4 Elementle Metatronun Gücü

4 Elementle Metatronun Gücü

4 Elementle Metatron GücüBu vereceğim bilgiler aslında altın değerinde. Doğada hayat veren 4 ana element vardır. Hava, su, ateş ve toprak. Bu 4 ana elementi 4 büyük Melek temsil eder. Cebrail A.S., Azrail A.S., Mikail A.S., İsrafil A.S. Eski Ahit’e göre bu 4 meleğin güçlerine sahip baş melek Metatrondur. 4 ana elementin gücü Metatronda birleşir. Bu zikirlerler, Hızır A.S.’a öğretilmiştir. Herkes bunları bilemez. Bilenin de doğaüstü güçleri olur.
Bu esmaların açılımlarını, herkes kaldıramayacağı için sadece 3 elementi paylaşacağız. Bu güçlere sahip olabilmeniz için 4 elementin de zikredilmesi ve son olarak Metatron zikri gerekiyor. Bir elementin zikri yapılmadığı zaman bir şey anlam ifade etmiyor. İşte bu yıllardır sır gibi saklanan esmalar…

Toprak Esması:

“Yâ Allahul Melikul Cebbaru”

Ateş Esması:

“Yâ Allahul Azizul Cebbaru”

Su Esması:

“Yâ Allahul Azimul Cebbaru”

Hava Esması:

“Yâ Allahul Kerimul Cebbaru”

Metatron Esması (Toprak, Ateş, Su ve Hava)

“Yâ Allahul KadirulCebbaru”

Düzeltme:
Yoğun istek üzerine tüm esmalar yazılmıştır.

NOT: Youtube kanalımıza BURADAN abone olmayı unutmayın lütfen!!!

Diğer havas uygulamaları ile ilgili paylaşımlarımızı BURADAN inceleyebilirsiniz

“4 Elementle Metatronun Gücü” üzerine 185 yorum

  1. Hocam merhaba Ben mesela arkadaşımla birlikte başlıcam başladık diyelim oldu ilk ben oldum arkadaşımın daha olmadı ona gücümün olduğunu söylesem ölürmüyüm?

    1. Ölmek de ne demek Allah aşkına!!! Öncelikle bir kimsenin ne zaman öleceğini ancak ve ancak Allah bilir. Lütfen bu tarz saçmalıklara son verin. Zikir oyuncak değildir.

  2. Hocam bu zikirleri yaptığım zaman müthiş bir baş ağrısı ve yüzümde hafif kızarıklık oluşuyor ..Bunun nedeni ne olabilir?

    1. Ağırlık yapabilir ama kızarıklıkla alakalı olmaması gerekir. Siz en iyisi bu zikre ara verin. Enerjisi fazla gelmiş olabilir.

  3. Selamın aleyküm hocam sizden Allah razı olsun sonunda bu esmaları hepsini paylaştınız Hocam ben bu esmaları 100 defa okudum20 30 okumadan sonra özellikle avuç içlerimde ve vücudumun diğer yerlerinde sızı hissettim bu neden oluyor cakralarimimi acıyor acaba eğer öyleyse hergün 100 defa düzenli okumaylada çok şey olur gibime geliyor

    1. Bunu düzenli okumalardan sonra daha net anlayabilirsiniz. Bazı kardeşlerimiz esmaların enerjileri de böyle hissediliyor. Siz yine de düzenli devam etmeye özen gösterin.

    2. Kaç gün okudun?
      Rica etsem Söyler misin?
      Ve yalnız tenha sessiz bir yerde mi okudun

    1. Kardeşim! Lütfen bu tarz saçma sorular sormayın. Bunun ne zaman etki edeceğinin bir sürü nedeni vardır. Sizin inancınız, uygulamanızın kuvveti, itikadınız vs vs. Bunları düşünerek yaparsanız zaten muvaffak olamazsınız. En doğrusunu Allah bilir.

  4. Hocam o zmn ben ateş esmasini ve son olarak da metatron esmasını okuyabilirim dimi??
    Ve kaç gün okumaliyim hocam❤?

  5. Hocam şimdi ateş esmasini kendi ismimin (rumeysa isminin) ebced değeri kadar zikir edip de son olarak metatron esmasini 1000 kez okusam olur mu❤

  6. vallahi siz tebrik ederim sabrınıza hayran kaldım.
    paylaşımlarınız için Allah razı olsun ..

  7. Daha yorumlari okumaya usenen ve ayni sorulari tekrar tekrar soranlar acaba usenmeden zikri nasil okuyacak? doga ustu guclerimiz olsun diye acele anlamlarini hissetmeden 7 gun okurum bittimi olacak?yoksa aman okudum hic birsey olmadi,yada okudum ama ters tepti gibi sacma sapan yorumlar.Admin kardesim gercekten sabriniza hayranim sizi yurekten tebrik ediyorum!!,verdiginiz zikir cok etkili,ruyalar degisecek kismini tecrube ettim,Allah sizden razi olsun,ilminiz artsin insallah!!

  8. Hocam normalde hepsi 1000 er kere okunacaksa günlük 5000 okuma yapmış olacağız yanlış anlamadiysam değil mi??

  9. Selamun aleyküm hocam bu esmaları tam olarak nasıl çekeceğiz mesela:
    Sabah namazından sonra toprak esmasını
    Öğleden sonra ateş esmasını
    Ikindiden sonra su esmasını
    Akşamdan sonra hava esmasını
    Yatsıdan sonra da metatron zikrini mi çekmeliyiz?
    Her birini 1000 kere mi çekmeliyiz veya istediğimiz miktarda mı?
    Son olarak metatron zikrinde hepsini birlikte mi çekeceğiz yoksa sadece Ya Allahul Kadirul Cebbaru kısmını mı çekeceğiz?
    Şimdiden Allah razı olsun hocam.

    1. Belir bir zaman ve sayı yoktur ama 1000 kere öneriliyor. Zaman olarak da yatsı namazından sonra olursa daha iyi olur. Ama tam zamanı yoktur. Sırayla da okuyabilirsiniz, tek tek de.

  10. Selamün aleyküm bisey soracaktım bu zikirleri nasıl bir sıralamayla okuyucaz ben tam anlayamadım kusura bakmayın sırayla 1000 er 1000 er mi yoksa hepsini beraber okuyucaz toplam 1000 defami ALLAH razı olsun

    1. Sırayla 1000er kere de okuyabilirsiniz ya da baştan sona 1er adet olmak üzere 1000 kere. Çok ağır bir zikirdir. Dikkat edin.

  11. Selamın Aleyküm Güzel kalpli kardeşim herşey için teşekkür ederim bir soru sormak istiyorum metatron zikrini tek başınamı zikir etmeliyiz yoksa diğer 3 element zikirleri ile mi zikretmeliyiz birde bunun yanında metatron esmalarını zikir etmeye başladığımdan beri bir hafifleme hissettim vesselam

  12. Öncelikle İyi Günler MucizeDua Ailesi
    Ben Uzun Süredir Bu Esmaları Arıyordum Sonunda Paylaşılmış
    Fakat Nasıl Yapılacağı Hakkında Bir Çok Soru Var.
    İşe Yaraması İçin Nasıl Ve Ne Kadar Okunmalı

  13. Ben bu esmaları okuduktan sonra sağ elime bi ağrı girdi normal mi birde çok hafiflemiş hissediyorum az biraz tırsmadım desem yalan olmaz 🙂

    1. ellerinin çakraları açılmış olabilir çünkü ana çakralar açılıncada biraz ağrı oluyor

  14. Esmalar için çok teşekkürler ama şunu Şorcam kaç kere okumalıyız ve etkisini ne kadar süre sonra görürüz çünkü okudum bişey olmadı lütfen cevap…

    1. Ergen mesajları atıyorsunuz ya, gerçekten komik oluyorsunuz. Okudum olmadı. Ne zannediyorsunuz siz??? Hemen kanatlanıp uçacağım mı zannediyorsunuz??? Daha neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Bu tarz mesajlara artık cevap verilmeyecektir.

  15. Hocam, Bu esmalar günlük kaç kere okunacak. Bir de bu esmaların kasemini yazar mısınız?

        1. Bunlar sırayla okunan esmalardır. Azimet dediğiniz en son olandır. Zaten çok kuvvetli esmalar.

  16. İyi günler Hocam. Sizinle dört elementin gücü hakkında özel olarak konuşmak istiyorum. Eğer araştırmalarım doğruysa dördüncü elementi tahmin edebiliyorum ve biliyorum. Sizden hava ve metatron esmalarının okunuşlarını bana mail olarak göndermenizi talep ediyorum.

  17. Hocam bu dua yı başka bir siteden kopyala yapıştır yapmış sınız sizden daha önce başka bir site paylaşmış en azından alıntıdır deseydiniz

      1. Hocam bayadır bu zikirleri çekiyorum.inançlıyım zikirlerin gcüne bi agırlık gibi hissetmiyorum üzerimde çekmeyede devam ediyorum.

  18. Kardes peki sen bu elementlerin zikirlerini çektin mi yani denedin mi sen bu güce sahip misin yani elementlere hükmeden Hızır Â.S gibi taşı altına çevire bilir hani merak ettim bu güce sahip isen hala burda ne işin var insanları bir aydınlat ayrıca arkadaşlar bu işler öyle kolay değil şu esmayı bu kadar oku şu olur bu olur inanın bu kadar basit değil elimde 10 tane havas kitabı var kenzul havas ve adını duymadığınız daha bir çok kitap var çoğu şeyleri denedim ama zannedildiği gibi hemen olmuyor ayrıca şunu da söyleyeyim bu işte yeni değilim tam on yıldır uğraşıyorum ayrıca arkadaşlar bu iş nasip işi her haltı yiyip günahlara dalıp sonra iki zikir çekmeyle hiç bi şeye hükmedemezsiniz önce o gücü hak edeceksin sonra gerisini Allah verir anlayan anladı.

  19. Bana hava esmasini soylenene kadar böyle msjlar gonderecem allah rızası için bana yollayın bu siteye gönderemiyor iseniz faceme yollayın
    …………………..vs…

  20. Herhalda hava esmasi şöyledir
    Ya allahul alimul cebbaru
    Yada;Şöyle
    Ya allahul musavvirul cebbaru
    yada $öyle
    Ya allahul mutekkebirul cebbaru
    Şifreli bir şekilde bana bunlardan bitanesi deyin

  21. Lütfen benim faceme yollayın inannin kimseye söylemem benden sır çıkmaz Ne desem boş biliyorum her ınsanın fikri ve akıl görüşü farkıdır belki kimse bunu kaldıramaz bn kendime güveniyorum lütfen bana gönderin kimseye soylemem

  22. 4 Büyük Melek bütün İslami kaynaklarda isim olarak geçiyor. Metatron diye melek ismi hangi islami kaynakta geçiyor söyler misiniz?

  23. Hocam bu gücü niye herkes kaldiramaz sahip olmaya ve niye paylasmak istemiyorsunuz sebepini yazarsaniz cok sevinirim….

  24. Sadece Bi Tanesine Sahip Olmak Mümkün Değilmi
    Bide Bu Bilgileri Denediniz Ve Oldu Mu ?
    Son Olarak Yaptıktan Sonra Geri Dönme Durumu Oluyor Mu

  25. Hocam okadar bunca insanı kendinize yalvartmayınız , hocam ama yinede emek vermiş siniz sağolun hocam bize önereceğiniz başka du varmı. Hocam yani orda bilgi diye birşey yok.

  26. No olur abi bu benim 5 yaşından beri hayalim işte 15yasındayım hala hayalim bunu keyfim için istemiyorum bunu iyiyilik için yapacaz herkezle mesaj gönderiyor nolur (matatron ve hava esmasını gönderin.

  27. Başmelek diye bahsettiğiniz metatron musevilikle bağlantılıdır.Kuran’da ve müslümanlıkta yeri yoktur.Ama kabaladan bahsediyorsanız o başka tabi.

  28. deyerli arkadaşlar insan kaldırabileceyi yükü kaldıramazsa altında ezilir düğa ve zikirlerde böyledir ilk etapda sayı hocanın verdiyi zikri duğa ile haşır neşir olunki hamdım andım pişdim olabilelim böylelikle zaten yazılmayan zikir otomatıkmen akla kalbe geliyor ve bir kapının kilidini acmıs gibi oluıyorsunuz tavsiem verien zikirlerihuşu ile okuyınkı okuduğunuz zikir zaten bilinmeyeni size getiren dir

  29. çok güzel şeyler paylaşmışsınız iyi güzelde insanlara bu tür bilgiler vermek yanlış bence şimdi sizden duydukları için tamamlamaya çalışacakalr ve google dan kim bilir nerelere girilecek. yanlış şeylerde doğabilir. bu tür konular hafife alıncak şeyler değil. ama öğrenilmeyecek birşeyde değil. hoca paylaşmamakta haklı. ama konuyu açtığı için de haksız. arkadaşlar bu tür şeylere kafa yormayın ben hocanın söylediği bütün bilgileri zorda olsa öğrendim. ama baya oluyor burda görünce şaşırdım sadece. bilgi amaçlı da olsa paylaşılması zararlı…….

  30. Hocam bize büyü yapılmış ne yapsak başarılı olamıyorum bu esmalari okusak hayatımız da güç kazanabilirmiyiz malum ne yapsak elimizde kaliyor

  31. rica etsem bana hepsini atarmısınız bide nasıl yapacagımı güzel bir açıklama yaparsanız çok sevinirim

  32. Metatron meleği ile iletişim için sanırım Pentagram Davut Yıldızı ve Kuvars Taşı kullansak o bizi bulur yanlış bilmiyorsam yine de emin değilim

  33. metatron filan herneyse bilgi paylaşmak iyidir ama eksik bilgi kişileri yanlışa götürmesin sakın kişileri yanlışa sevketmek amacınız olmadığına süphem yok ama eksiği tamamlamaya çalışmayacakmı kimse ? internet zımbırtısında yogun bilgi kirliliği varken eksik bilgi vermek bence yanlış bir fiil 4 elementin birleşimleri filan herhangi devam bilgisi yokmu yani yaratılışı anlatan elementlerin eneden birleştiği nasıl birleştiği birleşen elementlerin esmaları nedenleri yani baana şunu bunu yap böyle olur demenize gerek yok sadece ateş yakıcıdır sıcaktır şundan oluşmuştur sebebi budur insan için önemi filan yazıları okurken bütün beklentim buydu 🙂

  34. SAyin admin, benim sorum konunun disinda olucak simdidden ozur diliyorum ama nereye yazicagimi bilemedim. Sorum Fatiha suresinin hadimini cagiran uygulam ile, bu sizin sayfanizda yer almiyor ama kime danisicagimi bilemedigim icin sizin bilginize danismam doguru olur diye dusundum, Bu uygulamada 1000 fatiha okunuyor ve her okunusun arkasindan bir diger daveti var o okunuyor , be kendimi samanladim ve her okuma bir dakika suruyor ve hepsini okuyup bitirimek 16 saat suruyor, benim sorum eger bilginiz varsa bu uygulaminin baska bir yolu varmidir acaba? Tesekkur ederim,

  35. birinini çok seviyorum o kişininde beni sevmesini istiyorum.amam bu işi büyü yoluyla değilde dua yoluyla yapmak isityorum bi duası varmı

  36. Peki bir soru sormak istiyorum. Bu esmalara sahip olmak için ne yapmak gerek? Çünkü çok merak ediyorum ve uygulamak istiyorum.

          1. Es selamu aleykum benim ismim m.salih bu konuda kendime güveniyorum bunları kaldıracağını da inanıyorum lütfen allah rızası için hava esma sı ve metatron esmasi yollar misiniz ?

    1. Sitemizde mail ile ulasabilirsiniz demedigimiz sürece, hic bir bilgiyi paylasmiyoruz. Bu bilgi de onlardan. Üzgünüm. Bu bilgiyi ifsa edemem.

      1. Peki bu bilgiye nasıl ulaşırız. Yani ben dogaustu guclere gonul vermis birisiyim gercekten uzuldum

      1. Mrb hocam sitenizi ilk defa gördüm baya bilgiler var.insanların bilgilenmesi ve bu bilgiler doğrultusunda hareket etmesi gayet iyi ama bu bilgileri yanlış amaç için kullanılması onlar için çok kötü sonuçlar doğurabilir. Şimdiden Allah razı olsun hocam.

      2. BENİM GERÇEKTEN BİRÇOK ÖZEL GÜCÜM VAR. Uzun yıllardır Parapsikoloji ile ilgileniyorum ve insanlara yardım ediyorum. Birkaçını sayayım: geleceği rüyamda görebiliyorum hatta kehanetlerim bile var bir liste tutuyorum örneğin bu yıl olacakalrdan birkaç tane sayayım sizlere yanardağ patlamaları olacak, okyanus tabanlarında ise volkanik patlamalar olacak ve bunun sonucunda birkaç tsunamş yaşanacak bunlar gerçektende Dünya’da olacak şeyler.. 2-rüyamı yönetebiliyorum yani örneğin rüyamda bir kız arkadaşımla denizde gemideysek ve gemi batıyorsa ben o sıra beynimi kullanabiliyorum farkındalığımı arttırıp kendi hareketlerimi kontrol ediyor ve dümene gidebiliyorum gemiyi batmaktan ve onca insanı ölmekten kurtarabiliyorum. 3-telekinezi, telepati, akıl okuma, geçmiş öğrenme, pirokinezi gibi daha birçok parapsikoloji alanında hiç çalışmadan neticeye ulaştım. yani kendiliğinden elimden daha 7yaşındayken okulun tuvaletinde en yakın arkadaşıma sinirlendiğim için ateş çıktı gerçekten inanılmazdı ve ben kendi kendime onu yönetmesini öğrendim çoğu zaman sinirlenince ellerimi sıktım çünkü insanlardan bunu saklamak gerekliydi. 2016 yılında birkaç kız arkadaşımı kavgada dayak yerlerken gördüm ve telekinezi ile karşı taraftan onları kurtardım. 2017de telekinezi akıl okuma pirokinezi neredeyse bütün enerjimi kullanarak varımı yoğumu harcadım ve birkaç kız arkadaşımı tecavüzden kurtardım gerçekten zekada işin içindeydi o sırada ve ben beynimin hepsini kullanarak hareket etmeye çalıştım. arkadaşlarımın önünde saç göz rengi değiştirdim herkes inandı bana kanıtladım. BEN GERÇEKTEN İYİLİK ADINA ÇALIŞIYORUM.. EĞER BANA İNANMIYORSANIZ SİZE YEMİN EDEBİLİRİM HATTA ŞÖYLE DİYEYİM; BU YAZDIKLARIMIN İÇİNDE 1TANE BİLE YALAN VARSA ALLAH’IM ŞUAN BENİM CANIMI ALSIN! Bu sıralar ruh gücümün, beyin gücümün, enerjimin çok azaldığını hissediyorum çünkü etrafta psivampirler varyani enerji çalan insanlar ve cinler. artık özel güçlerimi bağlamak için bana büyü yapıyor insanlar çünkü çok kıskanıyorlar ve insanları kurtarmam bazılarının zoruna gidiyor. Psişik, Spiritüel ve Ruhsal ilerlemem için bu duaya gerçekten çok ihtiyacım var… Çoğu arkadaşımın başına gelenleri hissedebiliyorum onlar anlatmasa da benim hislerim ve hareket beden dili okuma kabiliyetim işe yarıyor ve ben onlara yardım etmek istiyorum. İŞTE TAM BURADA BENİM ŞUANKİ GÜCÜM BUNCA İNSANI KURTARABİLMEK ADINA YETERLİ OLMAZ DAHA BÜYÜK İŞLER İÇİN DAHA BÜYÜK BEYİN GÜCÜ VE DAHA ÇOK ÖZELLİK KAZANMAK DAHA ÇOK ENERJİ GEREKECEK.. Lütfen bu duanın tamamını bana gmail yoluyla atın nolur çok büyük sevap kazanacaksınız. Hatta benimle gmailden iletişime geçin ben size birşeyler öğreteyim sizde bana öğretin aramızda bir bilgi alışverişi kurulsun hem birbirimizin kişisel gelişimine destek olmuş oluruz hem de parapsikoloji adına yapmayı istediğiniz her ne varsa size öğretebilirim..

          1. çok teşekkürler iyiki varsınızz. hergün 1000er defa hepsini mi okumalıyım? regl dönemlerinde de okunabilir mi?

          2. Evet hepsini 1000er kere okunulması önerilmektedir. Regl iken okuyabilirsiniz. En az 21 gün ara verilmeden okunulması gerekir.

          3. Hocam bu esmalarda devamlılık esas mı mesela siz 21 gün demişsiniz en az 21 gün okuduk diyelim sonra bıraksak etkisini kaybedermiyiz esmaların etkisini?

          4. Devamlılık zikirde esastır. Ama bunlar ağır zikirler olduğu için, 21 gün sonra başka zikirlere yönelmenizde fayda vardır. Biraz ara verdikten sonra tekrar bu uygulamaya dönebilirsiniz.

          5. Hocam bunlar günde 1000kere yapıcaz da 5tanesini birlikte mi yapıcaz yoksa 1 tanesi günde bin kere

          6. Bir sitede Ama Metatron isminde ibranice isimler var demissiniz ,“Yâ Allahul KadirulCebbaru” ise Metatronun esmasi,ibranice isimler neresinde bu zikrin?

          7. Arkadaslar admin kardesimiz defalarca ayni sorulara cevap vermis, soru sormadan yorumlari okusaniz zaten sorunuzun cevabini bulacaksiniz,genelde ayni sorular bosu bosuna mesaj kalabaligi.Admin kardesim sizi sabrinizdan dolayi gonulden tebrik ediyorum! Simdi soruma gelebilirim :)). Bu zikri okurken gorulen rehber ruyalar yorumlatmak icin anlatilabilirmi?yoksa gizlimi kalmali?

          8. Anlayışınız için öncelikle Allah razı olsun. Bu ve diğer zikri yapan arkadaşlarımız zikrin tabiatı geneliyle haberci rüyalar görmektedirler. Tavsiye edilen odur ki, mümkün olduğu kadar bu rüyaları kimseye yorumlatmayın. Rüyalarınızı mümkünse not alın. Hatta başucunuzda kalem ve kağıt bulundurun ki rüyalarınızı unutmadan not edin. Sonra kendini yaşadığınız olaylarla ilişkilendirin. Böylelikle zamanla rüya yorumla kabiliyetiniz de artacaktır. Uzun lafın kısası, rüyalarınızı kimseyle paylaşmayın.

        1. selasmunalerykum sen ne kadarda yazsanda eksık ben buldum mevzuyu…ama yanlışklık olursa sıkıntıdıd buuyuk oluyor ..sen eksık ver insanlar araştırma yapsın herşeyuı çıkarabılıyorsun uz…saygılar

          1. Kimse burada bir şeyler ispat etmek zorunda değil. Bu tarz mesajlar uygun değildir. Özellikle iletişim adreslerinin verilmesi.

        2. Kardeşim benim sana en büyük tavsiyem namaz kılmıyorsan namaz kıl hem farzdır hem de bu konuda senin enerjini yükseltir ama yalnız Allah rızası için kıl. Bol bol dua et normal zikir çek. Tövbe et. Allah tarafından bu kabiliyetler verildiği için bol bol şükret. Bunların yanında bu zikride çekebilirsin tabi ki. Ve bu kabiliyetlerini yalnız Allah rızası için kullan. Kibirlenme. Uzun lafın kısası tam anlamıyla mümin ol ol ki Allah sana daha fazla verdin ve bu sıkıntılardan kurtarsın. Bir de naçizane senden isteğim bunları nasıl yapıyorsun bana da anlat bende sana duacı olurum. Selametle

        3. Merhaba Hilal hanım .size nasıl ulaşabilirim.size ihtiyacım var.bana yardımcı olabilir misiniz.mail adresim su. *******@gmail.com

        4. O kadar şeyler yazmışsın sanki filmlerden alıntı gibi bende merak ettim valla şimdi peki bende senin gibi olabilirmiyim bir bakıma bu duaları okursam duanın hepsi bende var.hava su ateş toprak ve metatron nasıl yspmam gerek.

        5. Hilal erkmen Nasıl olacak bu duayı bayadır okuyorum ezberimde banada ögretirmisin gerçekten.bekliyorum.

        6. Hilal Hanım merhaba,

          Sizinle mutlaka iletişime geçmem lazım. *******@yahoo.com adresine iletişim bilgilerinizi atar mısınız ?

        7. *****@*******.*** lütfen banada öğretirmisin benimde insanlara faydam olsun cevabınızı bekliyeceğim sabırla..Allaha emanet olun..

        8. Benimde bu tür şeylere ilgim var. Banada birkaç şey öğretirmisiniz. Söz veriyorum kötü birşey için kullanmayacağım

        9. Mrb selma ben:)sıten den sızın yazdıklarınızı okudum ve sızjn samımıyetınıze ınandım eger sızde ıstersenız sızdeb yardım almak bıseyler ogrenmek ısterım kabuş edersenız tabı benjnde basıma ufak bı sıkıntı geldı 5 aydır kyrtulamadım :((rıca etsem bana yardım edermısınız

      3. Mrb bu verilen megatron zıkırlerının adet sayısını belirtir misiniz günde kaç defa okunacak gibi

          1. Admin kardesim,bu guzel ve degerli zikiri bizimle paylastiginiz icin oncelikle tesekkur ederim,dun gece basladim Allahin izniyle,zikirde gecen esmalarin bir kacini ruyamda gormustum ondan icimden okumak geldi,niyetim doga ustu gucler degilde,bilmeden anlattigim icin kaybettigim rehber ruyalarimi tekrar gormek icin okuyorum ve masallah hic zorlanmadan kolaylik ve huzurla okumayi Rabbim nasip etti.Size sorum ben mesela gece hepsini birlikte 1000 defa okudum 5000 oldu,mesela gunduzde okumak geliyor icimden yururken,isteyken sayisiz okumak geliyor, bu zikirin abdestli ve kibleye karsi oturup cekilmesi sarti varmi? Gece oyle okuyorum ama gunduz olmuyor!

          2. Allah sizlerden de razı olsun. Abdestli olunmasında fayda vardır ama illa zikredilirken abdestli olunacak değildir. Zira yatarken dahi insan zikirle meşgul olabilir. Beğendiğiniz tüm zikirleri sayısız da okuyabilirsiniz. Ben inanıyorum, o haberci rüyalarınızı en kısa zamanda İnşallah tekrar göreceksiniz.

      4. Çok çok teşekkürler sonunda paylaşmışsınız.Hepsini 1000’er tane çekmeye kalktım ama ne mümkün her gün 5000 tane esma çekmek üstelik hepsi de uzun.Çalışan bir insanım fazla vaktim olmuyor ne yazık ki ben de bu yüzden her birinden 100’er tane çekiyorum.İnşallah faydasını görürüm.Allah razı olsun paylaştığınız için.

      5. Hocam merhaba ısrar üzerine bilgiyi paylaşmışsınız çok çok teşekkürler.Verdiğiniz esmalarda dikkatimi çeken ve kafama takılan şeyler oldu.Aydınlatırsanız çok sevinirim.4 elementin esmaları olan Melik, Aziz, Azim ve Kerim esmaları zaten bilenen 99 esmadanlar.Allah’ın sıfatları olarak Kuran ayetlerinin içinde geçen 99 esmadan neden bu 4’ü elementleri simgeliyor onu anlayamadım.Yani neden Melik, toprak enerjisini; Aziz, ateş; Azim suyu ve Kerim de hava elementinin enerjisini barındırıyor acaba?Metatron’un esması olarak da Kadir esması verilmiş.Bunu şöyle yorumlayabildim kendimce Kadir-i Mutlak Boyutu ışık evren olduğundan Metatron’un esması olarak seçilmiş olabilir ama diğerleriyle ve simgeledikleri elementlerle pek bağ kuramadım doğrusu.

      1. Sayfada yazmayacagimizi acik acik belirttik. Ne diye halen daha israr ediyorsunuz anlamis degiliz.

          1. Valla Haklısın Kardeşim Gerisini getirmicekseniz neden konuyu açıyosunuz yaa

          2. Eger kısıler ıcın acıklanmayacaksa bılgı vermenın ne anlamı var bılsem ne olur bılmesem ne ıse yaramadıktan sonra

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: