Tüm Kalpleri Mıknatıs Gibi Çeken Dua

Tüm Kalpleri Mıknatıs Gibi Çeken Dua

Muhyiddin İbnül Arabi’ye ait olan bu hizbin orjinal ismi Mıknatısıl Ediyedir. Daha önceki yazılarımızda, yine buna benzer dua paylaşımlarımız olmuştu. Bu paylaşımlardan bazıları şunlardır:

Kalpleri Celp Eden Dua
Herkesi Size Aşık Eden Kuvvetli Dua
Aşk Kapanı Duası

Tüm Kalpleri Mıknatıs Gibi Çeken DuaMıknatısıl Ed’iye, nam-ı diğer tüm kalpleri mıknatıs gibi çeken dua, Arabi’nin hikmet içeren dua derlemelerinden bir tanesidir. Kendisi bu hizbin içine bazı sırlar saklamıştır. Mana aleminde kendisine öğretilen bu tüm kalpleri mıknatıs gibi çeken dua, adından da anlaşılacağı gibi kalpleri celb, gönülleri fetheder. Bunu vird edininen kişi tüm insü cin tarafından sevilir. İnsanların size olan bakışları değişecektir. Hem de kısa zamanda bunu kendiniz gözlemleyeceksiniz. İnsanlar arkanızdan iş çeviremeyecek. Eşiniz size olan davranışları değişecek. İnsanlar arkanızdan entriklar, oyunlar çeviremeyecek. Size kötü davrananlar artık size karşı çok iyi olacak. Tüm kötülüklerden emin olacaksınız. Daima meleklerin korumasını hissedeceksiniz.

Değerli Kardeşlerim!
Sitemizdeki kalpleri celb eden bu dualar kıymetini bilenler için birer hazinedir. Özellikle yalnızlık çeken, evlenmek isteyen kardeşlerimiz bunlar bolca okusunlar. Kısmet açmak için bu dualar biçilmiş kaftandır. İnanıyorum ki (Allah’ın da izniyle) bunları okuyup da halen daha kimse beni sevmiyor, sevgilim eşim yok diyen kalmayacaktır. Paylaştığım bu duayı sabah akşam en az 3’er kere okuyunuz. Tam kalıcı bir etkinin olması için, ara vermeden sürekli her gün okunulması gerekiyor.

Tüm Kalpleri Mıknatıs Gibi Çeken Dua Arapçası

Tüm Kalpleri Mıknatıs Gibi Çeken Dua
Tüm Kalpleri Mıknatıs Gibi Çeken Dua

Tüm Kalpleri Mıknatıs Gibi Çeken Dua Okunuşu

Bismillahirrahmanrahim.
Sübhane men el ceme külle cebbarin bi kudratihi ve ehata ılmühü bima fi berrihi ve bahrihi tehassantü bi esmai hilleti ekfaluha el azametü lillahi ve miftahuha. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. Allahümme bi nuri vechikeh fezni min eşrari halkıke vehfezni ya men setruhu cemilun ya vahiden kable külli ehadin ve ya vahiden ba’de külli ehad. La tekilni li ehadin bi hakk.
Kul hüvallahü ehad.
İ vallahi ehad. İ vallahi, i vallahi, i vallahi.
Allahus samed. İ vallahi, i vallahi, i vallahi
Lem yelid. La vallahi, la vallahi ,la vallahi
Velem yuled. La vallahi, la vallahi, la vallahi
Ve lem yekün lehü küfüven ehad. La vallahi, la vallahi, la vallahi.

Allahümme bi hakkı hazihissuratil acibetişşerifeti es elüke en tahcu beni min külli şerrin yenzilu minessemai ve min külli şerrin yehrucu minel ard. Ve min külli şerrin ma teliduhun nisau bi elfi. La havle ve la kuvvete illa billahil alliyyil azim.

Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

Bismillahirrahmanirrahim.
Kul e’ûzü birabbil felak. Min şerri mâ halak. Ve min şerri ğasikın izâ vekab. Ve min şerrin neffâsâti fil’ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.

Bismillahirrahmanirrahim.
Kul e’uzü birabbin nâs. Melikin nâs. İlâhin nâs. Min serril vesvâsil hannâs. Ellezî yüvesvisu fî sudûrin nâs. Minelcinneti vennâs.

Bismillahirrahmanirrahim.
Elhamdulillâhi rabbil’alemin. Errahmânirrahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtal müstakîm. Sırâtallezîne en’amte aleyhim ğayril meğdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin

Tüm Kalpleri Mıknatıs Gibi Çeken Dua Manası

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla.
Tahakküm ve baskıyı meslek haline getiren zorba zalimlere kudretiyle gem vuran ve karada ve denizde mevcut olan her şeyi ilmiyle kuşatan Yüce Allah Sübhan’dır; her türlü eksiklikten münezzeh ve her türlü kemal vasıfları ile muttasıftır. Ben de, O’nun, kilitleri “Azamet Allah’ın şanıdır.” ve anahtarı “Gerçek havl ve kuvvet yalnız ululuk ve azamet tahtının yegane sahibi olan Allah’a aittir.” kelime ve hakikatleri olan isimlerine sığındım.

Ey o birbirinden güzel isimlerin olan Yüceler Yücesi Allahım! Nur-u vechin hakkı için bu kulunu şerir kulların kötülüklerinden koru. Ey herkesten önce ve sonra tek olan ve kullarını en güzel şekilde koruyup kollayan Rabbim! Beni de muhafaza buyur. “De ki, O, Allah’tır, gerçe ilahtır ve birdir.” ayet-i kerimesi hakkı için beni kimseye terk etme. Yemin olsun ki Allah birdir.”Yemin olsun Allah’a ki öyledir” “Allah Samed’dir” “Yemin olsun Allah’a ki öyledir” “Doğurmamıştır” “Yemin olsun ki Allah doğurmamıştır” “Doğrulmamıştır” “Yemin olsun ki Allah doğrulmamıştır” “Hiçbir şey de O’na denk olmamıştr.” “Yemin olsun Allah’a ki, hiçbir şey O’na denk olmamıştır”

Allahım! Bu harika ve şerefi pek yüce olan İhlas sure-i celilesi hakkı için, beni gökten inen, yerden çıkan ve anaların doğurduklarından kaynaklanan bütün kötülük ve zararlardan koru. Bin “La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim” hakkın için duamı kabul buyur Allahım!

Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
De ki; O Allah bir tektir. Allah eksiksiz, Sameddir (Bütün varlıklar O’na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir). Doğurmadı ve doğurulmadı. O ‘na bir denk de olmadı.

Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
De ki; “Sığınırım o sabahın Rabbine, yarattığı şeylerin şerrinden. Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden, o düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!”

Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
De ki; “Sığınırım insanların Rabbine, insanların hükümdârına, insanların ilâhına, o sinsi vesvesecinin şerrinden. O ki, insanların göğüslerine vesveseler fısıldar. Gerek cinlerden, gerek insanlardan.”

Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
Hamd Âlemlerin Rabbi Allah’adır. Rahman’dır, Rahim’dir O. Hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) mâlikidir. Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet. Gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil.

Not: Sadece Youtube kanalında paylaşacağımız hiçbir yerde yayınlanmamış çok etkili muhabbet dualarını kaçırmamak için hemen BURADAN kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Sponsorlu Video

“Tüm Kalpleri Mıknatıs Gibi Çeken Dua” üzerine 24 yorum

  1. *S.a. hocam allah razı olsun öncelikle bu güzel paylaşımlarınız için şunu anlamadım sabah akşam 3 er defa okuyoruz dediğiniz şöylemi yanlışşsam düzeltin sabah namazından sonra 3 defa aksam veya yatsı namazından sonra 3 defa olmak üzere toplam 6 defa mı okuyoruz.
    *Yoksa sabah namazından sonra 1 kere öğlen veya ikindide 1 kere yatsı namazından sonra da 1 kere olmak üzere toplam 3 defa mı okumak gerekir.
    *Veyada sabah namazından sonra 3 kere okumak yeterlimidir ertesi gün sabah namazına kadar. Teşekkür ederim şimdiden.

    1. Sabah namazından sonra en az 3 kere ve akşamdan namazından sonra en az 3 kere olmak üzere okunur.

      1. allah razı olsumn cevap verdiğiniz için peki hocam ben akşam namazı kılamıyorum işimden dolayı fakat herhangi bir saatte yatsı namazı kıldıktan sonra da kafi olurmu.

  2. hocam hayırlı günler. özelden size yazdığım mesajlar ulaşmıyor, size ulaşabileceğim bir mail adresi var mı acaba?

  3. selamın aleyküm hocam ben işimin vardiyalı olmasından dolayı bu duayı günde sabah akşam 3 defa okuyamam gün içinde herangi bir saatte hergün sadece 3 defa okumaya devam etsem yine etki edermi acaba

    1. Sabah namazının akabinde tavsiye ediliyor, ama o vakitte okuyamayacaksanız herhangi bir vakitte.

  4. Bu duayi daha once hiç biryerde gormemisdim, hocam. Allah razi olsun. Nerden buldunuz? Ve arapcasini yazdığınız icin sonsuz tesekkur ederim.

    1. Daha böyle sayısız dualar var. Sitemizdeki tüm dualardan faydalanabilirsiniz. Hepsi kıymetli hazine değerinde dualardır.

  5. Hocam bu sorunun cevabını sitede yayınlar mısınız e postami açamıyorum şifreyi unutmuşum benim itikatim tam ocam hangi dua olursa olsun kubul olurmu düşüncesine kapılan başka kaybeder ben Allah için okuyorum ve şimdiden çok faydasını gördüm vesile siniz allah sizden razı olsun şifa Allah’tan saygilar

  6. hocam hayırlı akşamlar.herhangi şeye bir niyet ederek okuyabilirmiyiz yoksa genel okumamıdır hocam.

      1. Selamın aleyküm hocam bu tür dua lari telefondan okusam olurmu siz telefondan veya tabletin okunursa enerji ile ilgi sıkıntı olur demissiniz ben telefondan hergun 100 defa okuyorum bı sakıncası olurmu siz yardımcı ve vesilesiniz vesilelere sığınıyorum şifa Allah’tan

        1. Bir zararı olmaz elbette ama kağıttan okunulursa daha fazla enerji yoğunluğu olur. Bu sebepten dolayı ezberden ya da kağıttan okunulması her daim tavsiye edilmiştir.

      2. Selamun aleykum hocam.sizinle iletisime gecmem lazim lutfen allah icin hocam cok onemli.emailimde sorun var.size ozelden numarami attim.israfilsah

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: