Sözü Dinlenen Sevilen Biri Olmak İçin

Sözü Dinlenen Sevilen Biri Olmak İçin

Sözü Dinlenen Sevilen Biri Olmak İçinDeğerli MucizeDua Üyeleri, yoğun ilginiz için teşekkür ederim. Bu kadar kısa bir zamanda 10.000 üyeyi aştık. Çok fazla mail alıyorum ve hepinize geri dönmeye çalışıyorum. 10.000 üyeyi aşmanın şerefine sizlere çok çok etkili bir sevilme ve itibar görme duası paylaşacağım. Evvela bu duayı bana öğreten çok muhterem Faslı dostum Faruq a buradan teşekkürlerimi sunarak Allah razı olsun diyorum. Sözü Dinlenen Sevilen Biri Olmak İçin bu dua keskin kılıçtır. Özel bir duadır ki, diğer paylaşımlarımda olduğu gibi başka sitelerde bulamazsınız. Bundan sonra ancak buradan çalabilirler. Bu duayla çok kişi sizin sözlerinize itibar edecektir. Sözünüz kabul görecek. Herkes tarafından ilgi göreceksiniz. Utangaç kişiler bu dua vasıtasıyla utangaçlıklarını atabilecekler. Saffat Suresi Müvekkel Meleği, Allah’ın izni ile size yardıma gelecektir. Duayı okurken alkolsüz hoş kokular sürünmeniz, ya da tütsü yakmanız etkiyi artırır.

Okunacak Dua:

Ve erselnâhu ilâ mieti elfin ev yezîdûn

Arapçası:

وَاَرْسَلْنَاهُ اِلٰى مِائَةِ اَلْفٍ اَوْ يَز۪يدُونَۚ

Okuma Zamanı ve Adedi:
3 veya 7 gün boyunca sabah namazlarının ardından 313 kere okuyunuz. 3 veya 7 gün 313 kere okuduktan sonra, diğer günler sayısız bu duayı vird edinmeniz gerekiyor. Sabah namazı sonrası en etkili zaman bu dua için, lakin bu vakitte okuma yapamayacaklar gecenin sessizliğinde okuyabilir.

Sitemizde paylaştığımız diğer sevgi ve aşk dualarını tecrübe etmek isterseniz lütfen BURAYI tıklayınız.

NOT: Sadece Youtube kanalında paylaşacağımız sırlı dua ve diğer dua paylaşımlarımızı kaçırmamak için lütfen BURADAN kanalımıza abone olmayı unutmayın!!!

“Sözü Dinlenen Sevilen Biri Olmak İçin” üzerine 25 yorum

  1. Hocam 3 gün okumakla 7 gün okumak arasında bi fark var mıdır ? 7 gün okusak daha mı etkili olur yani tam anlayamadım orayı.

  2. Merhaba bu 3 veya 7 günden sonra yine sabah namazı sonrası mı okunmalı yoksa günün dilediğimiz saati ve sayısı olurmu

  3. Mesela 313,diyorya bazen tesbihi karistiriyom 315 te ekmis olabilirim sır bozulurmu bastanmı baslamaliyim

    1. Bunlar anahtar gibidir. Onu kaçırdığınız zaman olmayabiliyor. Tavsiye edilen her zaman baştan başlanılmasıdır.

  4. Ben şimdi öğle namazı kıldım diyelim
    Hemen namazın ardından 3 veya 7 gün boyunca mi 313 kere okuyayım
    Yada sadece sabah namazı için mi geçerli

    1. Yazida ne yaziyor????? En makbul olani sabah namazindan sonra. Bunu okumaniza ragmen yine de soruyorsunuz.

    1. وَاَرْسَلْنَاهُ اِلٰى مِائَةِ اَلْفٍ اَوْ يَز۪يدُونَۚ

      Biz onu yüz bin, yahut daha fazla insana peygamber olarak gönderdik. – Sâffât 147. Ayet

  5. Hocam , bu duayı sabah saat 10 gibi okusak da olur mu,yani sabah namazı 5 gibi okunuyor , öğle de 13.00 da.yani demek istediğim geçerli olur mu.

    1. Hocam bir şey demeye unuttum,bu duayı okurken hep bismillah çekip mi başlayacağız

      1. Merhaba yazinizda konunuzun calinabilorliginden bahsetmissiniz ben sizi sanirim bir hirsiz vasitasiyla buldum baska bi siteden geldim buraya yoksa bu siteden haberim bile yoktu …sagolsuz alinti hirsizi…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: