Celcelet Zikri

Celcelet Zikri

Celcelet Zikri, kalbinizi nurlandırır, gönül gözünüzü açar ve rızkınızı genişletir. Sırlı zikirlerden biridir. Bu zikirle meşgul olan kişi huzurlu olur, gam ve keder kendisinden gider. Yapmanız gereken sadece sabah namazından sonra 72 defa Celcelet diye zikretmek. Bazı takipçilerimiz bize hemen soracaklardır; sadece sabah namazından sonra mı okunacak diye. Gün içerisinde de zikredebilirsiniz. Ama asıl zamanı ve adedi sabah namazından sonra 72 defadır. Bunu sürekli sabah namazlarından sonra 72 defa zikrederseniz, belirli bir süre sonra ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınızdır.

Sitemizde yayımladığımız diğer faziletli zikirleri tecrübe etmek isteyen kardeşlerimiz BURAYI tıklayabilirler.

NOT: Sadece Youtube kanalımızda paylaşacağımız özel sırlı zikir ve diğer videoları, siz değerli dostlarımızın kaçırmaması için lütfen BURADAN kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Celcelet Zikri

“Celcelet Zikri” üzerine 18 yorum

    1. Yapabilirsiniz ama asıl etkiyi namaz ile alırsınız. Zaten İslam’ın şartlarından biridir namaz.

  1. Ben bir kaç kere sabah namaza ondan sonra yaptım işe girmek istiyordum sabah yaptım öğlene aradılar çok güzel bir zikir

  2. Hocam iyi gunler 2 sorum olacak
    1. bu ismi ” Ya “sozcuyu artirmakla mi zikr yapicaz?
    2. Hangi hadis ve ya delile dayanarak bunu paylasiyorsunuz.
    Siteniz cok guzel Allah sizden razi olsun.
    saygiyla Azerbaycandan Ferdi.

  3. Hocam demişsiniz ki belirli bir süre sonra ne demek istediğimizi anlıcaksınız neyi anlıcağız? bu DUA ne gibi özellikler kazandırır sizin dedikleriniz dışında?

  4. Sabah namazı mecburi mi yoksa daha iyi mi mesela gün içerisinde yaptık ama sabah namazında zikretmedik o şekilde de de olur mu?

      1. Kusura bakmayın ilk okumada anlayamamışım. Bir sorum daha var gönül gözü açılması derken kalp gözü anlamında mı yoksa başka bir anlamda mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: