Karunun Zenginlik Zikri

Karunun Zenginlik Zikri

Tarihte Karun’un ne kadar zengin olduğunu duymuşsunuzdur. Bu zikrin ismi de Karunun Zenginlik Zikri diye geçiyor. Ummadığınız yerden rızık kapıları açılır. Elinize toplu para geçer. Bunu sürekli okuyan kişi zengin olmadan ölmez. Tek şart aksatmamanız. Aşağıdaki esmaül hüsnalardan oluşan zikri yemekten önce 21 kere kere okuyup, yemeğe üfleyin. Günde 3 öğün sofraya oturuyorsanız sadece o zamanlar okuyacaksınız.

Okunacak Zikir:

Yâ Latîfu Yâ Hafîzu Yâ Hakîmu Yâ Vekîlu Yâ Allâh La ilâhe illallâh Muhammedur Rasûlallâh
Karunun Zenginlik Zikri

“Karunun Zenginlik Zikri” üzerine 56 yorum

  1. Bu zikri sadece ana öğünleri yerken mi yapıyoruz yoksa ara da yaptığımız atıştırmalıklarda da yapıyormuyuz.

  2. Hocam eger insan bir ögrenciyse ve işe gitmiyorsa bu güzel duayı okursa yinede eline bir yerden para gelir mi yada bu sadece çalişan insanlar için mi?

  3. Hocam bu zikri rizkin yanisira maneviyatimin güçlenmesi icinde gin içerisinde cekiyorum olur mu

  4. Hocam birsey sorabilirmiyim ben nereye gitsem hep bana sıkıntılı adamlar geliyor bu sorunu çözmek için dua varmıdır

  5. her okuyuşta suya veya yemeğe üflemek gerekiyor mu hocam?
    21.okuyuşta mı üfleyeceğiz sadece?

  6. Karun Bu Zikri nereden biliyordu ki o peygamberimiz zamaninda yasamamistiki….Asli varmidir bunun Gerci bende okumaya basladim ama bilemedim iste

  7. bu duayı suya 1 kere okusak ve o suyu herzaman çoğaltsak olurmu cevabıunız için ***** nolu telefona bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim

  8. Sevgili Admin bu zikri Karun’un yapmış olmasına imkan yok zira Karun Hz Musa devrinde yaşamıştı ve Muhammedur Resullallah Peygamber efendimiz (sav) dünyaya geldikten sonra kelime-i tevhidin sonuna eklenmiş ve ümmeti Muhammede bir şekilde öğretilmiştir zira Tevrat’ta son Peygamber’in bazı vasıflarından bahsedilmiş Ahmed ismi belirtilmiştir

    1. Karun okudu diye bir sey yok. Zikrin adi böyle geciyor deniliyor. Iyi okuyun lütfen.

    1. Yahu adam karunun salih oldugu dönemdeki zikri yazmış ayrıca karun zikri degil yaptigi zikir diyor farkındaysan herşeye bisey bulmayın Allah aşkına

  9. Hocam gunde bir kere yapsak olurmu yatsiyi kildiktan sonra bardağa ufliyip içsel
    Gunde bir kere

  10. Hocam ben bu Güzel duaya baslamayi cok istiyorum fakat birakabilirim diye dusunuyorum eger birakacaksam ozaman baslamayimmi hicc?? yada okursam paran olursa biraktin diye borca insan girmez degil mii??

  11. Hocam ben bu duayi misafirlikte okusam veya ailecek yemek yiyecegimiztee tam olmaz….. suya okusumda olur muu?? bazende yemegee?? birde bu duayi birakirsan zenginlik oldum diye oh zenginlik biter mii??

    1. Veren Allah almasini da bilir. Bazi dualarin terki olmaz. Bu da onlardan biridir. Suya da okuyabilirsiniz. Bunu sürekli okumaniz gerekecek.

  12. hocam işyerinde okuma gibi imkanım olmaz bu zikri sadece evde yediğim yemeklerin üzerine okusam etki edermi

  13. Merhaba yemeği kalabalıkta yiyoruz çalışma ortamından dolayı okumak için ortam uygun değil evde şuta üç öğünlük 63 kez okuyup her öğün içsek olur mu acaba okumak istiyorum fakat çözüm bulamadım

    1. Aslında yediğiniz her yemeğe içtiğiniz her suya okuyabilirsiniz. Bunu alışkanlık haline getirirseniz hayatınızdaki olumlu değişimleri hissedersiniz. 63 ü tek seferde okuyacağınıza önce bir suya okuyun için, sonra başka bir şeye okuyarak yer ya da içersiniz.

  14. Youğn çalıştığım için unuttuğum zaman oluyor.yemeği yedikten sonra aklıma gelip okuyorum yinede içtiğin şeye üflüyorum. İnşallah Allah`ım Kabul eder.

    1. Okumak enerjiyi yaymaktir. Tesiri o zaman artar. Suya niye okunuyor zannediyorsunuz. Su bilgileri kaydeder ve ictiginiz zaman bilgiler vücudunuzda dolasir.

      1. hocam yani sabah kahvaltısını ve akşam yemeğini evde yiyorum ozaman hepsinin üzerünemi okunup üflenecek

          1. Çok çabuk zengin olmak için hangi duayi omumaliyiz bilgi verirmisiniz

      2. Selamünaleyküm karun bu zikri nasil cekti hocam karun hz musa a.s iftira atipta onun beduuasiyla yerin dibine batmadimi butun servetini firavunla birlikte hz.musa as mahvetmek icin dokmedimi sasirdim yoksa benmi yanlis okudum ??????

        1. Karunun bu zikri cekmesi imkansiz musa a.s bedduasiyla sarayi ve askerleriyle birlikte yerin dibine batti

          1. Karun ilk baştan Musa’ya (as) uyanlardandı. Musa’nın (as) Allah’ın izniyle Karun’a verdiği belirli dualar ve Rabbimin (C.C) simya ilmini ona öğretmesi ile çok zengin oldu (simya ilmi ile belirli maddelerle altın yapma ilmi) … daha sonra şeytan (Allah’ın, Peygamberin (sav), bütün Peygamberlerin, meleklerin ve büyün salih kulların laneti onun üzerine olsun) Karun’u oyuna getirdi, ona dünyayı güzel gösterdi vs. Ona imandan yaklaştı ve Karun böyle zelil oldu.

            Şeytanın oyunlarından Allah bizi muhafaza etsin inşaAllah

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: