin imdadına yetişir ve hepimizin dualarını yüce Rabbimize götürür ve yüce Rabbim de bu mübarek zatın hatırına bizleri bağışlar ve korur inşaallahuteâlâ gerçekten kardeşlerim ben çok acı çektim ve hep rabbim den niyaz ettim bana hayırlı bir kapı açsın diye elhamdülillah doğru yolu buldum sizde imdadınızı bu mübarek zata verin Rabbimize gönderin inşaallahuteâlâ sizinde derdinize derman olsun inşaallahurrahman allaha emanet olun saygılar ?

  20. Selamin aleykum kardesim, zikir konusu oyle basit bir sey degilmis anladim, her buldugumuz zikiri cekmek ne kadar doğrudur? Abdulkadir Geylani cekiyormus ama manada nasil bir yerdeydi ki bunlari cekiyordu! Bebege leblebi yedirirsek bogulur, _sadece bu zikirden bahsetmiyorum_acaba biz bu zikirleri cekince goreceklerimizi yasayacaklarinizi kaldirabilecek seviyede miyiz? Kardesim lutfen yazdiklarimi yanlis anlamayin asla karalamak istemiyorum aksine,yillardir kendimce ne yapabilirim diye didinip durdum. Bilip bilmeden bize uygun mu bilmeden her gordugumuzu vird edinmek abartili sayilarca cekmek, bizleri zora sokabilir! Allah korusun. Allaha emanet olun.

    1. Zararli olabilecekleri emin olurn zaten paylasmiyoruz. Bazen insanlar en ufak zikri kaldiramiyorlar. Bu kisinin enerjisine bagli bir durumdur.

  21. selamün aleyküm

    bu verdiğiniz bilgiler çok güzel. ancak insanları namaz ve güzel ahlak ile nasıl getiririz diye yardımcı olabilir miyiz acaba .

    gaib yada gaibe kaç tane ne okursam bu olur diye bakıyor. bu tehlikeli. biz önce bir tam kamil ile

    düzgün niyetimiz olsun işte hocamın bahsettiği tertipler atom bombası etkisi yapar.

    biiznillah herkesin duası kabul olur. ama zamanı beklemek sabır gerektirir.

    allaha emanet olun.

  22. sevgili hocam ledün ilmiyle ilgili bir durum yaşadım bilginize ihtiyacım var çok dardayım

    1. ledün ilmini Allah kaldıramayacağı kula zaten vermez. kehf süresinde hz. hızırın yaptıklarına hz. musa dayanamıyor ledün ilmini kaldıramazsın diyor hz. hızır, hal böyleyken size nasıl verilecek bu ilim? peygamber kaldıramıyorken? verilseydi dardayım demezdiniz zaten bunu kaldırırdınız. sanırım yaşadığınız başka bişiyi bu ilimle karıştırıyorsunuz.

  23. Müsaade ederseniz iki sorum olacak:
    132 Efendimizin isminin ebced değeri malum.uygulamada selavat sayısı 133 verilmiş.bir yanlışlık mı var yahut başka bir sebepten midir? farklı sitelerde sayı 132 zira..
    Ve uygulamalardaki sayıya tek seferde ulaşmak mı lazımdır? Günlere hatta haftalara yaymak acaba doğru olur mu?
    Şimdiden sağ olun..

    1. Hatirlatma icin tesekkürler. 132 olmasi gerekiyordu, düzeltildi. Uygulamayi tek seferde yapmak daha dogrudur.

  24. Size bir sorum olacak suleyman bin mukatil kimdir internette boyle bir duasi var her kimki sabah namazindan sonra bu duayi 100 kere okursa allah onun dualarini kabul eder eger duaniz kabul olmazsa allah benm ismime lanet etsin der saygilarimla cevapinizi bekliyorumBismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es’elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*)İ

  25. Ben bu duayı yaptım. Gece okudum fakat okuma esnasında bişeyler görmeye başladım. Normal bir durummudur anlamadım.

  26. Ne olur cvp yazın gerçekten sıkıntım büyük yilardir rabim e yalvariyorum etmediğim dua kalmadı bütün internet sitelerini gezip buldugum tüm dualarla dua etim zamanım i var olmayacakmı bilmiyor ama vazgeçmek istemiyorum bu duayı okuyacam ama nasıl okunucak ne vakit kactane sadece dilek 8cin

    1. Bazi dualarin zamani vardir. Dua davet demektir. Siz davet ediyorsunuz, Allah-u Teala icabet ediyor. Ama dualarin kabulü farkli farkli olur. O yüzden siz yilmadan devam edin. Okunus sekilleri zaten yazimizda belirtildi.

      1. Benim sıkıntım eşim sadece beni sevmesini deyer vermesini istiyorum rabim den umudum var bunun için bi dua niz varsa yardimci olursaniz çok sevinirim

  27. Emekleriniz için sonsuz teşekkürler, Allah, yapmış olduğunuz hizmet için katından size mükafatını versin.
    Allah razı olsun

      1. Gerçekten bu duayı okuyunca dilegimz kabul olurmu ve dilek için nasıl ne şekilde okumamız gerekiyor benim tek bi dileğim var o gerçek olsun yeter bana

  28. Admin dua çok güzel dediğin doğru ledun ilminden bir sırlı dua dir.amma eksiktir o duasinin devamı var. Bu mübarek dualar ilmi olmayanın elinde ateş tir .dikkat etmek lazim

    1. Bu dua kesinlikle eksik degil. El yazmasi kaynaktan alinmistir. Herkes gönül rahatligiyla okuyabilir. Bu duanin ates ile de zerre kadar alakasi yoktur. Lütfen insanlari yanlis yönlendiren asilsiz yorumlar yapmayin.

  29. selamün aleyküm sayın üstadım sayın değerli hocam dün söylamiştiniz ama yararlandığım kitapların ismini veremem diye acaba tavsiye edebileceğiniz kitaplar varsa yazabilirmisiniz

    1. Piyasadaki cogu kitap eksik bilgi iceriyor. Cogu ticari amacla yapilmis. Asil kitaplar matbu degildir. Yani el yazmalaridir. Onlari da zor bulabilirsiniz. Bulsaniz bile bastan sona arapcadir. Arapcaniz yoksa bir sey anlamazsiniz.

  30. sacmalık emek hırsızları dıyorsunuz ınsanlar bunları bır bırlerı arasında paylasması ve sızınde vesıle olmanız daha guzel degılmı bu dusunceye herkes katılırsa o kadar hadısler gunumuze nasıl gelırdı sayfa sahıbı resmen sacmalamıssın

    1. Siz resmen okudugunuzu anlamayarak sacmalamissiniz. Dualarin insanlar arasinda paylasilmasindan yana bir sikayetimiz yok. Metnin birebir kaynak gösterilmeden paylasilmasini istemiyoruz. Eger biraz dikkatli olsaydiniz, yazilarin altindaki paylas butonunu görürdünüz ve bu sacma yorum ile vaktimizi harcamazdiniz.

  31. Selamjn aleykum hocam bu duayi her gece okumadan ònce namaz kilip 786 besmeleyi cekmemiz gerekmiyor degilmi.Her gece 19 defa okusak olurmu

    1. Lütfen bilmediginiz, sagdan soldan yarim ögrendiginiz, cahilce yorumlar yapmayiniz. Besmele her isin basi demektir. Süleymaniye Kütüphanesindeki el yazmasindaki kaynakta besmele ile basliyor. Size neye istinaden, hangi sahih kaynaga istinaden böyle bir sey diyorsunuz ve vebalini aliyorsunuz?????

      1. Iyi gunler.Bu duayi her namazin arkasindan okusak olurmu.Aliskanlik haline gelmesi acisindan soruyorum.Çok guzel bir dua Allah sizden Razi olsun boyle guzel dualarla bizi aydinlattiginiz icin….

        1. Bu dua çok faydalıdır. Sürekli vird edinebilirsiniz. Vakit hiç önemli değil. Anlamını bilerek okursanız nurun ala nur olur

  32. Hizibten kastınız irf kadri yazan yere kadar mı yoksa tamamı mı 118 kere okunacak 🙂 🙂

    1. Hayir hayir, burada duanizi edin yazan yere kadar bir okuma sayiliyor. 19 defa okunmasi iyi olur. Anlamini düsünerek okursaniz cok daha makbul olur.

        1. Cok soru sormaniz önemli degil ama ayni sorulari farkli farkli soruyorsunuz. Bir önceki mesajda zaten istedginiz vakit okuyabilirsiniz dedim. Istediginiz vakit demek ister namaz kilin ister kilmayin.

  33. Yıllardır vesveseyle uğraşan bu kardeşinize de dua edin. Dua edin ki içimde konuşan ses artık sussun! Dua edin ki YÜCE ALLAHA huzurla huşuyla ibadet edip dua edeyim. Öyle bir hastalık ki ihlasla dua bile edemiyorum sürekli melun şeytanın sesi Dualarınızı bekliyorum Beni yaşamaktan bıktıran bu vesveseyi ALLAH düşmanıma vermesin. YÜCE ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

    1. Besmele virdinde 19 Kez duayida okumalimiyiz yoksa 19 okumadan sorami altaki duayı okumaliyiz bende hastalığım için sifa istiyorum inşallah iylesirim bu duayla

  34. İŞALLAH ALLAH DOSLARININ SAYESİNDE DİLEĞİM KABUL OLUR.ALLAH HEPSİNİN MEKANINI CENNET EYLESİN.

  35. bu duayı ve bazı duaları bilgisayardan bakıp okumamız ne kadar dogru ezbere bilip okumak daha iyimi olur sizce ? yoksa bi farkı yokmu

  36. öncelikle dualar için teşekkür ederim hepsi çok faydalı hakkınızı helal edin bayanlar özel günlerde okuyabilirler mi?

        1. Bak sen sonuç alimiyim diyorsun bak hergün abdestli şu zikir leri yap sonuç garanti allahin izniyle 100 10 milyon dileğin olur 196 ya vehab ismini zikret 298 ya rahman 256 ya rahim 70 ya allah 70 ya kadir 129 ya latif bu esmalari zikret ne dilersen kabul dur itibarın artar insanların gözünde saygın biri olur sevilir sayılırsın sevdiğine kavuşursun böylece

        2. Kardeşim benimde nişanlımın ailesi beni hiç istemiyordu. Hatta annesi ölürümde gidip istemem o kizi diyordu. Ben bayagi bi zaman belli zikirler okumustum. Sana yarin yazayim belki bi faydam dokunur..

          1. Merhaba Ben de şuanda sizinle aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve sürekli araştırma içindeyim bana da yardımcı olur musunuz yaptığınız zikirleri söyleyerek şimdiden teşekkürler

          2. o zikiri benimlede paylaşırmısın aynı sıkıntı bende de var .

    1. Güzel kardeşim mürşid kula değil Allaha sorulur Allaha ulaşmayı dileyin boy abdesti alın perşembeyi cumaya bağlayan gece 4 rekatlık hacet namazı kılıp kimseyle konuşmadan uyuyun, İlk denemede görülmezse görülene kadar anlatıldığı şekilde uygulanır, Allahu Teala size en uygun olan mürşidi rüyanızda gösterecektir İnşaALLAH Her şeyin en doğrusunu Bilen Rabbimize Bilmediğimiz sayılarınca Hamdolsun

      “Mürşidi Olmayanın Mürşidi Şeytandır” (Hadisi Şerif)

  37. Allah razı olsun kardeşim Besmele ile birlikte güzel ve mübarek isimleri okumak muhteşem 🙂

      1. Internette arastirdigimda kimi kaynak once 786 besmele okunur sonra 133 salavat okunur ardından bu dua okunur diyor.kimi kaynakta ise bu dua 19 defa okunmali diyor.hocam hangisi dogru acaba? Hangisini yapmalıyız?

        1. Yazılarımı dikkatle okursanız, internette ne kadar yanlış bilgilerin dolandığını söylerim. Bu duanın çeşitli okuma metodları mevcut. Bizim sitedekileri gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: